2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hadi Hayırlsıı canım benimde 11+1 bugün. Ve senin erken hissetmen normal ikinci gebeliklerde daha erken hissedilirmiş hem de 3 üz seninkiler. 3 ününde aynı anda hareket ettiğini düşün birisi 5 cm olsa 15 cm’lik bişey oynuyor hissetmemen imkansız bence ben kızımda ilk hissettiğimde korkuyorum ahahaha şimdide diyorum hareket ederse korkarım yine herhalde ama hala bile bir bebeğin olduğuna inanamıyorum aramızda öyle olanlar var mı benim gibi.sanki daha belli değil hamile değilmişim de hastayım gibi. Bebek yokmuş gibi. Bilmiyorum kendimi bağlayanların. Varlığına inanamıyorum hala. Şimdi bazıları bebeğim diye sevmeye başlamıştır. Ben bebeğim diyemiyorum sanki orda çyle bişi yokmuş gibi. Düşüklerimle alakası var mı bilmiyorum doktorumada soracağım. Hatta bit arkadaş hapyy MoM inerdi o uygulamayı indirdim orda bebekten bana mesajlar geliyordu sen benim annemsin falan o tarz seni seviyorum anne inan bu yüzden sildim o uygulamayı Banu Çiftçiyi ekledim hem o daha detaylıydı. Bilmiyorum kızlar neden böyle hissediyorum ben psikolojik mi anlamış değilim. Kimse de hamileliğim hakkında konuşsun istemiyorum

ilk gebeliğimde benim 11-12. haftada ikili yapılmıştı, hatta o zaman direk erkek diye cinsiyeti bile söylemişlerdi şok olmuştum nasıl bilebildiklerine bu kadar erken.

Yaa yerim ben onu kız çocukları bu yaşta başlıyor anaç olmaya. Benim görümcem kızına söylediğinde ağlamıştı ama. İstemiyorum ona hiç bir eşyamı oyuncaklarımı vermeyeceğim odamı da paylaşmayacağım. Bazı çocuklar çok kıskanç oluyorlar hem ben ben ben görümceme dedim siz alıştırdınız çocuğun suçu yok küçücük çocuk eşi yönlendirdi hep resmen taptınız çocuğa o sizin anneniz babanızmış gibi davranıyorsunuz dedim bir yere gidecekler tatile diyelim çocuk nereyi isterse okula yazacaklar çocuk hangi olulu seçerse dedim bu çocuk daha 10 yaşında tabikide istemez kardeş böyle yaparsanız dedim. Valla zor böyle çocuklarla uğraşmak kızlsr gözlerimin önünde görüyorum annesine emir veriyor ben kızıyorum benim yanımda annene emir vermeyeceksin diye ama görümcemin ağzını bıçak açmıyor. Benden çekiniyor kız hep şimdi konuşurken kulağına söylüyor annesinin

Yaa yerim ben onu kız çocukları bu yaşta başlıyor anaç olmaya. Benim görümcem kızına söylediğinde ağlamıştı ama. İstemiyorum ona hiç bir eşyamı oyuncaklarımı vermeyeceğim odamı da paylaşmayacağım. Bazı çocuklar çok kıskanç oluyorlar hem ben ben ben görümceme dedim siz alıştırdınız çocuğun suçu yok küçücük çocuk eşi yönlendirdi hep resmen taptınız çocuğa o sizin anneniz babanızmış gibi davranıyorsunuz dedim bir yere gidecekler tatile diyelim çocuk nereyi isterse okula yazacaklar çocuk hangi olulu seçerse dedim bu çocuk daha 10 yaşında tabikide istemez kardeş böyle yaparsanız dedim. Valla zor böyle çocuklarla uğraşmak kızlsr gözlerimin önünde görüyorum annesine emir veriyor ben kızıyorum benim yanımda annene emir vermeyeceksin diye ama görümcemin ağzını bıçak açmıyor. Benden çekiniyor kız hep şimdi konuşurken kulağına söylüyor annesinin

ilk gebeliğimde benim 11-12. haftada ikili yapılmıştı, hatta o zaman direk erkek diye cinsiyeti bile söylemişlerdi şok olmuştum nasıl bilebildiklerine bu kadar erken.
kaç yaşındaydın canım o zaman ? ikilide cinsiyet belli olmaz aslında ama demek ultrasonda doktorun görüp baya emin olmuş cinsiyete

11+2 olmuşum bugün iyi ki program yüklemişim yoksa takip edemezmişim herhalde

Eklentiler

• 153BE4CC-D423-4D25-BE0F-D32C5C4E68C8.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 42

Biz seninle aynı gidiyoruz Mart ayının en büyük bebekleri

Yaa aslında bana da mantıklı geliyor düşününce 3 tane olunca daha erken hissediyor olabilirim gibi ama ne bileyim ilkinde doktorum 14 haftadan önce hissetmen mümkün değil demişti o zaman meraktan sordum ne zaman hissederim artik hisseder miyim diye valla düşünlerden kaynaklı olabilir tabi kayıp yaşamak zor bir şey insan çocuk büyüse bile varlıklarına inanamıyor ama biraz daha büyüyüp karnında çıkıntı oluştuğunda bir de hareketlerini hissettiğinde bence sen de alışıp konuşursun onunla benimkilere kızım konusuyor bütün gün kardeşlerim bakın bu oyuncak diyor bazen çok gülüyorum bende çok konuşmuyorum ama o uygulamalar benim hoşuma gidiyor anne ben incir kadar oldum diye mesaj atıyor bazen tatlı geliyor

11+2 olmuşum bugün iyi ki program yüklemişim yoksa takip edemezmişim herhalde

Benim de 2 tane uygulamam var birinde 1 mart diğerinde 2 mart yazıyor tahmini doğum tarihi ama doktorum 1 mart dediği için onu kabul ettim bende ama aslında senin bebegin Mart ayının en büyük bebeği 24 mayıs senin sat o zaman benim 25 mayıs çünkü ayy kötü gunlerim bitmesine az kaldı 2. Trimester bizi dinlendirecek inşallah biraz

17.haftadan önce olan hareketlere bağırsak hareketidir diyorlar ama senin üçüz olduğu için bence de hissediyor olabilirsin:) bir de 3 kese büyüyor sende, rahim bayag büyümüştür

Ben de aynıyım sanırım hareketlerini hissedene kadar hamile olduğumu anlamıcam bende de hiç bi belirti yok normal hayatıma devam ediyor gibiyim ultrasondan ultrasona orda bi bebek olduğunu anlıyorum sanki senin kabullenememe sebebin travmalarından kaynaklı bu konuda terapi aldın mı hiç? Ben çok faydasını gördüm terapinin

Kizlar bugun 6+0 oldum sabah devlette karindan ultrasonda kalp atisi var ama zayif dendi haftaya tekrar cagirdi boyle olup daha sonra normal kalp atisi duyan var mi aranizda biraz endiselendim

Kizlar bugun 6+0 oldum sabah devlette karindan ultrasonda kalp atisi var ama zayif dendi haftaya tekrar cagirdi boyle olup daha sonra normal kalp atisi duyan var mi aranizda biraz endiselendim
6+3 te biz de kalp atisini gorduk ultrasondan ama cok kucuk daha aesini duyamayiz dedi. 6+6 da kanama icin gittigimde kalp atisini duyduk sizinki de daha erken, bi dahaki gittiginizde duyarsiniz bence

6+3 te biz de kalp atisini gorduk ultrasondan ama cok kucuk daha aesini duyamayiz dedi. 6+6 da kanama icin gittigimde kalp atisini duyduk sizinki de daha erken, bi dahaki gittiginizde duyarsiniz bence
Tesekkur ederim cok stres oldum boyle deyince kalp atisi var ama zayif dedi erken oldugu icindir insallah sizin de saglikla ilerlesin insallah

Bu sekilde bi kagit verdi doktor kendi odasinda degil hastanenin ultrasonografi odasina gonderdi

Eklentiler

• 20220811_103635.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 41
Aynı anlattığın gibiydi bende de canım. Ama artık inmiyor benimde karnım hep şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…