• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bugün bir iğne yaptı haftaya aynı gün tekrar yapacakmış. Günde 3 kere de progestan kullanıyorum canım inşallah öyledir çünkü ister istemez kafam hep orada kalıyor
İğne kanamayı ağrıyı hemen keser inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin canm ayakta çok kalma dinlen hep geçmiş olsun

Bana yardımcı olabilecek birisi var mı kafam çok karışık. Sat 20 Mayıs cmt günü kan verdim 1642 çıktı pzt günü 1730 progesteron da 2 çıktı beklenen değerler olmayınca hemen doktora gittik kese hala yerinde ve sıkıntısız görünüyordu. Progestan başladık ve iki gündür sanki adet oluyormuşum gibi kanamam ve sancım oluyor belimde de ağrı var. Bugün kontrole gittik kese hala yerinde ve kesede büyüme de iyi dedi doktorum. Benim gibi yaşayanlar var mı üstüne mi adet görüyorum acaba diye düşünüyorum lütfen fikri olan varsa yardımcı olur musunuz ne sevinebildim ne üzülebildim geçtiğimiz yıl mart ayında da bir kemyasal geçirmiştim ayrıca
Canım benim kesen güzel gözüküyormuş kanamalarda düşük olduğu zaman kese parçalanmış gözükür kendimden biliyorum. Üzerine oluyorsundur belki de inşalalhta öyledir benim arkadaşım üzerine oldu ilk ay sonraki aylar olmadı sadece. Doğumunu da sağlıkla yaptı. O yüzden kendini strese sokma hayırlısı neyse onu versin rabbim hepimize. Bebeğin sağlıkla tutunur inşalah sana 🙏

Kızlar az önce doktordan çıktım 😁 4+3 müş miniğim... kese yeri konumu gayet iyi dedi.minnacik bir şey zaten. En korktuğum doktor değiştirdiğim için yeni doktorla enerjim tutmaz diye endişeliydim ama çok iyi anlaştık. Haftaya kalp atisi için çağırdı ama yazliktayim diye 25 ine randevu aldık 😁
Çok sevindim canım benim hayırlısı olsun bende yarın doktora gideceğim öğlen gibi kalp atışını inşallah durmasam da görebilirim siye Ümit ediyorum belki alttan bakar duyarımda rabbim büyük yeterki benimle kalsın 🙏şu ilk 3 ayımızı sağlıkla atlatalım inşalalh

Merhabalarrr. Ben de dün hamile olduğumu öğrendim doktora henüz gitmedik, cuma kese görmeye gidicez ilk defa.
Sat: 10 haziran
İlk çocuk
İstanbul
Kilo 55 ❤️💐

Canım benim kesen güzel gözüküyormuş kanamalarda düşük olduğu zaman kese parçalanmış gözükür kendimden biliyorum. Üzerine oluyorsundur belki de inşalalhta öyledir benim arkadaşım üzerine oldu ilk ay sonraki aylar olmadı sadece. Doğumunu da sağlıkla yaptı. O yüzden kendini strese sokma hayırlısı neyse onu versin rabbim hepimize. Bebeğin sağlıkla tutunur inşalah sana 🙏
İnşallah öyledir çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için. Çok şükür kese ve embriyo sağlıklı görünüyordu. İçim rahatladı biraz çok sağolun

Kızlar az önce doktordan çıktım 😁 4+3 müş miniğim... kese yeri konumu gayet iyi dedi.minnacik bir şey zaten. En korktuğum doktor değiştirdiğim için yeni doktorla enerjim tutmaz diye endişeliydim ama çok iyi anlaştık. Haftaya kalp atisi için çağırdı ama yazliktayim diye 25 ine randevu aldık 😁
Canım beta kaçtı en son? Bende takvime bugn göre 4+1 birde karından mı baktılar keseye?

Teşekkür ederim sağolun desteğiniz için öğlen di vurdurmuytum iğneyi hala ağrım geçmedi normal mi sizce
6 haftada hafif kanamam olmuştu ve hep adet olacak gibi çok ağrım olurdu iğne oldum kanama ağrı geçti bir süre sonra ama malesef ben 8 haftada kürtaj olmak zorunda kaldım sağlıklı değildi bebek gelişimi çok yavaştı o yüzden kalbi durdu progesteronla alakası yoktu bende o yüzden çok bişey diyemiyorum ama iğne etkili artıracaktır inşallah tek tavsiyem morelini bozma stres olma rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin 😊🙏

6 haftada hafif kanamam olmuştu ve hep adet olacak gibi çok ağrım olurdu iğne oldum kanama ağrı geçti bir süre sonra ama malesef ben 8 haftada kürtaj olmak zorunda kaldım sağlıklı değildi bebek gelişimi çok yavaştı o yüzden kalbi durdu progesteronla alakası yoktu bende o yüzden çok bişey diyemiyorum ama iğne etkili artıracaktır inşallah tek tavsiyem morelini bozma stres olma rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin 😊🙏
Çok üzüldüm rabbim hayırlısı ve sağlıklısı kucağımıza almayı nasip etsin canım hepimizin yolu farklı ilerliyor işte rabbim inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın ☺️☺️

En güzel bebek haftası kalp atışı duyulduktan sonra hesaplanıyor en sağlıklısı o. Hcg aralığı da çok geniş ve değişken . 4600 ile kese gözükmesi lazım. Haftaya kalp atışı bile duyulur. Iki günde bir min %60 olması gerekir. Cuma keseni görürsün 😍
Aynen keseyi gördü ama tekrar beta istedi haftaya kontrole gideceğim bakalim

Kızlar bayramdan hemen sonra memlekete gidicez ama uçuş için onay almam gerekiyor. Bayramdan sonra bütün doktorlar geliyor yani benim bu hafta baktırmak lazım. Eger karından gorunmezse alttan da bakıyorlarmıs keseyi gormek icin bir sıkıntı olur mu ?

Kızlar ben yarın gidecektim ama grev varmış hastanedeki tanıdık söyledi bakmayacakmış gidemiyorum bayramdan sonraya kaldı benimki bilginiz olsun araştın gitmeden derim

Kızlar bayramdan hemen sonra memlekete gidicez ama uçuş için onay almam gerekiyor. Bayramdan sonra bütün doktorlar geliyor yani benim bu hafta baktırmak lazım. Eger karından gorunmezse alttan da bakıyorlarmıs keseyi gormek icin bir sıkıntı olur mu ?
Alttan bakiyilar bazen ya genelde sorun olmuyor ama yinede tercihine bagli

Back