- 20 Mart 2011
- 13.757
- 32.292
Şehriye dene istersen canım tavuk suyunda belki makarna seviyorsa yumuşak hoşuna giderKızlar benim oğlum hala yemiyor. Tavuk suyuna nasıl bir çorba yapsam var mı güzel tarifiniz? Bir de böyle deneyeyim diyorum
Pek vermedim şehriye ama deneyeyim canım inşallah bir an önce düzelirŞehriye dene istersen canım tavuk suyunda belki makarna seviyorsa yumuşak hoşuna gider
Ooo özel dikim hem deBizim bütün konseptlerde fotoğrafçıya aitti kostümlerDoğum günü için bu takımı diktirdim
Cnm bende de sıfır, bugün bi 10dk bakındım, doğumgünü için açık renk bej gibi bişeyler istiyorum, fotoğraf çekiminde de bacakları görünen bişey olsun istiyorum hatta çorapsız çok şirin oluyorlar.Sıfır hazırlık... Yardımcımız başlasın bu işlere sonra bakıcam. Sen planlayınca atar mısın canım, fikir olur
Cnm benim oğlum da birkaç gündür yine yemiyor eti hemen tükürüyor, sabah pankek öğlen tarhana çorbası kemik sulu, akşam parmak dilim havuç ve poğaça yedi az az, böyle saçma bir beslenme halindeyiz. Çorbayı kemik sulu ve aşırı katı yapıyorum ki su almasın besin alsın biraz diye içine şehriye fln koyunca da tükürüyor onlarıKızlar benim oğlum hala yemiyor. Tavuk suyuna nasıl bir çorba yapsam var mı güzel tarifiniz? Bir de böyle deneyeyim diyorum
Atarım canım pazar günü kutlayacağız inşallahOoo özel dikim hem deçok tatlı çok beğendim çekşnce de at lütfen ben de buna benzer bişeyler düşünüyorum.
Cnm bende de sıfır, bugün bi 10dk bakındım, doğumgünü için açık renk bej gibi bişeyler istiyorum, fotoğraf çekiminde de bacakları görünen bişey olsun istiyorum hatta çorapsız çok şirin oluyorlar.
Ben kendimce kombin yaptım yakışıklı ve tarz durmasını istiyorumKızlar 1 yaş çekimlerinde erkeklerden fotoğraf gelmiyor ne giydirdiniz giydireceksiniz merak ediyorum
Hayaller cool bebeler cool anneler hayatlar aşkonun sünnet düğünüBen kendimce kombin yaptım yakışıklı ve tarz durmasını istiyorumhayaller hayatlar olmaz umarım
Uyurken hayalini kurdugum kombini sabah giyinceHayaller cool bebeler cool anneler hayatlar aşkonun sünnet düğünü
Belli başlı şeyleri yemese anlayacağım hadi bıktı bunlardan diyeceğim de her şeye kafa sallıyor, ağız kilitliyorCnm benim oğlum da birkaç gündür yine yemiyor eti hemen tükürüyor, sabah pankek öğlen tarhana çorbası kemik sulu, akşam parmak dilim havuç ve poğaça yedi az az, böyle saçma bir beslenme halindeyiz. Çorbayı kemik sulu ve aşırı katı yapıyorum ki su almasın besin alsın biraz diye içine şehriye fln koyunca da tükürüyor onları
Canım her zaman mama sandalyesınde de mı yıyor? Mesela oglum yerde kavanoz kapaklarını kapatmaya calısırken ya da içine lego atıp cakarırken baya oyalanıyor yıyor. Daha once gormedıgı seylere dalıp oynarsa belkı o sekılde yer.Bızım de bır ara hastalık gecırdı ondan sonra uzunca sure yedirdiken baya zorlanmıştım.Belli başlı şeyleri yemese anlayacağım hadi bıktı bunlardan diyeceğim de her şeye kafa sallıyor, ağız kilitliyor
Hurmayla o kadar güzel pankek yapıyorum ki biz bayılıyoruz tadına, asla yemiyor. Bizim yemeklerden veriyorum belki baharatlı tuzlu yer diye ona da kafa çeviriyor. Şaşırıp kaldım ne yapsam bilmiyorum.
Seninki karnını doyuruyor ama protein eksik alınca onu da dert ediniyorsun haklı olarak. Benim de şu an derdim o, değerleri düşer bağışıklığı düşer diye üzülüyorum.
Oralarda da deniyorum. Oynarken, bir yere tutunup yürürken, camdan bakarkenCanım her zaman mama sandalyesınde de mı yıyor? Mesela oglum yerde kavanoz kapaklarını kapatmaya calısırken ya da içine lego atıp cakarırken baya oyalanıyor yıyor. Daha once gormedıgı seylere dalıp oynarsa belkı o sekılde yer.Bızım de bır ara hastalık gecırdı ondan sonra uzunca sure yedirdiken baya zorlanmıştım.
Canım huyda degıstırıyorlar, damak tadı degısıyor 3 4 yasına kadar cok sey degıstırıyorlar.Oralarda da deniyorum. Oynarken, bir yere tutunup yürürken, camdan bakarkenne yapsam şaşırdım kaldım. Hastalık geçeli iki hafta oldu çoktan iştahı yerine gelmesi lazımdı. Diş mi diyorum iyice kabarmış ama çıkmadılar.
Bir hafta sonraya randevu aldık umarım o zamana kadar devam etmez
Seni en iyi anlayanlardanım. Üzgünüm ama bizim bebekler böyle... Bi neden arama, dengesiz yiyorlar. Bazen çok iyi bazen hiç... Çözüm bulsam hemen söylerim sana ama çözümü yok bence genetik babaya çekmiş oğlumBelli başlı şeyleri yemese anlayacağım hadi bıktı bunlardan diyeceğim de her şeye kafa sallıyor, ağız kilitliyor
Hurmayla o kadar güzel pankek yapıyorum ki biz bayılıyoruz tadına, asla yemiyor. Bizim yemeklerden veriyorum belki baharatlı tuzlu yer diye ona da kafa çeviriyor. Şaşırıp kaldım ne yapsam bilmiyorum.
Seninki karnını doyuruyor ama protein eksik alınca onu da dert ediniyorsun haklı olarak. Benim de şu an derdim o, değerleri düşer bağışıklığı düşer diye üzülüyorum.
Tabi aslında kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum daha çok yemediği zamanlar olacak da keşke bu kadar uzun sürmeseydiCanım huyda degıstırıyorlar, damak tadı degısıyor 3 4 yasına kadar cok sey degıstırıyorlar.
Dertleşiyoruz işte canım buraya yazarak. Yoksa yemeyen bebeğe kim ne yapabilirSeni en iyi anlayanlardanım. Üzgünüm ama bizim bebekler böyle... Bi neden arama, dengesiz yiyorlar. Bazen çok iyi bazen hiç... Çözüm bulsam hemen söylerim sana ama çözümü yok bence genetik babaya çekmiş oğlumsadece şunu fark ettim kahvaltıyı az da olsa yaptırmayı başarırsam diğer öğünler de de biraz yiyor...
Maşallah çok faydalıymış yesin şifa olsunÜlkedeki yaban mersinlerini bitirmeye yemin ettik
Evet çok faydaliymis her gun veriyorum keske bu kadar da pahali olmasaymisMaşallah çok faydalıymış yesin şifa olsun
of çok stresli yemeyen bebek gerçekten, pankeki keçiboynuzu unuyla yapmayı denedin mi benimki çok seviyor onun tadını, yarım keçiboynuzu unu yarım tambuğday unu yaparsam hepsini gömüyor.Belli başlı şeyleri yemese anlayacağım hadi bıktı bunlardan diyeceğim de her şeye kafa sallıyor, ağız kilitliyor
Tabi aslında kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum daha çok yemediği zamanlar olacak da keşke bu kadar uzun sürmeseydi
Dertleşiyoruz işte canım buraya yazarak. Yoksa yemeyen bebeğe kim ne yapabilirben de az yiyen birisiyim. Tabağım hiçbir zaman dolu dolu olmaz ama en azından öğün atlamıyorum. Umarım seninkinin de benimkinin de iştahı artar kahvaltı hiç yediremiyoruz şu sıralar. Yoksa en sevdiği öğündü ve yumurta ile kilo almıştı.