2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar benim oğlum hala yemiyor. Tavuk suyuna nasıl bir çorba yapsam var mı güzel tarifiniz? Bir de böyle deneyeyim diyorum

Bizim bütün konseptlerde fotoğrafçıya aitti kostümler Doğum günü için bu takımı diktirdim
Ooo özel dikim hem de çok tatlı çok beğendim çekşnce de at lütfen ben de buna benzer bişeyler düşünüyorum.
Sıfır hazırlık... Yardımcımız başlasın bu işlere sonra bakıcam. Sen planlayınca atar mısın canım, fikir olur
Cnm bende de sıfır, bugün bi 10dk bakındım, doğumgünü için açık renk bej gibi bişeyler istiyorum, fotoğraf çekiminde de bacakları görünen bişey olsun istiyorum hatta çorapsız çok şirin oluyorlar.

Kızlar benim oğlum hala yemiyor. Tavuk suyuna nasıl bir çorba yapsam var mı güzel tarifiniz? Bir de böyle deneyeyim diyorum
Cnm benim oğlum da birkaç gündür yine yemiyor eti hemen tükürüyor, sabah pankek öğlen tarhana çorbası kemik sulu, akşam parmak dilim havuç ve poğaça yedi az az, böyle saçma bir beslenme halindeyiz. Çorbayı kemik sulu ve aşırı katı yapıyorum ki su almasın besin alsın biraz diye içine şehriye fln koyunca da tükürüyor onları

Atarım canım pazar günü kutlayacağız inşallah

Kızlar 1 yaş çekimlerinde erkeklerden fotoğraf gelmiyor ne giydirdiniz giydireceksiniz merak ediyorum
Ben kendimce kombin yaptım yakışıklı ve tarz durmasını istiyorum hayaller hayatlar olmaz umarım

Belli başlı şeyleri yemese anlayacağım hadi bıktı bunlardan diyeceğim de her şeye kafa sallıyor, ağız kilitliyor
Hurmayla o kadar güzel pankek yapıyorum ki biz bayılıyoruz tadına, asla yemiyor. Bizim yemeklerden veriyorum belki baharatlı tuzlu yer diye ona da kafa çeviriyor. Şaşırıp kaldım ne yapsam bilmiyorum.
Seninki karnını doyuruyor ama protein eksik alınca onu da dert ediniyorsun haklı olarak. Benim de şu an derdim o, değerleri düşer bağışıklığı düşer diye üzülüyorum.

Canım her zaman mama sandalyesınde de mı yıyor? Mesela oglum yerde kavanoz kapaklarını kapatmaya calısırken ya da içine lego atıp cakarırken baya oyalanıyor yıyor. Daha once gormedıgı seylere dalıp oynarsa belkı o sekılde yer.Bızım de bır ara hastalık gecırdı ondan sonra uzunca sure yedirdiken baya zorlanmıştım.

Oralarda da deniyorum. Oynarken, bir yere tutunup yürürken, camdan bakarken ne yapsam şaşırdım kaldım. Hastalık geçeli iki hafta oldu çoktan iştahı yerine gelmesi lazımdı. Diş mi diyorum iyice kabarmış ama çıkmadılar.
Bir hafta sonraya randevu aldık umarım o zamana kadar devam etmez

Canım huyda degıstırıyorlar, damak tadı degısıyor 3 4 yasına kadar cok sey degıstırıyorlar.

Seni en iyi anlayanlardanım. Üzgünüm ama bizim bebekler böyle... Bi neden arama, dengesiz yiyorlar. Bazen çok iyi bazen hiç... Çözüm bulsam hemen söylerim sana ama çözümü yok bence genetik babaya çekmiş oğlum sadece şunu fark ettim kahvaltıyı az da olsa yaptırmayı başarırsam diğer öğünler de de biraz yiyor...

Canım huyda degıstırıyorlar, damak tadı degısıyor 3 4 yasına kadar cok sey degıstırıyorlar.
Tabi aslında kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum daha çok yemediği zamanlar olacak da keşke bu kadar uzun sürmeseydi
Dertleşiyoruz işte canım buraya yazarak. Yoksa yemeyen bebeğe kim ne yapabilir ben de az yiyen birisiyim. Tabağım hiçbir zaman dolu dolu olmaz ama en azından öğün atlamıyorum. Umarım seninkinin de benimkinin de iştahı artar kahvaltı hiç yediremiyoruz şu sıralar. Yoksa en sevdiği öğündü ve yumurta ile kilo almıştı.

of çok stresli yemeyen bebek gerçekten, pankeki keçiboynuzu unuyla yapmayı denedin mi benimki çok seviyor onun tadını, yarım keçiboynuzu unu yarım tambuğday unu yaparsam hepsini gömüyor.

Her bebek farklı tabi ama benimki de güzel yerken birden huyu değişti, yememeye başladı. Ben de yumurtanın her türlüsünü denedim. Sadece sade omleti sevdiğini ve elleriyle yemek istediğini fark ettim. Sonra eline kaşık verdim. Blw yapmıyorum ama kendisi buna resmen zorladı. Kaşıkla da biraz bu şekilde döke döke kalanını yiyor. Arada eline salatalık veriyorum. Onu yerken ve oynarkende ağzına küçük parçalar atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…