2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar ya idrar yolumda enfeksiyon çıktı, oğlanda hiç olmamıştı, başından geçen vardır ne yapayım nelere dikkat edeyim, şimdi doktordayım sonuç göstereceğim ama bakteri pozitif tahlilde

Kızlar evde giydirmelik eşofman alt üst takım arıyorum pamuklu terletmeyen ve uygun fiyatlı, defactodan aldığım sweatshirtlerin hep yakası esnedi yamuldu çok adi çıktı, memnun kaldığınız marka var mı?

Canım dengesiz, bir ara iyi yedi sonra bıraktı falan... Şimdi bugün yemiş güya ama babası bakıyor ya onlara göre biraz yese yedi öyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz... Zorlamadan yediği kadar yiyor uyku bizde sallama, meme bazen kendi sırtını dönüp uyuma şeklinde ama hiç istemiyor. Çok direniyor. Bazen bir bazen hiç uyumuyor... Sağlık olsun bi şekilde büyüyor işte

Pancodan bir takımımız var çok memnunum ben. Tek alt ve üstleri de çok kaliteli

Kızlar ya idrar yolumda enfeksiyon çıktı, oğlanda hiç olmamıştı, başından geçen vardır ne yapayım nelere dikkat edeyim, şimdi doktordayım sonuç göstereceğim ama bakteri pozitif tahlilde

İdrarı doğru verdiğine emin misin canım? Ben gebeyken aynen senin gibi bir durum olmuştu, kültür sonucu temiz çıkmıştı yani yanıltan test. Doktorum bana idrarın ilk gelen kısmı değil ortalarda gelen kısmı numune kapına koymak gerektiğini söylemişti.

Geçenlerde gördüm ama yazamadım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyüt inşallah canım
Ben hamileyken tahlillerimde biraz çıkmıştı ama doktorum sadece bol su iç demişti.
Kardeşimin hamileliğinde sonucu daha yüksek çıktığı için antibiyotik bile kullanmıştı. Toz ilaç işe yarar da antibiyotiğe gerek kalmaz inşallah

Cnm benim de olmuştu o toz ilacı kullan, bir de idrar yaparken son damlasına kadar zorlamalısın o içeride kalan idrar da enfeksiyona sebep oluyor, bir de iç çamaşırı giyme hava alsın demişti doktor gece yatarken ama o vajinal enfeksiyon muydu acaba ya da vajinal enfeksiyon idrar yoluna da bulaşabilir diye mi demişti hatırlamıyorum.

Değilim canım , kültürüm temiz çıktı benim de çok şükür
Canım teşekkür ederim, amiin bol su iç dedi bide şase verdi tek kullanımlık, çok değil dedi
Toz ilaç bide su dedi canım, şükür çok değilmiş benim de

Cigit markasından çok memnun kaldım taytları ve sweatleri güzel şuan sitesinde %20 indirim var mutlaka bak canım. Kotonunkiler de baya iyi

Pancodan bir takımımız var çok memnunum ben. Tek alt ve üstleri de çok kaliteli

Kotondan aldık çok iyi çiktilar canım... Aslanlı ile dinazorlu olan mesela birini atayım: Dinozorlu Eşofman Takımı Uzun Kollu Bisiklet Yaka Beli Bağlamalı Pamuklu

Cigit markasından çok memnun kaldım taytları ve sweatleri güzel şuan sitesinde %20 indirim var mutlaka bak canım. Kotonunkiler de baya iyi
Bakayım bunlara kızlar teşekkürler

Kızlar 1 yaş çekimlerinde erkeklerden fotoğraf gelmiyor ne giydirdiniz giydireceksiniz merak ediyorum

Kızlar 1 yaş çekimlerinde erkeklerden fotoğraf gelmiyor ne giydirdiniz giydireceksiniz merak ediyorum
Sıfır hazırlık... Yardımcımız başlasın bu işlere sonra bakıcam. Sen planlayınca atar mısın canım, fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…