- 23 Haziran 2022
- 3.811
- 6.634
- 37
Amin canım hep birlikte inşallah annem hep derdi meydana gelen büyüyor diye gerçekten de öyle oluyorNice yaşları olsun alya’nın ne ara bu zamanlara geldik inanamiyorum
teşekkür ederim canım bana aynı geliyor şu an ama başka bebeler için bişey diyememGuzel yasları olsun canım. 1 yaş agırlıgı coktu mu uzerıne yoksa her sey aynı mı
amin hep birlikte inşallah canımİyi ki doğdu prenses Bahtı, ömrü güzel ve uzun olsun. Rabbim sevdikleri ile nice nice doğum günleri nasip etsin
çok teşekkür ederim Canım hep birlikte inşallahTüm sevdikleriyle olacağı nice güzel yaşları olsun minnoşun
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım…Canım nice güzel yaşlarınız olsun hep birlikte inşallah
Kızlar bu arada hepinize geç döndüm Alya biliyorsunuz yazmıştım biraz ağır çocuk şimdi 2 gündür öne doğru emeklemeye çalışıyor biraz nazlı bebe her şeyi geç yapıyor. Doktor prematüre olduğu için normal dedi 37.haftadan önce doğanlar kuvezde kalmasa da prematüre sayılıyor dedi. Bizimki 36+2 de doğdu o yüzden her şeyi biraz geriden yapmasını normal buldu. Benim korkularım vardı biliyorsunuz bu yüzden otizm şüphesinden dolayı komutları almıyor dedim. Göz temasi çok kuvvetli dedi. Dikkatini sana verebiliyor dedi seslendiğimde adıyla geliyor yüzüme gülümsüyor sakin bir çocuk dedi. Gerçekten de öyle belki bilmenizi isterim otizm geriden yapanlarda olmuyormuş ben sürekli internetten ne okusam otizm çıkıyor karşıma. Biraz erken doğanlar 2 yaşında ya yaşıtlarına denk oluyor ya da yaşıtlarını geçebiliyor bile dedi. O yüzden zamana bırak hazır olduğunda yapacaktır dedi her şeyi. Bu arada tedirgin olma sebebini yazayım ( al ver bye bye çak alkış ya da parmağıyla birşeyleri işaret etme, tel sarar ce ee yapmıyor 2/3 ay kadar da hiç konuşmadı sadece sıkıştığında bağırıyordu ya da bişi istediğinde. Bir de emeklemiyor geriye sürünüyor ayakta durmuyor destekle dursa bile hemen oturmak isiyor ya da yerde sürünmek. Değil adımlamak ayakta zor duruyor) bu sebeplerden tedirgin olmuştum.
Biraz uzun oldu
Benim gibi tedirgin olanlar okur belki bir nebzede olsa kötü yorumların üstünü birazda olsa çizmiş olurum. Gerçekten annelik çok değişik duygulara sebep oluyor.
Son düzenleme: