2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ya aslında bi yanım yaptır diyor. Diğer yanım Allah korusun bi sıkıntı bile olsa müdahale etme şansı yok. Strese girip de üzülmeyeyim diyorum. Rabbimden gelen herşeye kabulüz

Aa plasentaya baktığımda sağ tarafta görüyorum sanki kız mı oluyor bu durumda

Kızlar hastaneden çıktım eve geldim nipty için kan verdim bebegin genel durumu iyi ense kalınlıgı burun kemegi falan sorun yok dedi şükür bakalım şimdi kan sonuç unu beklicez veee erkege benzetiyorum dedi ama bu kordon yanıltma bilir dedi nipty testinde net çıkar dedi cinsiyet

Ben 2 li teste perinotolog bakmisti cinsiyeti soylemisti ..perinotolog cok iyi inceliyor 35 dakika surmustu bebegimin hwr yerini görmüstüm bakalim bun hamileligimde nasil gorecek
Ben ikili test yaptirmayacagim ama doktorumun önerisiyle 12 haftalikken perinatalog detaylı kontrol edecek. Hafta olarak çok küçük geliyor bana detaylı ultrason için ama hersey belli oluyor dimi

moralini bozma normalde 6. haftada dinletmezler bile ben 6+2 de gittiğimde kalp atışını göstermişti ekranda sadece bak başlamış atmaya diye, 7+2 de dinletti canım
Cok tesekkur ederim insallah haftaya guzelce duyarim sizin de saglikla ilerlesin insallah

Bence de terapi almalısın canim, maddi olarak zorlayacaksa da ücretsiz meditasyon videoları var Leedong Hamilelikte bu konuyu cozmezsen doğum sonrası dönemde cok zorlayabilir , bende böyle oldu yani. Lohusalik cok zor geçebiliyor bazilarinda, özellikle de bu tür travmalar varsa

gözün aydın çok sevindim

Öncelikle geçmiş olsun bende bu sebepten çok sıkıntı çektim benimde bir hafta geriden geliyor bebek 0.66 cm ve kalp atışını duyduk bir hafta sonra gel dedi 1.20 cm kalp atışı güzel dedi sonrasında üç hafta sonra görüşelim dedi bende muayene tarihini bekliyorum durumunun ne olduğunu gelişimini merak ediyorum inşallah herşey yolunda olur hepimiz güzel haberler alırız. Sizin peki kaç hafta geriden dedi doktor ölçümleri bi hafta sonrasında normal düzeye ulaştımı

Ben ikili test yaptirmayacagim ama doktorumun önerisiyle 12 haftalikken perinatalog detaylı kontrol edecek. Hafta olarak çok küçük geliyor bana detaylı ultrason için ama hersey belli oluyor dimi
özelde mi yapıyorsun takibini ? içine sinmezse 20 li haftalarda devlete de gidersin perinatoloğa tekrar bi detaylıya girersin canım

Ya aslında bi yanım yaptır diyor. Diğer yanım Allah korusun bi sıkıntı bile olsa müdahale etme şansı yok. Strese girip de üzülmeyeyim diyorum. Rabbimden gelen herşeye kabulüz
Bu tür ikili uclu testler sadece risk oranını veriyor, bence hiçbir faydası yok, çünkü riski bilip napicaksin ki emin değilsin boşa huzursuzluk. Tabiki bilime saygım sonsuz yanlış anlaşılmak istemem. Bunun yerine maddi imkan elveriyorsa fetal dna (özelikle 35 yas sonrası icin) yaptırmak daha mantıklı çünkü direkt tespit ediyor herhangi bir kromozom bozukluğu varsa.

İşte bende o yüzden pek yaptırma taraftarı değilim canım. Peki bu dediğin dna testinin ne gibi faydası olabiliyor?

Ben de öyleyim maalesef kuzum. Kafamda doğunca kime bıraksam da nasıl kayağa gitsem düşüncesi var. Anneme diyorum kızyor köpürüyor. Topuklu ayakkabı giyme artık diyor ama ne fayda . Hiç hamile gibi hissetmiyorum o duygusal bağ da oluşmadı. Hiç bir arkadaşıma da söylemedim kimse de bahsetsin istemiyorum. Doktora gidince heyacanlanıyordum ama artık onda kalmadı Depresyona mı girdim acaba ?

İşte bende o yüzden pek yaptırma taraftarı değilim canım. Peki bu dediğin dna testinin ne gibi faydası olabiliyor?
10.haftadan itibaren yapılıyor, sadece kan testi, sonucu 2 haftaya çıkıyor. Çeşitli kategorileri var bazısı tüm hastalıklara bakıyor bazıları belirli olanlara. Bir broşür paylaşmıştı doktorum, paylaşıma etiketleyecegim seni

Mavi Mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…