- 27 Mart 2018
- 17
- 37
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanama yok çok şükür göğüsler de aynı. İnşallah bi sıkıntı yokturBenimde bulantım yok kesildi yine bugün sabahtan beri hiç olmadı kasıklarım da az az ağrıyor kanaman falan yoksa göğüslerin ağrıyorsa sıkıntı yapma bence canım benim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amiin Allaha sukur erken zamanda sonlaniyor kalbini duysam daha cok hirpalanirdim. Aranizda dis gebelik gecirmis olan var mi acaba? Suan dis gebelik supheside varmis surec nasil oluyor hic bir fikrim yok. Internette okuyup kafami karistirmak istemiyorumÜzülme canım rabbim en iyisini en sağlıklısını nasip edecektir inşalalh
Allah en hayrlısını bilendir. Burada hiçbirimizin garantisi yok bu dönemlerimizde. Hepimiz için en hayrlı zaman geldiğinde Rabbim nasip edecek. Veren de O alan da…Benim gebeligim sonlaniyor sanirim bugun kirmizi renkli kanamam oldu doktora gittim betam guzel artmamis maalesef pazartesi 74 cikan beta bugun 85 cikti. Artik kanamayla dususe gecip sonlanicak. Burdaki butun arkadaslarim insallah saglikli gebelikler gecirir guzel bi dogumla evlatlarinizi kucaginiza alirsiniz bende onumuzdeki aylara bakicam allahin izniyle kendinize iyi bakin
Bende aynı durumdayım dün belirtiler azalmış gibi hissettim korktum, bugün ise sancım vardı kasıkta, karnımda inanılmaz şişlik ve gaz var bugün daha ayrı bi korktum. Rabbim sabırlar ve kolaylıklar versin bizeİnşallah her şey yolundadır hepimiz için. Yaşadığım sancılar elhamdulillah çok değil ama tam adetten önce hissettiğim şeyleri hissediyorum. Akıntım da beyaz sarı yoğun kıvamda. Bazen de hiçbir şey hissetmiyorum o zaman da korkuyorum acaba yok mu diye stres yapmamam gereken dönemde kendi kendime heyecan çıkarıyorum Allahımmmm sen bize sabr ver
Evet canım, ilk yazan hafta + ikinci yazan günHaftayı anladım da artısı da günü mü oluyor hahaha ne kadar acemiyim internetten hesapladım 4 haftalık 3 günlük
Karindan ultrasonla keseyi goremeyebilirsiniz ama vajinal gozukebilir bence gidin içiniz rahatlasin bayrami stresle gecirmeyinselam kızlar, ben ayın 5inde kan vermiştim 883 çıkmıştı. olduğum yerde bilgili doktor yok sadece aile hekimi var, ben yarın özelden randevu aldım hastaneye gidicem. ilk hamileliğim acaba acele mi ediyorum. demir eksikliği ve kan uyuşmazlığı var ondan erken gitmek istiyorum. sizce bayramdan sonra mı gitmeliyim? bilmiyorum ne zaman gidilmesi gerekiyor.
Ay maşallah ne güzel beta değerin çıkmış öyle 1907 diyeBugün beta ya baktırdım 1907, evet önce karından bakayım kese görünmezse alttan bakarım dedi, karından göründü.4+3 müş. Son adet tarihi ve 2 adet arası geçen süreyi baz alarak hesaplama yaptı.
Özellikle çok ayakta kalırsam bende de çok var o kasıklarda batma özellikle sol tarafında ağrıOrası muamma canım mesela ben şuan sıkıntım yok ama ara ara sancım oluyor kasıklarımda batma hissediyorum özellikle solda. Bel ağrısı da çekiyorum. Yalnız ben düşük yaptığımda bazı adetler çok sancılı olur ya işte öyle olmuştı benim. Bu ağrıyla alakası yok ayırt edebiliyorum. Ama ağrı olması normal çünkü rahim genişliyor yolun ve şiddetli olmadığı sürece normal.
Yerleşme lekesidir canm korkma bende diyer gebeligimde olmuştu hemde baya baya geliyordu Dr normal demiştiKızlar ya afedersiniz tuvalete çıktıktan sonra peçeteye böyle et kesiği gibi kahverengi akıntımsı bişey geldi ama baya azıcık. Korktum açıkçası. Böyle bişey yaşayan oldu mu
Yerleşme olduğunu sanmıyorum canım benim bat geçeli çok oldu. Keseyi gördük 14ünde kalp atışı için gideceğim. İnşallah bi sıkıntı yoktur içime bi korku düştüYerleşme lekesidir canm korkma bende diyer gebeligimde olmuştu hemde baya baya geliyordu Dr normal demişti
Yok canm bişey yoktur Allah'ın izniyle içini ferah tut hem çok az geldi diyorsun belki kıyıda köşede kalandır bol bol dinlen anı hareketler yapma tekrarlarsa ve artış olursa inşallah olmaz ozamn Dr gidersinYerleşme olduğunu sanmıyorum canım benim bat geçeli çok oldu. Keseyi gördük 14ünde kalp atışı için gideceğim. İnşallah bi sıkıntı yoktur içime bi korku düştü
Evet bende ilk gördüğümde aileye yeni fanatik geliyor diye düşünmüştümAy maşallah ne güzel beta değerin çıkmış öyle 1907 diye
İçini ferah tut inşallah bir sorun yoktur ki normal tabii ki. Dün yengem anlatıyor hamileliğinde o kadar kanaması olmuş ki doktor belki de bebek gitmiştir bile demiş ama gayette sağlıklı doğurdu elhamdulillah herkesin vücudu farklı belirtilerimiz deneyimlerimiz farklı. İçimizi rahat tutup Allah’a emanet beklemeliyiz sonuçta vücudun yeni bir şeye hazırlıyor kendini rahim genişliyor kasılıyor normaldir inşallah korkmayalımYerleşme olduğunu sanmıyorum canım benim bat geçeli çok oldu. Keseyi gördük 14ünde kalp atışı için gideceğim. İnşallah bi sıkıntı yoktur içime bi korku düştü
İnşallahYok canm bişey yoktur Allah'ın izniyle içini ferah tut hem çok az geldi diyorsun belki kıyıda köşede kalandır bol bol dinlen anı hareketler yapma tekrarlarsa ve artış olursa inşallah olmaz ozamn Dr gidersin