• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim de öyle ama psikolojikmiş tamamen😂
Sanmıyorum psikolojik olduğunu kızımda böyle olduğumu hatırlamıyorum 11 sene geçti üzerinden ama psikolojik değil karnımda gök gürlüyor sanki açlıktan. Eskisi gibi az yiyemiyroum mesela 8/9 gibi yedikten sonra başka bişi yemezdim öyle yatardım 12 de sabah öyle çok fazla acıkmazdım. Şimdi uyuyamıyorum sabaha karşı uyandım dayanamadım artık 6 da kalktım bişeyler yedim.

Ben hem midem yanıyor hatta mide yanması sinir yapıyor bende birde bir anda bir acıkıyorum günlerdir bir şey yememiş gibi artık jeanlerimin içine giremiyorum göbekten sıkıyor artık normalde zayıf bir insanım birde bugün eşim parfüm sıkmış koluna nasıl diye sordu almayı düşünüyor bir anda midem bulandı ofisteydim kalabalıktı o ara neredeyse kusacaktım ama kokuda güzeldi yani kötü gelmemişti 🤦🏽‍♀️
Aynı şeyleri yaşıyoruz o zaman. Eşimde parfüm sıktı sabah midem kötü oldu. Herşeyden tiksinmeye başladım. Kokular hassaslaştı. Ama açlıktan sinirleniyorum. Dayanılmaz açlık hissi yaşıyorum. Çok fazla yemiyorum porsiyonlarım azar azar ama sık sık yemek istiyorum zayıfım 54 kg boyum 175 benimde göbeğim çıktı tayt giyorum üzerine bol tişört falan.

Şuan 5+4 teyim midem çok kazınıyor kızlar aynı durumu yaşayan var mı ben normalde 2 öğünle duruyordum şimdi yiyorum 1 saat sonra saatlerce yememiş gibi oluyorum hem yanıyor midem hem açlıktan ölüyorum sanki. Sabah 6 da uyandım açlıktan uyuyamadım kalktım bişiker atıştırdım 9 da uyandım yine aynı hep açım napıvam bilmiyorum
Canm benimde tam tersi hiç iştahım yok zorla yemeye çalışıyorum açlıktan sanırım bu kadar halsizim😞

Sağol canım ya biliyosun kimyaslalarda da böyle olmuştu benim. Önce kahverengi lekeler bi kaç gün sonra kanama. Aslında çok küçük bişeydi ama yine de panikledim görünce
Biliyorum canım bende de öyle oldu ama kesemden belliydi güzel gözükmüyordu kese ve sancımda sık sık oluyordu. Hiç yerimden de kalkmıyordum. Dualarım seninle canım benim rabbim bu sefer sana tutundursun inşalalh bebeğini 🌸🙏

Canm benimde tam tersi hiç iştahım yok zorla yemeye çalışıyorum açlıktan sanırım bu kadar halsizim😞
Bende acıkıyorum ama iştahım yok midem yanıyor az yiyorum bu yüzden acıkıyorum sanırım. Midem çok yanıyor halsizlik uyku hali hepsi var çok yediğimde midem bulanıyor o yüzden az az yiyorum ama dediğim gibi deli gibi acıkıyorum. Dayanabildiğim açlığa 2 saat dayanamıyorum şimdi

Aynı şeyleri yaşıyoruz o zaman. Eşimde parfüm sıktı sabah midem kötü oldu. Herşeyden tiksinmeye başladım. Kokular hassaslaştı. Ama açlıktan sinirleniyorum. Dayanılmaz açlık hissi yaşıyorum. Çok fazla yemiyorum porsiyonlarım azar azar ama sık sık yemek istiyorum zayıfım 54 kg boyum 175 benimde göbeğim çıktı tayt giyorum üzerine bol tişört falan.
Bende 54 kg normalde evde dışarda tayt şortlardan giyiyorum çok rahat oluyorum onunla işe gelirken elbise,etek giymeye başladım

Kızlar herkese merhaba son adet tarihim 19 Mayıs. 20 haziranda kan testim negatifti. Bugün beta 9632 çıktı. Doktor son adete göre 7 hafta olması gerekiyor ama 5 haftaya uyumlu geç yumurtlamış olabilirsin problem değil dedi. Keseyi gördük kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gidicem. Decavit folik asit başladı. İnşallah sorunsuz ilerler hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Aralık ayında düşük yapmıştım biraz tedirginim ama her şey olacağına varıyor tadını çıkarmak en güzeli 🌺😍

Kızlar herkese merhaba son adet tarihim 19 Mayıs. 20 haziranda kan testim negatifti. Bugün beta 9632 çıktı. Doktor son adete göre 7 hafta olması gerekiyor ama 5 haftaya uyumlu geç yumurtlamış olabilirsin problem değil dedi. Keseyi gördük kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gidicem. Decavit folik asit başladı. İnşallah sorunsuz ilerler hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Aralık ayında düşük yapmıştım biraz tedirginim ama her şey olacağına varıyor tadını çıkarmak en güzeli 🌺😍
Umarım sağlıkla kucağına alırsın her şey tolunda gider bu sefer 🙏🏽🌺

Kızlar sürekli yazmak istemiyorum kusura bakmayın.. Mfk 1 aylık eş paketi kullanıyordum adet oldum sandım ama dün lavaboda idrarda kan geldi ama dünden bu yana lekelenme bile yok başına böyle bir şey gelen var mı ? Adette 12 gün var. Acaba sökülemedim mi yoksa neyin kanamasıydı..

Geçmiş olsun canım doktorunla görüş mutlak yine. Progestan veriri sana dinlenmen lazım lekelenme ve kanama olduğu zaman hep dinlenme diyorlar sen de çyle yap inşalalh sıkıntı değildir bebeğin seninle kalır hep. Sonuçta kanamalı geçirip güzel doğum yapan insanlar da çok rabbim her şeyin iyisini bilir 🙏
Canim benim dun cok agrili ve kahverengi kanamam geldi ama bugun igne ve fitil kaynakli mi bilmiyorum ama agrim azaldi dune gore kanamamda siliklesti. Doktorum fitil sabah aksam coraspine devam et dedi 🤷‍♀️

Olabilir herkesin bünyesi farklı normal adet gibide olanlar var benimde ilk gebeligimde kiloduma birkaç damla ve silinirken genelde oluyordu umarım bişe yoktur
Umarim kuzum doktor haftaya cumartesiye cagirdi hic demedi gel kese etrafinda kanama var mi yok mu bi bakalim diye

Selam kıZlar 🤗 dün gece lavaboya kalktım ve peçeteye kıpkırmızı kan geldi.hiç ağrım falan yoktu,hemen acile gittik ama doktor hiç bi sıkıntı yok dedi.neydi bu anlamadım,devamı gelmedi şükür ama çok korktum gece öyle kan görünce

Bir de aşırı derecede bulantım var,sabah yataktan zor atıyorum kendimi banyoya,sanırım ben de bidahaki muayenede bulantı için ilaç isteyeceğim😕

30 muuu😨😨😨 ne kadarını verebildiniz peki? Ben kilo almaktan çok korkuyorum zar zor vermiştim zaten 😂

Back