Bizimde öyle açıklık var sert. 12-18 arasında kapanır diye biliyorum benKızlar bıngıldak nasıl sizlerde? Bizim açıklık var ama sert...
Çok sağol cnm bnm, evet sanki hakettim yaSen bunu hak ettin canım... Çok çektin. İnşallah hiç bızulmaz düzeningece uykuya geçerken kucakta sallamayı bıraktın mı?
ah evet kitaplarımı alıp alıp atıyor benimki deMaşallah canım harikasınızBir düzen insani olarak en sevdiğim vaktinde yat vaktinde kalk.
Buarada bence her şey zorlaştı sanki, bizimki de gündüzleri 1,5 saatten 2 uyku yapıyor ama inanilmaz hareketlendi. Çekmece içleri boşaltmakta üstüne yok, geçen tornavidaları zor aldım elinden. En olmadık yerlere giriyor. Kendi kendine dolaşıyor artık, ben ona tabi oldum resmen. Kitaplarım yerlerde.. Yemek yerken mıncıklaması, dökmesi.. günde 2-3 garanti kıyafet değişiyoruz. Benim gibi bir başak için zor şeyler bunlarson dönemde bi de daaa diye bağırması var, dudaklardan ses çıkarma.. eskiden öyle miydi ya.. neyseki bunlar normal gelişim aşamaları olduğu için çok şükrediyorum her zaman
Ben de bunun lacivert rengini aldımYok canım ilk adım ayakkabısının bot gibi olmaması gerek. Daha rahat yürüyor o şekilde. Klasik vicco ilk adım ayakkabısı bizimkisi
Cnm çok telefona saldırırsa ben bebek kamerasının monitörünü veriyorum eline o da telefona benziyor birkaç saniye bakıyor ki hep aynı görüntü sıkılıp bırakıyor , şimdilik öyle bir kandırmaca buldum varsa kameran aklında olsunTam tersi canim evde telefonlari sakliyoruz telefonlara yöneliyor çünkü hemen gizli gizli yazıyorum mesaj yazarken bile çok fena oldu artık hiç bir şeyi yutmuyor, telefon aşığı ne anlıyorsa
Tüm sevdikleriyle olacağı nice güzel yaşları olsun minnoşunTeyzeleri Alya bugün 1 yaşına girdi.
Zaman çok çabuk geçiyor.
Koskoca 1 seneyi hep böyle geçirdik. Göz takibi, baş tutması, emzirmesi, mama içmesi, dönmesi, oturması, sürünmesi, emeklemesi, babıldaması, katıya geçmesi, adımlaması derken 1 seneyi devirmişiz.
Anne olmak çok zor ama dünyanın en güzel, en yürekten, en sevgiyle, aşkla dolu yapılan işi.
Rabbim hepsine sağlık, sıhhat uzun ömür nasip etsin inşallah…
Cnm nice mutlu yaşları olsunTeyzeleri Alya bugün 1 yaşına girdi.
Zaman çok çabuk geçiyor.
Koskoca 1 seneyi hep böyle geçirdik. Göz takibi, baş tutması, emzirmesi, mama içmesi, dönmesi, oturması, sürünmesi, emeklemesi, babıldaması, katıya geçmesi, adımlaması derken 1 seneyi devirmişiz.
Anne olmak çok zor ama dünyanın en güzel, en yürekten, en sevgiyle, aşkla dolu yapılan işi.
Offf Yağız da aynı bi de kulağına götürüp bir şeyler söylüyorTam tersi canim evde telefonlari sakliyoruz telefonlara yöneliyor çünkü hemen gizli gizli yazıyorum mesaj yazarken bile çok fena oldu artık hiç bir şeyi yutmuyor, telefon aşığı ne anlıyorsa
Ayy hatırlamaz olur muyumKızlar merhaba bende eskiden bu gruptaydım ismim evimmis
Hatırlıyanınız olur belki diye gelip bir selam vermek istedim
Bebeğimin kalp atışı durmuştu ve ne yazıkki aranızdan ayrılmıştım
Şimdi eylül annesi oldum 5 aylık dünyalar tatlısı bi kızım oldu
Ama sizinle olan muhabbetimi hiç unutmadım o zamanki heyecan telaş mutluluk hepsi bu grupta kaldı
Umarım bebekleriniz sağlıklı herşey yolunda ve çok mutlusunuzdur
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Sağlıkla kalın
Allah razı olsun canım benimAyy hatırlamaz olur muyumÇoook sevindim canım arkadaşım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin miniğini
Bizim kamera monitörlü değil canım olsa denerdimCnm çok telefona saldırırsa ben bebek kamerasının monitörünü veriyorum eline o da telefona benziyor birkaç saniye bakıyor ki hep aynı görüntü sıkılıp bırakıyor , şimdilik öyle bir kandırmaca buldum varsa kameran aklında olsun
Evet bi de telefonu ters tutuyoOfff Yağız da aynı bi de kulağına götürüp bir şeyler söylüyorVe tabiki tuhaf fotoğraflar ve videolarla doldu galerim İşte o şaheserlerden bazıları
Geçen ben altını değiştirirken amuda kalkmaya çalıştığı için eline telefon verdim beni ağır çekimde videoya almış halime acıdım yemin ederimBizim kamera monitörlü değil canım olsa denerdim
Evet bi de telefonu ters tutuyoEkin'in de çok komik selfileri var
Yaa degil mi masallahYanlız bızım grupun da masallahı var 1 yıldan fazladır devam
Oyy güle güle giysin bebiskomBen de bunun lacivert rengini aldım
Teyzeleri Alya bugün 1 yaşına girdi.
Zaman çok çabuk geçiyor.
Kızlar merhaba bende eskiden bu gruptaydım ismim evimmis
Hatırlıyanınız olur belki diye gelip bir selam vermek istedim
Bebeğimin kalp atışı durmuştu ve ne yazıkki aranızdan ayrılmıştım
Şimdi eylül annesi oldum 5 aylık dünyalar tatlısı bi kızım oldu
Ama sizinle olan muhabbetimi hiç unutmadım o zamanki heyecan telaş mutluluk hepsi bu grupta kaldı
Umarım bebekleriniz sağlıklı herşey yolunda ve çok mutlusunuzdur
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Sağlıkla kalın
Onunda iki hafta önce bi kızı olduCanım nice güzel yaşlarınız olsun hep birlikte inşallah
Tabiki hatırlıyorum canım, maşallah çok sevindim senin adınaben mart grubuna ilk katılanlardan olduğum için genelde herkesi hatırlıyorum. Bir kısmı güzel haberleri gecikmeden aldı çok şükür anabella isimliydi sanırım bir arkadaşımız vardı, o ne yaptı acaba?