2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Amin inşallah canım sağlıkla büyüsün kuzucuklar.
Ne güzel de serpildiler hepsi. Hamilelik zamanlarımız ne çabuk geçti bak şimdi yaşına geldi hepsi. Cıvıl cıvıllar.

Mercımek corbası ıle baya bır sebze yedırebılırsın denedın mı bılmıyorum ama ben ıcıne havuc, patates, brokolı atıyorum guzel oluyor

Teşekkür ederim canim mutfak seti iyi fikirmis bak alayim ben de Oyun grubu konusu da şuan arastirdigim bi konu ben de tek uykuya düşünce başlatmayı planlıyorum çünkü şuan baktigim tüm gruplar uyku saatlerimize denk geliyor. Nasıl geçti sizin ? Akranlarini artik anliyorlar ve çok mutlu oluyorlar Ekin'de bunu gözlemledim o yüzden çok hevesliyim oyun grubu için
Bul tak aldım ben geçenlerde çok ilgisini çekti bir de her atıştan sonra alkış yapıyoruz ona da alıştı ben alkışlamasam da kendi kendisini alkışlıyor
Bul tak bizde de var kuzu onla da baya oyalaniyor evet alkış olaylarina bitiyorum ya yer cüceleri

Mercimek çorbasının içine katsan canım? Ben artık mercimeği sade yapmıyorum havuç, kereviz, kapya, tatlı patates, soğan hatta sarımsak
Mücver deneyebilirsin, tuzlu kek diyorlar ondan deneyebilirsin

Mercimek çorbasının içine katsan canım? Ben artık mercimeği sade yapmıyorum havuç, kereviz, kapya, tatlı patates, soğan hatta sarımsak
Mücver deneyebilirsin, tuzlu kek diyorlar ondan deneyebilirsin
Ben de hıc sade yapmam mercimeği ıcıne 1 dıs sarımsakta atarım zerdecalda cok yakısıyor zerdacalsız yapmam

Çok güzel geçti 3 ay büyüktü gruptakiler ama Derin epey aktif oynadı etkinliklere katıldı diğerleri baktı kaldı bizim de uyku saatimiz yarim saat geç oldu o gün ama eve gelince mis gibi uyudu arkadaşımın yeri zaten hafta içi de serbest oyun alanına götürmeyi düşünüyorum çok sevdi

Sebze çorbasını pisirince bi kasede tarhanayi erit çorbanın icine dök pisene kadar karıştır bu sekilde yer sebzeli tarhana

Ben uyku saatine denk gelirse huysuzluk yapar zevk alamaz diye korktum biraz aslinda ama kesinlikle çok iyi bir aktivite

Cnm ben de almayı planladıklarımı yazayım, busy board meşguliyet panosu alabilirsin kilitler fermuarlar puzzlelar bir arada tam ince motor gelişimi için ahşap pano veya kumaş çanta şeklinde var, biryerlere de götürmelik olduğundan çanta daha mantıklı geldi bana, yumurta eşleme oyunu var onu da almayı düşünüyorum. Legolara başlayacağım ufaktan, minik bir set lego duplo çiftlik hayvanları almayı düşünüyorum. Pop it aldım çok sevdi parmakla ittirmeyi öğrendi, bir de magna tiles almak istiyorum ileri vadede ama çok pahalı , uygun ama kaliteli alternatifini arıyorum.

panoya bakayım canım, lego duplo hayvan trenimiz var henüz parçaları takamasa da deniyor ama araba gibi sürmeyi seviyor, pop it daha yeni aldım ben de 2 gün falan oluyor pıt pıt yapıyor valla şaşırıyorum magna tiles hiç duymadım hemen bakayım

Teyzesi o salopetin aynısı var bizde de ben de onu mu giydirsem diye düşünüyordum bu kdr olur yalnız o one yazan kazak ve şapkaya bayıldım çok teşekkürler tam ekininki gibi istiyorum sade biliyorsun, ben bir de köpekleri de götürsem mi stüdyoya fotoğraf için dedim ama hangi birini zaptedeceğim ortalık savaş alanı olur mu bilmiyorum

Kızlar size iki alakasız soru; cevizi ben havanda toz haline getirip veriyorum boğazına kaçar korkusundan, siz yarım şeklinde eline veriyor musunuz? Bir de bebiş nevresimlerini ne kadar da bir değiştiriyorsunuz?

Kızlar size iki alakasız soru; cevizi ben havanda toz haline getirip veriyorum boğazına kaçar korkusundan, siz yarım şeklinde eline veriyor musunuz? Bir de bebiş nevresimlerini ne kadar da bir değiştiriyorsunuz?
Cam rendede rendeleyip veriyorum
Haftada bir değiştiriyorum çarşafını da zaten doğru dürüst yatağında yattığı yok hep yanımızda

Kızlar minos çok ısırıyor beni her yerimi ısırıyor hem de… ısırma diyorum yok anlamıyor düşünün tişörtü ısırıp yırtıyor napıcam ya sinirlerim bozuldu ve kızdıkça gülüyor oyun sanıyor

Dikkatini dağıtmaya çalış canım tepki verdikçe yapar hemen odağını dağıt o anda

Halka geçirme oyunu ve kitaplar ile vakit geçirmeyi çok seviyor. Bazen de gözetim altında eline oyun hamuru veriyorum duyusal gelişim açısından

Cam rende ile rendeleyip veriyorum şuan bana tehlikeli görünüyor

Yaa yerim kazakla çok cool olur canim bi de oversize ya salopeti çıkarıp bi kaç poz çıplak bacakta cekebilirsin kazar bezini örtecek çok şeker oluyor. Köpeklerle çekim harika olurdu ama dururlar mi büyük cins olduğu için bilemedim
Cevizi cam rendede geciyorum 3 yaşa kadar kuruyemiş toz haline getirmeden önerilmiyor canim ciğere kaçma riski en fazla olan besinler allah korusun boğulma tehlikesi çok yüksek.
Halka geçirme oyunu ve kitaplar ile vakit geçirmeyi çok seviyor. Bazen de gözetim altında eline oyun hamuru veriyorum duyusal gelişim açısından
Oyun hamuru deneyebiliriz iyi hatırlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…