2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hadi Hayırlsıı olsun canım ben de yarın vereceğimnifty testini bakalım doktor cinsiyet tahmin edecek mi genelde tahminleri doğru çıkıyor doktorların. İlk gebeliğimde kıza benzetiyorum demişti 12. Haftamda doktorum gerçektende kız oldu :))) sonra 20 haftada detaylı ultrasonda netleşmişti. Bakalım inşallah yarın doktorum bi tahminde bulunur ama kız erkek farketmez gönlüm kızdan yana erkek olsa da sağlık sıhhat versin rabbim yeter

ay evet kafa çapından bile anlıyorlarmış büyük olunca erkek oluyor sanırım ölçüsünü falan bilsek sorarız doktora kafa çapı ne kadar diye

Evet kızlar psikoloğa gittim hatta yakın arkadaşım psikolog onunla da konuşuyoruz çok normal dedi ben elektroterapi alıyordum 2 ay önce de yakın bir arkadaşımın oğlu intihar etti 14 yaşında onun etkisinde çok kalmıştım sürekli onu yanımda hissediyordum sanki hep ensemde benim çocukluk travmam vardı zaten o atak yapmış. Doktor yasakladı bana cenazelere ve cenaze evlerine gitme dedi. Herhalde bu çocuk oldupu için atak geçirdim 28 mayısta vefat etti bende psikolog tedavisine başlamışstım sonra bi baktım 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Öyle çok etkilendim ki evde tek başıma kalamıyordum hatta kızım okula gidiyordu son zamanlarıydı bende onunla beraber çıkıyordum sabahtan anneme geçiyordum onu bırakıp sonra geliyordum kız gelmeden bunlarda etkiledi belki ben bazı konularda çok hassas birisiyim. İşten de ayrıldım işim çok yorucuydu yönetimdeydim kurumsal pazarlama ve halkla ilişkiler sorumlusuydum özel bir hastanede sürekli her hasta şikayetleri personel şikayetleri bana geliyordu. Mecbur eşimde istemedi ihtiyacımız yok ayrıl dedi. Hastanede sıkıntılı kıskanç insanlar vardı müdür yardımcısı Vardı kıskanıyordu beni müdür beni çok seviyordu kızı gibi görüyordu o da sadece onu sevsin diye sürekli iftira atıyordu anlatmıştım zaten bunları ayrıldım rahatladım ama çok sıkıntılı süreçlerden geçtim hala da tam atlatmış değilim

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız ama benim düşüklerim çok fazla olduğu için bunada bağlanmamam normalmiş canım. İnşallah ilerleyen zamanlarda onunda düşmeyeceğine benimle kalacağına inanmaya başlarım her şey güzel gidiyor dedi doktorum inşallah böyle de gider

Kızlar bu ikili tarama testini herkes yaptırdı mı ya da yaptırmayanlar yaptıracak mı?
Ben biraz arada kaldım yaptırmasam bi sakıncası olur mu kii.
Ben yaptirmayacagim canim. Cunku o testte ne cikacagi bana bir aksiyon aldirmayacak. Tam tersi hicbirsey yokken supheli cikarsa bu sefer stres sıkıntı bos yere icimi yiyecek… o yuzden saglikli olsun diye dua ediyorum sadece.

allah rahmet eylesin yaşanan bu tarz olaylar derinlerde saklanan başka olayları tetikleyebiliyor işte psikoloji çok enteresan bir şey kötü etkilendiğin olaylardan uzak dur bu süreçte kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış

Kesinlikle çocuk değil aileyle alakalı hep söylüyorum zaten küçücük çocuk ne bilsin bunları siz öğretiyorsunuz diyordum. Birde ben bugün 11+2 deyim canım doktor herkesten istiyormu bilmiyorum ama 35 yaşından sonra bu testin yapılmasını daha uygun buluyoruz demişti bana. Ve bende düşük geçmişim olduğu için zaten doktor söylemese de kendim yaptıracaktım canım

17.haftadan önce olan hareketlere bağırsak hareketidir diyorlar ama senin üçüz olduğu için bence de hissediyor olabilirsin:) bir de 3 kese büyüyor sende, rahim bayag büyümüştür

Benim doktorum da ilk gebelik 17. Hafta 2. Gebelik 14 haftadan sonra hisseder demişti ama işte bu da biraz erken geldi bana tabi tek gebelikte greyfurt boyutuna ulaşan rahim şuan bende 3 greyfurt boyunda olunca hareketler hissedilebilir diye düşünüyorum bende yarın doktorum ne diyecek acaba

Ben 2 li teste perinotolog bakmisti cinsiyeti soylemisti ..perinotolog cok iyi inceliyor 35 dakika surmustu bebegimin hwr yerini görmüstüm bakalim bun hamileligimde nasil gorecek

Perinatolog bana 22. Haftada baktı kızımda 2li 3lü test de yaptırmadım üzülürüm diye ama perinatolog hakikaten güzel inceliyor benimki de uzun sürmüştü baya

Ya aslında bi yanım yaptır diyor. Diğer yanım Allah korusun bi sıkıntı bile olsa müdahale etme şansı yok. Strese girip de üzülmeyeyim diyorum. Rabbimden gelen herşeye kabulüz

Bende ilkinde aynı böyle söyledim dedim doktora sizin için önemli bir şey varsa yapım testi ama ben sonucu bilmek istemiyorum ne olursa olsun aldırmam çünkü çocuğu ama diğer türlü çocuğu aldırırım belki diye yapıyorsak bunu yapmayalım ben stressiz bir gebelik geçireyim sonucunda doğan yavrumu da ne olursa olsun severim dedim o da yapmadı ama ben test yaptırmak istemeyince tavırları değişti hemen medical parkta o zaman her yerde 30 ile 50 tl arasiyken muayene 150 tl veriyordum ona ama 2li 3lü test yatırmayınca sorularıma bile cevap vermemeye başladı bende bıraktım iyi ki bırakmışım fiyatlar 5 sene öncenin fiyatları ondan düşük tabi

Canim bu nub teorisine internetten baktim da, usg fotosuna gore anlasiliyor degil mi? Yani aslinda belirgin bi fotonun olmasi lazim oyle mi? :)

Evet canım öyle yapıyorum şu an hep iyi şeylerle kendimi motive etmeye çalışıyorum bulantılarım tamamen bitse daha rahat edeceğim şimdi sürekli yattığım için mutlu da değilim o yüzden hamile olduğuma da hiç sevinemedim korkularım var hala da biraz daha zaman geçince belki bi rahat edeceğim bende

Sağol canım bugün atacağım sonuçları bakalım ne dicek arada da yeşil uzayan akıntı geliyor sanırım enfeksiyon var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…