2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben peşpeşe çocuk yapmadığıma pişman oldum. Kızım 11 yaşında hemen oldu doğal. Sonra hiç istemedim ve 35i geçince aşılama tüp çok uğraştık şimdi yeni hamileyim şükür tüp bebek. Sizin ne güzel peşpeşe büyürler gençsinizdir maşallahhh sevinin bence

Ben her hamileliğimde yaklaşık 3aya kadar altan baktırdım gobekliyim ve cihaz sanırım kötüydü ilk defa 5 haftada karından baktırdım gorundu. Yani ptoblem olmuyor

Yoo çokta genç degilim 33 yaşındayım .gec evlendim .

Prof dahil gittiğim Tüm drlar 35 öncesi ve sonrası olarak ikiye ayırıyor hastaları siz genç gruba giriyorsunuz ben 39a giriyorum yaştan olmuyo diyorlar başka hiçbir problemimiz çıkmıyor

Aynı durumdayım canım benim 11 yaşında kızım var 35 yaşındayım ama 7 senedir çocuk yapıyoruz hep düşükle sonuçlandı 2 tüp bebek 1 aşılama yaptık olmadı şimdi doğal yollardan gebe kaldım bakalım hala tehlikeli süreçteyiz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Ben her hamileliğimde yaklaşık 3aya kadar altan baktırdım gobekliyim ve cihaz sanırım kötüydü ilk defa 5 haftada karından baktırdım gorundu. Yani ptoblem olmuyor
Zaten kese 5.haftada görünmeye başlıyormuş genelolarak 7 haftalarda da kalp atışı. Ama tabi bazı doktorlar emin olmak için alttan bakıyorlar o zaman kese ve kalp atışı da daha erken görüne biliyor.

Kızlar günaydın betam e nabiza düşmüş 6168 değerim sizce çok yüksek degilmi ikiz olabilirmi

Kaç günlerdir gün sayıyordum bebeği görmek için. Dün yaşanan olay gerçekten aşırı kötü ve ben de kiniyorum yapılanı ama yarınki randevum çarşambaya ertelenince de üzüldüm elimde değil. 7+0da görcem ilk defa bebeğimi ama haklılar yani asla kızmıyorum ama duygusallık iste üzüldüm

Bu arada doktorum özelde yani özel doktorlar da grev yapabiliyorlar haberiniz olsun arayın gitmeden önce

Bu beta olayını anlamıyorum çünkü Almanya’da 6. Hafta olmadan doktor randevu vermiyor ve eğer ultrasonda görünmezse kan tahlili istiyor. Benim ilk randevum haftaya Perşembe nasıl geçecek bu günleeeer meraktan çatlicam ayyy İnşallah hepimizin sağlıklı gebeliği vardır bebişlerimizi doğurunca da buradan haberleşmeye devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…