- 1 Mayıs 2022
- 734
- 1.094
- 33
- 37
Sağol kuzum teşekkür ederimcanım benim adetimin 3. gününde 1825 ti yani normal 7. günde ki değer sağlıkla kucağına al inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum teşekkür ederimcanım benim adetimin 3. gününde 1825 ti yani normal 7. günde ki değer sağlıkla kucağına al inşallah
Ya ne güzel birlikte büyürler Elbet belirli bir süre size zorluğu olacaktır ama sonra çok rahat olur sizin için, bende 1 -1.5 yaş olmasını çok istemiştim. Ama iki doğum arası 2 yıl en az demisti doktorum o yüzden cesaret edemedim. Şimdi kızım 2 yaşında aralarında 2.5 civarı olacakKizlar merhaba adetim 6 gün gecikti az önce test yaptım ve hamileyim aslında hiç beklemiyordum 1 yaşında bir bebeğim var o daha çok kucuk şaşırdım kaldım sevinemedim bile karışık duygular içindeyim
Hadi inşallah canım benimÇok sevindim tebrik ederim. Bu sefer hiçbir şey olmayacak. Evrene pozitif mesaj gönderin bu kez sağlıkla doğacak Kızlarımız Abla olacak
Maşallah canım, benim de 5+6 aynı haftalar içindeyiz inşallah kalp atışlarınıda duyarızKızlar şimdi doktordan geldim, kese gözüktü yolkta gözüktü düzgün gözüküyor dedi 5+3 haftasına göre de uyumlu olduğunu söyledi doktor ancak kalp atışı için erken haftaya perşembe günü çağırdı o zaman kalp atışını duyarız güzel gözüküyor merak etme bu sefer olacak dedi bana. Çok mutlu oldum ama yine de kalp atışını duysak daha da rahat edeceğiz inşallah
Bende haftaya çarşamba duyarım inşallah 7+0 olacakKızlar şimdi doktordan geldim, kese gözüktü yolkta gözüktü düzgün gözüküyor dedi 5+3 haftasına göre de uyumlu olduğunu söyledi doktor ancak kalp atışı için erken haftaya perşembe günü çağırdı o zaman kalp atışını duyarız güzel gözüküyor merak etme bu sefer olacak dedi bana. Çok mutlu oldum ama yine de kalp atışını duysak daha da rahat edeceğiz inşallah
Selam kızlar bugün doktora gittim. 5+6 haftalıkmış kese 14mm olmuş içinde de bebişimi gördü ama kalp atışını henüz erken dedi duyamadık. 2 hafta sonra tekrar kalp atışı için gideceğim.
Ama öncesinde beni doktor çok korkuttu kese düzensiz dedi, sonra dediğimi unut değil dedi, rahim kasıldı heyecan stres yaptın heralde dedi. Ufak çaplı bana korku yaşattı.
Kalp atışı duyulması için daha haftası küçük değil mi kızlar. Sizde durumlar nedir?
Sancı yorulduğumda giriyor, akıntıda şeffaf, beyaz karışık arada geliyorKızlar sancı ve akıntı durumunuz nedir?
Akıntı var da sancı yok bi kaç gündür. Tuhafıma gidiyor bi sorun mu var acaba diyorum. Arada belirtiler azalınca sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum. Olsa dert olmasa ayrı dert vallaKızlar sancı ve akıntı durumunuz nedir?
Sancı yok ama.sari akıntım varKızlar sancı ve akıntı durumunuz nedir?
Kan verebilirsin canım düzenli artmış mı bi baktır istersen3 gün önce biraz kahverengi lekelenme olmuştu progesteronla bitti bugün akıntıyla açık kahverengi gelmiş ama ağrım sancım yok. Bir sorun mu var acaba henüz kesede yokki doktora gidim
Şu ana kadar düzenli artış vardı yarın tekrar kan verecem inşallah bir sorun çıkmaz sağlıkla devam ederKan verebilirsin canım düzenli artmış mı bi baktır istersen
Amin inşallah kendini yorma ayakların yüksekte olacak şekilde uzan dinlen canımŞu ana kadar düzenli artış vardı yarın tekrar kan verecem inşallah bir sorun çıkmaz sağlıkla devam eder
Evet canım stres yapma 6.haftadan sonra kalp atışı duyuluyor 7 ye girerken ya da 7 de doktorum öyle söyledi sıkıntı yok kesede de ben de senin gibi stres yaptım ama çok küçükler daha sağlıkla bize tutunsun inşallah bebişlerimiz canım benimMaşallah canım, benim de 5+6 aynı haftalar içindeyiz inşallah kalp atışlarınıda duyarız
İnşallah canım ya valla insan kasığı ağrısın diye dört gözle bekler mi ben bekliyorum hele bazen hiç bi belirtim olmuyo mesela bugün ne midem bulandı ne bi yerim ağrıdı sıfır yani. İstanbulda olsam kesin doktora koşmuştum neyseki köydeyim şuan. Ayın 14ü gelmeden rahat edemicem sanırım benValla kızlar bende de akıntı şeffaf ve beyazımsı geliyor bazen de ama akıntım var kasıklsrıma ara ara sancı giriyor belim genelde ağrıyor hep. Göğüslerimin hassasiyeti devam ediyor. Mide bulantılarım azaldı şuan ama sıkıntım yok kese haftama uyuyor haftaya kalp atışlarını duyarız merak etme dedi doktorum kese çok güzel durumda dedi. İşte mide bulantım kaybolunca korktum bende geri kalan belirtiler devam ediyor geçen haftada belirtilerim kaybolmuştu ağırlarım bulantım falan bikaç gün sonra tekrar başladı. Yani belirtileriniz gidince hemen sıkımtı yapmayın kızlar geri gelebiliyor özellikle de sen B beyzosh canım
Benimde bulantım yok kesildi yine bugün sabahtan beri hiç olmadı kasıklarım da az az ağrıyor kanaman falan yoksa göğüslerin ağrıyorsa sıkıntı yapma bence canım benim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİnşallah canım ya valla insan kasığı ağrısın diye dört gözle bekler mi ben bekliyorum hele bazen hiç bi belirtim olmuyo mesela bugün ne midem bulandı ne bi yerim ağrıdı sıfır yani. İstanbulda olsam kesin doktora koşmuştum neyseki köydeyim şuan. Ayın 14ü gelmeden rahat edemicem sanırım ben
Ara ara yorulunca kasıkta ağrı batma oluyor akintimda azaldı ama ben çok bitkinim hiç halim yok ne yemek isteği ne iş gören ne olmuş sana diyor çocukta bunaldı evde havuza indirdim şimdi bahçede bende hava alim dedimKızlar sancı ve akıntı durumunuz nedir?