2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Eki Görüntüle 3381185
Kızlar benim kız hiç uyumuyor gece ya. Sürekli memede yemin ediyorum en uzun uyuduğu ara 1 saat. Yarım saat 15 dk da bir uyanıyor. Çok kötüyüm migrenimde var uykusuzluktan tetikliyor sürekli. Kendisi de uykusuz kalıyor. Geçen bi influcer da gördüm şunu. Hiç kullanan var mı aranızda , alıp kullansam mı yoksa illa doktora mı gitsem sorsam? Bu arada burada doktor muayene ücretleri 1400-1500 bandında 😏 ne oluyor bu ülkeye ya bu fiyat ne anlamıyorum
Bu damlayı kadınlar kulübünde aratsana canım mutlaka kullanan, yorum yapan vardır. Detaylı bilgi almış olursun. Malum influencerlar genelde para karşılığı reklam yaptıkları için temkinli yaklaşıyoruz. Sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun. Ama şu da var mutlaka onu rahatsız eden bir durum var ki uyumuyor 🙁 Asıl çözüm bunun bulunmasıyla olur.
Nasıl doktorların bir fikri olmaz anlayamıyorum…

Kızlar ya , benim hamilelik durumunu kv ye söyledi eşim demiş ki işte nerdeyse üzülür gibi yapmış eşim de nolcak anne ne var falan deyince oğlana üzüldüm ya çok küçük demiş, sonra bana da kızım işte hamileymişsin hayırlı olsun dedi arkasından oğlumda pek küçük ama neyse dedi, annemde benzer bi yorum yaptı zaten de neyse, özetle gıcık oldum ya hayırlı olsun deyin geçin niye bize sanki çocuğumuza ihanet etmişiz gibi hissettiriyorsunuz birde yani bu tamamen bizim elimizde mi ,haksız mıyım bişe de denmiyor insanın canı sıkılıyor yani çocuğuma acınacak ne var zaten hassasım😑
Her ne kadar anne,baba,aile gibi yakınların fazlaca fikri olsa da kararı ve sonuçları yalnızca anne ve babayı bağlayan bir durum çocuk sahibi olmak. Harika bir haber almışsınız ve ne mutlu ki istendiği bir eve doğacak bebeğiniz. İlk çocuğunuzun küçük olması belki sizi yoracak ama halledeceksiniz eminim. Ki ortada "yazık"lık değil mucizevi bir durum var. Yazık olan tek şey toplumun onayına ihtiyacımız olduğunu sanmaları 😁 Bu mantıkla ikiz bebekler noluyor? Misler gibi, pırıl pırıl birlikte büyüyorlar. Sizin bebekleriniz de öyle olacak eminim. Canınızı sıkıp o enerjiyi bebeğinize geçirmeyin ki o da koşarak gelsin size. Tebrik ediyorum dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺️

Her ne kadar anne,baba,aile gibi yakınların fazlaca fikri olsa da kararı ve sonuçları yalnızca anne ve babayı bağlayan bir durum çocuk sahibi olmak. Harika bir haber almışsınız ve ne mutlu ki istendiği bir eve doğacak bebeğiniz. İlk çocuğunuzun küçük olması belki sizi yoracak ama halledeceksiniz eminim. Ki ortada "yazık"lık değil mucizevi bir durum var. Yazık olan tek şey toplumun onayına ihtiyacımız olduğunu sanmaları 😁 Bu mantıkla ikiz bebekler noluyor? Misler gibi, pırıl pırıl birlikte büyüyorlar. Sizin bebekleriniz de öyle olacak eminim. Canınızı sıkıp o enerjiyi bebeğinize geçirmeyin ki o da koşarak gelsin size. Tebrik ediyorum dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺️
Yaa çok teşekkür ederim yorumun için😍Amiin inşallah ❤️çok haklısın bende hep diyorum 2 iz hatta 3 üz büyütenler var, duymamak , anın tadını çıkarmak ve şükretmek en güzeli, zor olur eminim ama gene de mutluyum o benim 2. mucizem inşallah sağlıkla kucağıma alırım ☺️🥰

Eki Görüntüle 3381185
Kızlar benim kız hiç uyumuyor gece ya. Sürekli memede yemin ediyorum en uzun uyuduğu ara 1 saat. Yarım saat 15 dk da bir uyanıyor. Çok kötüyüm migrenimde var uykusuzluktan tetikliyor sürekli. Kendisi de uykusuz kalıyor. Geçen bi influcer da gördüm şunu. Hiç kullanan var mı aranızda , alıp kullansam mı yoksa illa doktora mı gitsem sorsam? Bu arada burada doktor muayene ücretleri 1400-1500 bandında 😏 ne oluyor bu ülkeye ya bu fiyat ne anlamıyorum
Canım benim oğlumda aynı böyle. Emmek icin desem 2 fırt çekip uykuya dalıyor, bu damlayı çok araştırdım hatta kullandım ama uyku için hiç fayda sağlamadı bizim için zaten amaç uykuya geçişte zorluk yaşayanlar için
Kızlar ya , benim hamilelik durumunu kv ye söyledi eşim demiş ki işte nerdeyse üzülür gibi yapmış eşim de nolcak anne ne var falan deyince oğlana üzüldüm ya çok küçük demiş, sonra bana da kızım işte hamileymişsin hayırlı olsun dedi arkasından oğlumda pek küçük ama neyse dedi, annemde benzer bi yorum yaptı zaten de neyse, özetle gıcık oldum ya hayırlı olsun deyin geçin niye bize sanki çocuğumuza ihanet etmişiz gibi hissettiriyorsunuz birde yani bu tamamen bizim elimizde mi ,haksız mıyım bişe de denmiyor insanın canı sıkılıyor yani çocuğuma acınacak ne var zaten hassasım😑
Bence en güzelini yaptın. Benimkilerin arasında 10 yaş var, çok pişmanım arka arkaya yapmadığım için. Şimdi ikiside kocaman olurdu. Yaş geçtikten sonra inan kafa çocuk falan kaldırmıyor

Yaa çok teşekkür ederim yorumun için😍Amiin inşallah ❤️çok haklısın bende hep diyorum 2 iz hatta 3 üz büyütenler var, duymamak , anın tadını çıkarmak ve şükretmek en güzeli, zor olur eminim ama gene de mutluyum o benim 2. mucizem inşallah sağlıkla kucağıma alırım ☺️🥰

Canım ne yaptın, kalp atışını duydun mu?

Canım benim oğlumda aynı böyle. Emmek icin desem 2 fırt çekip uykuya dalıyor, bu damlayı çok araştırdım hatta kullandım ama uyku için hiç fayda sağlamadı bizim için zaten amaç uykuya geçişte zorluk yaşayanlar için

Bence en güzelini yaptın. Benimkilerin arasında 10 yaş var, çok pişmanım arka arkaya yapmadığım için. Şimdi ikiside kocaman olurdu. Yaş geçtikten sonra inan kafa çocuk falan kaldırmıyor
Canım sağol , Allah senin de işini kolaylaştırsın😊

Gecmıs olsun canım muhtemelen salgındır. Isal kusma salgını bu yıl hıc bıtmedı.
Çok saol canım arıtma sularından da kaynaklı olabiliyormuş her ne kadar kaynatsak da demekki oluyo yine de. İştahı kesildi 1 hafta doldu ki çocuk böyle perişan oldu. 1 gün düzeldi diyorum ertesi gün yine kusmaya başlıyor. Neyse ki Allahtan ishali Durdu en azından.

Geçmiş olsum Alyaya🥹 maşallah değerleri iyiymiş şükür mikropsuz yer yok vallahi her şey ağızlarına gidiyor gelen seven oluyor geçmiştir bir yerden canım. Bende anlamadım ama o doktor o bebeğe göre demiştir diye düşünüyorum çünkü prematüre bir bebek 10 kg olamaz ya da bizimkiler gibi birtık üstü olan 2:30 3 kg arası doğan bir bebek de olamaz yani Çünkü iştah dersen iştah da var bizimki yemiyor değil ki her şeyi de yedirmeye çalışıyorum ama olmayınca olmuyor işte 🤷‍♀️
Aynen öyle canım Alya da 36+2 de doğdu 4 gün sonra 1 yaşını dolduracak inşallah. Ama kilosu boyu değerleri iyiydi gerçi şimdş zayıflar bu iştahsızlıkla ama normalde öğünlerini silip süpüren bir bebek. İnşallah eski haline döner yine.
Bu arada ben doğum gününü önümüzdeki pazar yapacaktım ama bir sonraki pazara bıraktım n azımdan iyice toparlar kendisini öyle yaparım. Şimdi keyfi yok. Sağlıklı olsunlar da bunlar öbemli
Değil zaten aile arasında yapacağım kardeşler ve yeğenler biz zaten 30 kişiyiz yeter 😂

Merhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba
Benimde ilk kızımda olmuştu sıcak duşta elimle sağmıştım rahatlamıştım. Şimdiki kızımda da 1 defa oldu sıtma ve ateş yaptı sağdım geçti düzeldi. Daha da olmadı zaten sütüm azdı

Çok saol canım arıtma sularından da kaynaklı olabiliyormuş her ne kadar kaynatsak da demekki oluyo yine de. İştahı kesildi 1 hafta doldu ki çocuk böyle perişan oldu. 1 gün düzeldi diyorum ertesi gün yine kusmaya başlıyor. Neyse ki Allahtan ishali Durdu en azından.

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin inşallah 💐

Allahimm sanirim bir elbiseye aşık oldummm neden kizim yokk 😍😍😍😍

Eklentiler

• Screenshot_20240204_204800_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240204_204800_AliExpress.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20240204_204745_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240204_204745_AliExpress.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20240204_204730_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240204_204730_AliExpress.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20240204_204625_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240204_204625_AliExpress.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar bizim evde şöyle bir şey dolaşıyor ne olduğunu bilen var mı 😂😂😂
Ahahah ondan bizim evde de var denge sağlamak için de eller hep havada çok tatlislar ya maşallah hepsine de 🧿🥰
Kızlar dışarıda bir mekanda doğumgünü kutlamayı düşünen var mı? Bana bir akıl verin lütfen; iki tarafın da ailesi gelecek şehirdışından ev çok kalabalık olacak dışarda mı evde mi yapsak diye çok arada kaldım, dışarıda yaparsak bir iki arkadaş da çağırabiliriz evde üstüste insan problemi de olmaz ama dezavantajı öğlen uykudan uyanacak gidicez oraya toplam 3 saat uyanık kalabiliyor, gidicez mekana yarım saat sürer hazırlandık gittik kutladık döndük derken orada sadece toplam 2 saat kalabileceğiz, dönmesek olmaz o kadar kalabalıkta seste orada uyuyamaz dönmek zorunda kalırız eve her türlü iki saat için giyin orayı süsle masraf yap yemekleri ayarladığıma değmez gibi. Evde olursa da o kadar kalabalık ve seste yan odada nasıl uyur onu da düşünüyorum ay çok karışık kafam ya ben ne istiyorum onu da bilmiyorum şu an.
Canım evde yapacağım akşam üzeri anneanne babaanne dedeler amca dayı teyze yeğenler derken 20 kişi civarı oluyoruz zaten evi süsleyip güzel birde pasta oldu mu tamam bu iş 🥰

Merhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba
Geçmiş olsun , geçenlerde benimde aynı oldu. Duşta biraz fazla sıcak su tuttum ve aşağıdan yukarı ovaladım. Çok fayda etmişti

Canım ya ben kaçırdım galiba yeni girdim siteye hamilesin demek hayırlı olsun inşallah çok şaşırdım görünce 😊🥰🙏

Canım aynen 6 haftalık, en hızlınız ben çıktım yanıma dost be arkadaşları bekliyorum bu zor yolda beni tek koymayın 😂😂😂😂
Canım hayırlı olsun tekrardan saolasın ama ben almayayım zira 1 taneyle kafayı yemek üzereyim ikinci bebeyle Bakırköye yatarım galiba 😂😂😂 Gece uykularımız çok fena bu konuda çok zorlanıyorum yorgun düşüyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ her ay regli iple çekiyorum korkulu rüyam. Allahım olmayanlara versin inşallah 🙏😂😂😂

X