Amin inşallah canım sağlıkla büyüsün kuzucuklar.Bu konu o kadar karışık ki annelerin birçoğu da iki yaşına kadar hiçbir şeyi yoktu. Konuşuyordu, göz teması kuruyordu nasıl olur anlamadık diyor.
O yüzden ben de okulumdaki iki öğrenciyi sürekli görmem nedeniyle hep korku dolu olsam da dillendirmemekte fayda var. Hep dua edelim sağlıklı bir şekilde büyüsün bebeklerimiz
Mercımek corbası ıle baya bır sebze yedırebılırsın denedın mı bılmıyorum ama ben ıcıne havuc, patates, brokolı atıyorum guzel oluyorHurma güzel yenildi 2 gündür yiyoruz teşekkür ederiz teyzesi…
Yoğurda gelince bebelerin çoğu yoğurdu seviyor benim kızda sebze çorbasından nefret ediyor diyebilirim. Dün çıkardı hepsini tarhanayı seviyor tavuk çorbasını seviyor ama sebze midesini bulandırıyor. Bende sebze çorbasını nasıl sevdireceğim onu düşünüyorum. Babası ve ablası da hiç sevmiyor. Resmen vitamin deposu boşa gidiyor 3 kaşık 5 kaşık. Kafasını sallıyor hayır yapıyor. Hayır yapmayı da sebze çorbasıyla öğrendi
Teşekkür ederim canim mutfak seti iyi fikirmis bak alayim ben deBu saydıklarının dışında kirpicik var bizde kucuk çubukları geçiriyor deliklere hem çok oyalıyor hem de çok mutlu oluyor sokunca oyun grubuna başladı hafta sonu Derin orda çelik tencere tava setiyle güzel oynadı beni taklit ediyor içine sebze koydum karıştırdı bir de şu seti aldım henüz gelmedi ama arkadaşım önerdi onun dışında toplarla oynuyor surekli koltuğun altına atıyor sopa ile almaya çalışıyor en favori oyunu bu
Bul tak bizde de var kuzu onla da baya oyalaniyor evet alkış olaylarina bitiyorum ya yer cüceleriBul tak aldım ben geçenlerde çok ilgisini çekti bir de her atıştan sonra alkış yapıyoruz ona da alıştı ben alkışlamasam da kendi kendisini alkışlıyor
Mercimek çorbasının içine katsan canım? Ben artık mercimeği sade yapmıyorum havuç, kereviz, kapya, tatlı patates, soğan hatta sarımsakHurma güzel yenildi 2 gündür yiyoruz teşekkür ederiz teyzesi…
Yoğurda gelince bebelerin çoğu yoğurdu seviyor benim kızda sebze çorbasından nefret ediyor diyebilirim. Dün çıkardı hepsini tarhanayı seviyor tavuk çorbasını seviyor ama sebze midesini bulandırıyor. Bende sebze çorbasını nasıl sevdireceğim onu düşünüyorum. Babası ve ablası da hiç sevmiyor. Resmen vitamin deposu boşa gidiyor 3 kaşık 5 kaşık. Kafasını sallıyor hayır yapıyor. Hayır yapmayı da sebze çorbasıyla öğrendi
Ben de hıc sade yapmam mercimeği ıcıne 1 dıs sarımsakta atarım zerdecalda cok yakısıyor zerdacalsız yapmamMercimek çorbasının içine katsan canım? Ben artık mercimeği sade yapmıyorum havuç, kereviz, kapya, tatlı patates, soğan hatta sarımsak
Mücver deneyebilirsin, tuzlu kek diyorlar ondan deneyebilirsin
Çok güzel geçti 3 ay büyüktü gruptakiler ama Derin epey aktif oynadı etkinliklere katıldı diğerleri baktı kaldıTeşekkür ederim canim mutfak seti iyi fikirmis bak alayim ben deOyun grubu konusu da şuan arastirdigim bi konu ben de tek uykuya düşünce başlatmayı planlıyorum çünkü şuan baktigim tüm gruplar uyku saatlerimize denk geliyor. Nasıl geçti sizin ? Akranlarini artik anliyorlar ve çok mutlu oluyorlar Ekin'de bunu gözlemledim o yüzden çok hevesliyim oyun grubu için
Sebze çorbasını pisirince bi kasede tarhanayi erit çorbanın icine dök pisene kadar karıştır bu sekilde yer sebzeli tarhanaHurma güzel yenildi 2 gündür yiyoruz teşekkür ederiz teyzesi…
Ben uyku saatine denk gelirse huysuzluk yapar zevk alamaz diye korktum biraz aslinda ama kesinlikle çok iyi bir aktiviteÇok güzel geçti 3 ay büyüktü gruptakiler ama Derin epey aktif oynadı etkinliklere katıldı diğerleri baktı kaldıbizim de uyku saatimiz yarim saat geç oldu o gün ama eve gelince mis gibi uyudu arkadaşımın yeri zaten hafta içi de serbest oyun alanına götürmeyi düşünüyorum çok sevdi
Huysuzluk yapmadi ama hareketleri biraz yavaşladı son dakikalardaBen uyku saatine denk gelirse huysuzluk yapar zevk alamaz diye korktum biraz aslinda ama kesinlikle çok iyi bir aktivite
Cnm ben de almayı planladıklarımı yazayım, busy board meşguliyet panosu alabilirsin kilitler fermuarlar puzzlelar bir arada tam ince motor gelişimi için ahşap pano veya kumaş çanta şeklinde var, biryerlere de götürmelik olduğundan çanta daha mantıklı geldi bana, yumurta eşleme oyunu var onu da almayı düşünüyorum. Legolara başlayacağım ufaktan, minik bir set lego duplo çiftlik hayvanları almayı düşünüyorum. Pop it aldım çok sevdi parmakla ittirmeyi öğrendi, bir de magna tiles almak istiyorum ileri vadede ama çok pahalı , uygun ama kaliteli alternatifini arıyorum.kızlar bu ara hangi oyunları oynatıyorsunuz ? motor gelişimi için önerdiğiniz oyuncaklar var mı ? ekin bu ara iç içe kule bardaklarını koyma oynuyor bir de top koyup çekiçle vurduğumuz bir oyuncak var onu çok seviyor topu haznesine koyup yukardan çekiçle vuruyor, ayrıca balık tutma oyunu çok seviyor ahşap puzzle balıkları oltası ile tutuyor bu tarz önereceğiniz oyuncaklar varsa tavsiye alırım
panoya bakayım canım, lego duplo hayvan trenimiz var henüz parçaları takamasa da deniyor ama araba gibi sürmeyi seviyor, pop it daha yeni aldım ben de 2 gün falan oluyor pıt pıt yapıyor valla şaşırıyorumCnm ben de almayı planladıklarımı yazayım, busy board meşguliyet panosu alabilirsin kilitler fermuarlar puzzlelar bir arada tam ince motor gelişimi için ahşap pano veya kumaş çanta şeklinde var, biryerlere de götürmelik olduğundan çanta daha mantıklı geldi bana, yumurta eşleme oyunu var onu da almayı düşünüyorum. Legolara başlayacağım ufaktan, minik bir set lego duplo çiftlik hayvanları almayı düşünüyorum. Pop it aldım çok sevdi parmakla ittirmeyi öğrendi, bir de magna tiles almak istiyorum ileri vadede ama çok pahalı , uygun ama kaliteli alternatifini arıyorum.
Teyzesi o salopetin aynısı var bizde de ben de onu mu giydirsem diye düşünüyordum bu kdr olurhahahahah Alin yerçekimine meydan okuyor
Nur topu gibi bir kızı oldu :)
canım ben lcw ve kotondan çok memnunum hatta koton bir tık daha iyi cigitte kaliteli bence cigite de bak
benim oğlum olsa şöyle bir kombin yapardım; kazak, salopet çok şirin ve çabasız şıklık çok hoşuma gidiyor. ekine de kazak ve triko tayt giydirdim çok şeker oldu
Little daisy Triko kazak oversize unisex bebek çocuk isim yazılı işlemeli bebek çocuk kazak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Little daisy Triko kazak oversize unisex bebek çocuk isim yazılı işlemeli bebek çocuk kazak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Little daisy İsim harf yazılı bebek çocuk selanik örgü kazak oversize triko kazak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Little daisy İsim harf yazılı bebek çocuk selanik örgü kazak oversize triko kazak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
gogo bici Askılı Ayarlanabilir Triko Tayt Salopet Tulum Bebek Çocuk 0-2 Yaş Fiyatı, Yorumları - Trendyol
gogo bici Askılı Ayarlanabilir Triko Tayt Salopet Tulum Bebek Çocuk 0-2 Yaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ege Parti Evi 1 YaÅ Åapka Krem Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ege Parti Evi 1 YaÅ Åapka Krem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Cam rendede rendeleyip veriyorumKızlar size iki alakasız soru; cevizi ben havanda toz haline getirip veriyorum boğazına kaçar korkusundan, siz yarım şeklinde eline veriyor musunuz? Bir de bebiş nevresimlerini ne kadar da bir değiştiriyorsunuz?
Dikkatini dağıtmaya çalış canım tepki verdikçe yapar hemen odağını dağıt o andaKızlar minos çok ısırıyor beni her yerimi ısırıyor hem de… ısırma diyorum yok anlamıyor düşünün tişörtü ısırıp yırtıyor napıcam ya sinirlerim bozuldu ve kızdıkça gülüyor oyun sanıyor
Halka geçirme oyunu ve kitaplar ile vakit geçirmeyi çok seviyor. Bazen de gözetim altında eline oyun hamuru veriyorum duyusal gelişim açısındankızlar bu ara hangi oyunları oynatıyorsunuz ? motor gelişimi için önerdiğiniz oyuncaklar var mı ? ekin bu ara iç içe kule bardaklarını koyma oynuyor bir de top koyup çekiçle vurduğumuz bir oyuncak var onu çok seviyor topu haznesine koyup yukardan çekiçle vuruyor, ayrıca balık tutma oyunu çok seviyor ahşap puzzle balıkları oltası ile tutuyor bu tarz önereceğiniz oyuncaklar varsa tavsiye alırım
Cam rende ile rendeleyip veriyorum şuan bana tehlikeli görünüyorKızlar size iki alakasız soru; cevizi ben havanda toz haline getirip veriyorum boğazına kaçar korkusundan, siz yarım şeklinde eline veriyor musunuz? Bir de bebiş nevresimlerini ne kadar da bir değiştiriyorsunuz?
Yaa yerim kazakla çok cool olur canimTeyzesi o salopetin aynısı var bizde de ben de onu mu giydirsem diye düşünüyordum bu kdr oluryalnız o one yazan kazak ve şapkaya bayıldım çok teşekkürler tam ekininki gibi istiyorum sade biliyorsun, ben bir de köpekleri de götürsem mi stüdyoya fotoğraf için dedim ama hangi birini zaptedeceğim ortalık savaş alanı olur mu bilmiyorum Eki Görüntüle 3385987
Cevizi cam rendede geciyorum 3 yaşa kadar kuruyemiş toz haline getirmeden önerilmiyor canim ciğere kaçma riski en fazla olan besinler allah korusun boğulma tehlikesi çok yüksek.Kızlar size iki alakasız soru; cevizi ben havanda toz haline getirip veriyorum boğazına kaçar korkusundan, siz yarım şeklinde eline veriyor musunuz? Bir de bebiş nevresimlerini ne kadar da bir değiştiriyorsunuz?
Oyun hamuru deneyebiliriz iyi hatırlattınHalka geçirme oyunu ve kitaplar ile vakit geçirmeyi çok seviyor. Bazen de gözetim altında eline oyun hamuru veriyorum duyusal gelişim açısından
Bunu deneyeyimDikkatini dağıtmaya çalış canım tepki verdikçe yapar hemen odağını dağıt o anda