2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yerleşme kanaması bazılarında adet günü oluyor. Devam da etmemiş. Hiç canını sıkma gebesin keyfini çıkar pozitif düşün hayırlı olsun
Benim gebeligim sonlaniyor sanirim bugun kirmizi renkli kanamam oldu doktora gittim betam guzel artmamis maalesef pazartesi 74 cikan beta bugun 85 cikti. Artik kanamayla dususe gecip sonlanicak. Burdaki butun arkadaslarim insallah saglikli gebelikler gecirir guzel bi dogumla evlatlarinizi kucaginiza alirsiniz bende onumuzdeki aylara bakicam allahin izniyle kendinize iyi bakin

Ben hep adendoyu hamile kalınca kullanıyor diye düşündüm çalıştığım için her canlı yayınını dinleyemedim ama suan kullanmaya başladım günde bir tane alıyordum ozaman hamile kalmadan oncedemi iki tane alayım sabah akşam

Canım beta kaçtı en son? Bende takvime bugn göre 4+1 birde karından mı baktılar keseye?
Bugün beta ya baktırdım 1907, evet önce karından bakayım kese görünmezse alttan bakarım dedi, karından göründü.4+3 müş. Son adet tarihi ve 2 adet arası geçen süreyi baz alarak hesaplama yaptı.

Perşembe cuma doktora gidecek olan arkadaşlarım grev var. Özelde yapılacak mi bilmiyorum gitmeden tekrar arayın.
Ben yarın gideceğim ama özel muayenesine doktorun randevu verdi yoksa arardı herhalde canım sanırım devlet hastaneleri için geçerli sadece.

kızlar merhaba. Yarın tam 5+0 oluyorum hala sancılarım var ara ara ve çok çok çok açık pembe lekelenmem oluyor. akıntım da kıvamı yoğun ve beyaz hafif sarı. Benim gibi olan var mı normal mi bu durumum sizce. Neden bu kadar korkuyorum anlamadım ya

Üzülme canım rabbim en iyisini en sağlıklısını nasip edecektir inşalalh

Valla canım ben hamile kalmadan da 2 tane alyorıdm şimdi de 2 tane alıyorum istersen. Zaten kapsülün kutusunda da günde 2 tane yazıyordu ona bakarak kullandım 60 kapsül var içinde o 1 aylık kutu yani 2 tane almamız gerekiyor al ki seni de sağlıklı gebeliğe hazırlasın vücut canım

Doktorunla görüş lekelenmeler için progestan başlatabilir ve mümkün oldukça dinlenme modunda kal. Yat şu süreçte canım

Reactions: sm1
Ya bir de hafif sancı olması mı normal olmaması mı? Olunca da endişeleniyorum olmayınca da

Bana alttan baktı canım gördük keseyi. Ben de korkmuştum ama bi sıkıntı olmadı şükür

Ya bir de hafif sancı olması mı normal olmaması mı? Olunca da endişeleniyorum olmayınca da
Orası muamma canım mesela ben şuan sıkıntım yok ama ara ara sancım oluyor kasıklarımda batma hissediyorum özellikle solda. Bel ağrısı da çekiyorum. Yalnız ben düşük yaptığımda bazı adetler çok sancılı olur ya işte öyle olmuştı benim. Bu ağrıyla alakası yok ayırt edebiliyorum. Ama ağrı olması normal çünkü rahim genişliyor yolun ve şiddetli olmadığı sürece normal.

Reactions: sm1
Benimde tahmini doğum 10 Mart
Değerlerim iki gün arayla aynı saatte
Adete 5 gün kala beta 65.5
172
487
bugünde 1435 çıktı normal mi ?
bugün adetimin 3. Günü olacakti

Benimde aynı şekilde solda batma var bel bacak ağrısı var. İnsAllah normaldir. Bayram temizliği bile yapamadım korkumdan

Benimde aynı şekilde solda batma var bel bacak ağrısı var. İnsAllah normaldir. Bayram temizliği bile yapamadım korkumdan
Aman temizlik yapmayın bırakın kalsın. Benim ilk gebeligimde temizlik yaptım, özellikle supurdukten sonra kanamam başlamıştı. İlaçlar vs derken 10 gün kıpırdamadan yattım nerdeyse. Neyse ki Minik güçlü çıktı.

Kizlar merhaba adetim 6 gün gecikti az önce test yaptım ve hamileyim aslında hiç beklemiyordum 1 yaşında bir bebeğim var o daha çok kucuk şaşırdım kaldım sevinemedim bile karışık duygular içindeyim

Allah korumuş benimde daha önce düşüğüm oldugu için dikkatli davranıyorum bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…