2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Detaylı ultrason yapılıyor. Ense kalınlığı , burun kemiğine felan bakılıyor. Onların durumuna göre istenecek testlere ilaveler yapabiliyorlar. Doktor kontrolünden sonra kan tahlili veriyorsunuz o kadar.

Benim ilk gebeligimde sadece bacağımda 2.tane ufak çatlak olmuştu. Bugün karnıma dikkatli bakınca ufak 2-3 tane çatlak oluştuğunu gördüm yani karnımız büyüyor catlaklar başlıyor. Acil önlem almam lazım hindistan cevizine yeniden başlıyorum hemen

Kız hepsini konuştuk sen de geriden okuyorsun hep. Peş peşe olanlara bile tahmin yapılabiliyor. valla özel falan kalmadı artık yabancı yok aramızda neler döküldü ortaya
Ya azcık anlayış bana tüm gün çocuk peşinde elime telefon alamıyorum ki. Ne zaman çocuk uyuyor o zaman tüm okumadiklarimi tek tek okuyorum hiç üşenmeden o yüzden geç yazıyorum yani mazeretimmm var yaparım bir tahmin ediyorsan çok fena kafa karıştırırim yalnız

Haklısın canm atıştırmalık alıyım yanıma kan verdikten sonra yerim artık

Haftaya cumayı bekleme canım tahlil sonucunu doktoruna at o sana ya gel der ya ilacı yazar söyler sen de gidip alırsın, eğer enfeksiyon varsa daha da ilerlemesin ama ulaşamam diyorsan daha önce arkadaşların da bahsettiği bitkisel takviye olan cranberry den al kullanmaya başla hemen
+1000000 katılıyorum yazdıklarına. En basiti bayramda trafik kazası yaşadık. Herhangi bi yaralanmam olsa önceden yaptırdığım tetanoz aşıları işimi görecekti. Allah korusun öyle hastalıklardan daha geçen aylarda haberlerde gördüm adanada komşusu çocuğa aşı yaptırmayın zararlı dedi diye aşılarını yaptırmayan annenin çocuğu, menenjitten yoğun bakımda yatıyordu felçli halde. Aileye soruyorlar neden yaptırmadınız "bize zararlı dediler" diyor.

Ben birdaha baktım benimki ortada çocuğum da cins
Aslında bebeğin durduğu yer değil de plasenta yönüne bakıyorlar sanırım sol üste mi bakıyor sağ alta mı falan o tip bişey. Ben de baştan ultrason resmim hangisine benziyor diyip tahmin yaptım ama öyle değilmiş Bizde zaten daha plasenta görünmüyor. Yine Çin takvimine kaldık

Söylediklerine katılıyorum, ben de oğluma tüm aşılarını yaptırdım devlet ve özel aşılar.
Gerçekten çevremde el ayak hastalığı çok fazla olmaya başladı, ister istemez sen korusan da en basit olarak parka gidiyor bu çocuk. Her türlü geçer. Rabbim korusun çocuklarımızı biz onlemimizi alalım sonra Allaha emanet olsun tüm yavrular içinde benimkiler de dahil

Ayy benim de saat 2de dualarımdasın canım
Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar günaydın Bugün kontrole gidenler sonuçlarını bizimle de paylaşsın birlikte mutlu olalım
Gunaydinnn bn gideceğim geçen hafta kanama alanı vardı kahve akıntı geliyodu gunde 2 progestan kullandim inşallah düzelmiştir. Bebeğimde büyümüştür inşallah. Bu gidişimde daha heyecanlıyım yaa

Hic panikleyip kendinizi strese sokmayin. Benim sat 13 haziran. 30 temmuzda ultrasonda kese 18 mm olmasina ragmen ne bebek ne yolk hic bisey goremedik. Doktor cok olumsuz konusmadi ama olumlu da konusmadi haftaya tekrar bakalim dedi. Tabii benzerlerini bulup bulup okudum kesin bos gebelik dedim. Kurtaj diyecek diye gittim gecen hafta cumartesi. Doktora da kotu habere haziriz dedik. Ben de cok olumlu bir sey beklemiyorum acikcasi dedi doktor da. Sonra ultrasonla bir bakti ki bebek orda kalbi de atmaya baslamis. Bir onceki hafta kese boyutuna gore 6+1 demisti bir hafta sonra da 6+1 dedi. Bat a gore cok daha ileride olmasi gerek ama baya gec gelisim gosteriyor bizim ki sanirim. Demem o ki senin kese baya kucukmus henuz gorulmemesi normal. Bosu bosuna kendini strese sokma. Bir sonraki kontrolde goreceksin mutlaka.

Son düzenleme:
umut oldu bana da teşekkürler.

Kızlar merhaba

Dün aşırı bir bas ağrısı çektim yazamadım buralara umarım iyisinizdir Benim kontrollerim yarın 8 buçukta ama bugün iyi haberlerle gelenler olacak inşallah

Şu cinsiyet teorilerine de bakmam lazım ben hissiyatla tahmin yapıyorum olmuyor yarın resim atcam inşallah bakalım sizler de atın tahmin yaparız bence

Bu arada 11+1 oldum ben ve 2 gündür karnımda bir hareket var gibi geliyor ilk gebeligimde 17. Haftada hissettim kızımı ki çok hareketli bir bebekti hep çok erken geliyor bana ama değişik yani ben ilk gebelik değilim nasıl bir şey olduğunu biliyorum onun aynısı üç tane diye mi erken hissediyorum acaba ya da hissetmiyorum uyduruyorum insan hareket hissetmek istiyor ya ondan psikolojik olarak da hissediyor olabilirim

bence doktora güvenmek lazım, benim doktoru araştırdım kadın nerdeyse 30 yıllık doktor, zeynep kamilde falan çalışmış onun çalıştığı zamanlarda hastanede günde 60 normal doğum oluyormuş, şimdi ben bu doktora normal doğum yaptır bana desem şimdiden kadına hem işini öğretir gibi olur,hem de gerekli gördüğü yerde gerekli önlemi alacaktır diye düşünüyorum.

bence de sen ne zaman söyleyim diye sorduğun için senin doktor sana öyle demiştir, çok merak ettim bakalım seninki nasıl tepki verecek:) bizimki kimseye söyleme dedik diye kesinlikle söylemez...hatta şu an yaz okuluna gidiyor spora, orada bir arkadaşına bugün çok mutluyum demiş, çocuk neden diye sormuş ona bile söylememiş akşam böyle anlattı, aileden daha biz söyle demeden kimseye söylemez laf dinler :)

bizimkiler de hiç beklemiyorlar benden umudu kesmişlerdi bizimkiler de şok olacaklar, benim iş ortamı da şok olacak burada yöneticiyim,yöneticilik pozisyonu sonrası hamilelikte ciddi azalıyor, artık tüm banka konuşur herhalde ama hiç umrumda değil bu dakkadan sonra

sizinkilere söylerken oğlun söylerse videoya çek, bizim bir arkadaş öyle yaptı çok güzel hatıra oluyor.

Günaydın güzel anneler, bugün güzel haberler aldığımız bir gün olsun umuyorum bir daha da grubunuzdan kötü haberler gelmez inşallah. Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah canlarım. İnşallah inanıyorum ki bundan sonra da güzel haberlerle uyanıp uyuyacağız.

Günaydin kızlar
Çocuklara söyleme konusu açılmış ben bizin süreci anlatayım. Benim kızım 2 yaşında, bezini değiştirirken tekme atıyordu oyun olarak. Bende annecim vurma bak burda kardeşin var bebek o ufucuk olur canı acır dedim. O günden sonra tekme atmayı bıraktı. Ara ara gelip göbeğimi aciip bebiiiiii diye çiglik atıp gobegime yatıyor nasıl seviyor öpüyor anlatamam.
Akşam sarılıp uyuyacağız bir ara bebiiii eeee eee yaptı kalktı göbeğimi açtı öptü öptü öptü göbeğimi sarılıp uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…