• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Cuma günü doktora gidecem tekrar o zaman yine ölçüm yapılır bu arada progesteron 17 idi lekelenmem vardı az progesteron verdi inada tekrar baktırdım 26 olmuş. Çok pinpirikli oldum ya inşallah sağlıkla ilerler
15 in üstünde olması lazım artıyor gayet güzel . Kalbinizi bozmayın. Hareketleri kısıtlayın lekelenmeniz varsa. Sağlıkla ilerlesin bir avazda inşallah 🤗

Bende hatayliyim şuanda hataydayim bodrumda yaşıyorum aynen peki bilgim varmı adendoyla progestan bir kulanilir mi bende 5 +3 sat 30 mayis
Doktor öyle bişi demedi adendo ilaç değil bitkisel takviye dedi çay kahve nasıl zarar vermiyorsa günlük kullanıyorsanız o da öyle dedi. Bu arada benimde sat 30 Mayıs aynı gün demekki ben yanlış hesapladım :) 5+3 o zaman benim de. Bu arada Denizib sevdiğim en güzel yer Bodrum güzel yerde yaşıyorsun pazar döndüm oradan. Biraz tatil yaptım kafamı dağıtmak için güzel de geldi

Bana yardımcı olabilecek birisi var mı kafam çok karışık. Sat 20 Mayıs cmt günü kan verdim 1642 çıktı pzt günü 1730 progesteron da 2 çıktı beklenen değerler olmayınca hemen doktora gittik kese hala yerinde ve sıkıntısız görünüyordu. Progestan başladık ve iki gündür sanki adet oluyormuşum gibi kanamam ve sancım oluyor belimde de ağrı var. Bugün kontrole gittik kese hala yerinde ve kesede büyüme de iyi dedi doktorum. Benim gibi yaşayanlar var mı üstüne mi adet görüyorum acaba diye düşünüyorum lütfen fikri olan varsa yardımcı olur musunuz ne sevinebildim ne üzülebildim geçtiğimiz yıl mart ayında da bir kemyasal geçirmiştim ayrıca

Kizlar dün biraz lekelenmem vardı progesteron kullanınca geçti şükür dün beta 97 progesteron 17,90 çıktı şimdi doktorumla görüştüm progesteron kullanmaya devam et aksatma dedi iyi mi kötü mü konuşamadık yoğunluğundan sizce progesteron nasıl bu arada bugün 4+0 oldum henüz 😅
Aaaa senle aynıyız galiba, uygulamaya göre bende dün 4+0 dım

Kızlar az önce doktordan çıktım 😁 4+3 müş miniğim... kese yeri konumu gayet iyi dedi.minnacik bir şey zaten. En korktuğum doktor değiştirdiğim için yeni doktorla enerjim tutmaz diye endişeliydim ama çok iyi anlaştık. Haftaya kalp atisi için çağırdı ama yazliktayim diye 25 ine randevu aldık 😁

Kizlar merhaba 5. Haftada beta hcg 4600. Gerci son adet tarihini de tam hatirlamiyorum. Cuma günü tekrar istedi. Sizlerin nasildi.

Kızlar az önce doktordan çıktım 😁 4+3 müş miniğim... kese yeri konumu gayet iyi dedi.minnacik bir şey zaten. En korktuğum doktor değiştirdiğim için yeni doktorla enerjim tutmaz diye endişeliydim ama çok iyi anlaştık. Haftaya kalp atisi için çağırdı ama yazliktayim diye 25 ine randevu aldık 😁
Ne güzel sağlıkla ilerlesin inşallah keseyi karindan mi gordu peki

Bana yardımcı olabilecek birisi var mı kafam çok karışık. Sat 20 Mayıs cmt günü kan verdim 1642 çıktı pzt günü 1730 progesteron da 2 çıktı beklenen değerler olmayınca hemen doktora gittik kese hala yerinde ve sıkıntısız görünüyordu. Progestan başladık ve iki gündür sanki adet oluyormuşum gibi kanamam ve sancım oluyor belimde de ağrı var. Bugün kontrole gittik kese hala yerinde ve kesede büyüme de iyi dedi doktorum. Benim gibi yaşayanlar var mı üstüne mi adet görüyorum acaba diye düşünüyorum lütfen fikri olan varsa yardımcı olur musunuz ne sevinebildim ne üzülebildim geçtiğimiz yıl mart ayında da bir kemyasal geçirmiştim ayrıca
Progesterondan dolayı sanırım kanama ve ağrın canm sınır 15 diye biliyorum ama takviyelerle değerin artar benim 2 günde progesteron hap kullanarak 17 den 26 ya yükseldi. Progesteron iğne verdi mi doktorun endiselenme yükselir inşallah bol bol dinlen yorma kendini

Teşekkür ederim çok duydum ismini ama bekleme suresi de çok diyorlar o yüzden açıkçası hic düşünmedim. Bekleme süresi cok mu anlatıldığı gibi
Evet canım 2-3 saat falan ama değer bence. Ben 1 buçuk yıla yakındır gidiyorum ve çok memnunum şükür pozitifi de aldım inşallah sağlıkla keseyi görüp, kalp atışını da duyarım

Hayırlı olsun canım sanada 😊 betan kaç kan verdin mi
Teşekkür ederim canım. Verdim canım.
8.gün 72.22
10.gün 177.2 tüp bebek benim transfer sonrası bugün 11.günüm tekrar kan istenmedi ama ben yarın tekrar vericem orda olduğunu bileyim en azından. Ayın 15inde de kese kontrolüm var inşallah

Doktorunuz kanama için ne diyor peki ? Üstüne adet görmeyi duydum ama yoğunluğu adet gibi değil diye biliyorum

Teşekkür ederim canım. Verdim canım.
8.gün 72.22
10.gün 177.2 tüp bebek benim transfer sonrası bugün 11.günüm tekrar kan istenmedi ama ben yarın tekrar vericem orda olduğunu bileyim en azından. Ayın 15inde de kese kontrolüm var inşallah
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲

Doktorunuz kanama için ne diyor peki ? Üstüne adet görmeyi duydum ama yoğunluğu adet gibi değil diye biliyorum
Doktorum kesede ve bebekte zarar olmadığını ilerlemenin de iyi olduğunu söyledi. Yerleşme kanaması olabilirmiş fazla miktarda ama o da kişiden kişiye değişebilirmiş rahim yapısıyla ilgili olabilirmiş bende anlamadım

Progesterondan dolayı sanırım kanama ve ağrın canm sınır 15 diye biliyorum ama takviyelerle değerin artar benim 2 günde progesteron hap kullanarak 17 den 26 ya yükseldi. Progesteron iğne verdi mi doktorun endiselenme yükselir inşallah bol bol dinlen yorma kendini
Bugün bir iğne yaptı haftaya aynı gün tekrar yapacakmış. Günde 3 kere de progestan kullanıyorum canım inşallah öyledir çünkü ister istemez kafam hep orada kalıyor

Kizlar merhaba 5. Haftada beta hcg 4600. Gerci son adet tarihini de tam hatirlamiyorum. Cuma günü tekrar istedi. Sizlerin nasildi.
En güzel bebek haftası kalp atışı duyulduktan sonra hesaplanıyor en sağlıklısı o. Hcg aralığı da çok geniş ve değişken . 4600 ile kese gözükmesi lazım. Haftaya kalp atışı bile duyulur. Iki günde bir min %60 olması gerekir. Cuma keseni görürsün 😍

Back