2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok şükür canım iyiyiz. Büyüğün sınavları başladı onunla uğraşıyorum. Küçükte gene bir atak döneminde galiba, geceler haram oldu bir kaç gündür ve sonunda bir yeere tutunup ayağa kalkıyor.

Resmini atabilir misin acaba

Çok geçmiş olsun
Kızlar nasılsınız? Bugün 9. ay kontrolü vardı. Kan tahlili yapıldı. Değerlerimiz güzel ama doktorumuz 12. ayda yine yapılacağını söyledi. Normali bu mudur? Sizlerin nasıl olacak?
Bize 12. Ayda yapılacak
Canım emekleme bi gelisim basamağı değil ki. Benimki de emeklemiyor henüz

Tamam olmadı bizdekine bir fısfıs başlık bulayım, işe yaramazda bundan alırım canım
Uydurabilirsen çok rahat olur
Canım doktordaydık yine, bronşiolit dediler hava tedavisi için ya hastaneye yatıracaklar ya da eve gönderecekler ventolinle. Çok yorgunum kızlar psikolojim çok bitik.
Canım geçmiş olsun aynı hastalığı yaşadık ventolin inanilmaz rahatlatıyor nebulizator varsa evde uygulama yapabilirsin 2 güne toparlar moralini bozma
Kolay gelsin canım ataklari bi bitmedi bunlarin ya
Resmini atabilir misin acaba
Bu canim

Emeklemeyi her çocuğun yapması gerekmiyor ama göz teması konusunda şüphe varsa içinin rahatlaması açısından bir doktora götür bence

Sağol canım klamoks ne kadar kullandınız bize doktor 10 ml dedi 200 likten bana çok geldi eczacıya sordum 5 ml ver 10 çok olur dedi. Maflor damla bende aldım kullanıcam onu nasıl kullanmıştın
Bence doktorun dediğini yapmalısın eczacı niye karışır ki doktor muayene edip veriyor sonuçta bu ilacı

Düzelir değil mi arkadaşım ya çok moralim bozuk. Herkes beni suçluyor. Doktora götürdün kontrole ordan kaptı diye. Yani bitmiş durumdayım psikolojik olarak çok bunaldım. Çok kötü öksürüyor kesilir gibi. Nefes alması da zor ne yapacağım bilmiyorum onu öyle görmek beni mahvediyor.

Benimkisi sallayarak bile zor uyuyor yataga koyunca ayaga kalkip bagira bagira konusuyor nasil uyutucam öyle

Ne alakasi var doktora goturulmucekmi bu bebek anneye neden ve niye yuklenirler anlamiyorum ya. Cnm sen sakin ol elbet gececek sonsuza kadar oksurecek degil ya. O seni suclayanlarinda agzini payini ver :)

Ne alakasi var ya Ekin evin içinde oldu insanlar ne boş konuşuyorlar gerçekten. Geçiyor kendini salma Allah daha kötüsü ile sinamasin. İlaçlarını düzenli ver fayda edecek. Eve ventolin reçete etti mi ? Ekinin uygulamadan sonra ağzından balgamlari akıyordu hep çok güzel söküyor

Emeklemeyi her çocuğun yapması gerekmiyor ama göz teması konusunda şüphe varsa içinin rahatlaması açısından bir doktora götür bence
Su an da cok fazla yanlış tanı konuluyor otizm dehb yada uyaran eksikliği ayırt edilemiyor o yüzden gitmeye cekiniyorum sizin bebişler her seslenildiğinde adına bakıyor mu

Ne alakasi var doktora goturulmucekmi bu bebek anneye neden ve niye yuklenirler anlamiyorum ya. Cnm sen sakin ol elbet gececek sonsuza kadar oksurecek degil ya. O seni suclayanlarinda agzini payini ver :)
İnşallah arkadaşım
Verdi canım ama ml az geldi bana 1,5 ml ventolin + 1 ml serum fiz. Karıştırıp 4 satte bir vereceğim bir de antibiyotik verdi nebülizatör de küçük bendeki çok etkili olmayabilir dedi. İnşallah olur

Kızlar uyku konularımdan bıktınız demi vallahi bende çok yoruldum ama yok çözemiyorum 9 aylık olduk nerdeyse ve dün gece göğsüm yara oldu, deniyorum pes ediyorum sonra bişey oluyor gene deniyorum ama yok memede uyumayı bırakamadık, öyle bir hal aldı ki kızlar abartmıyorum yarım saate bir uyanıyor , gündüz iyiyiz memede uyutup yatırıyorum uyuyor alıyorum bazen uyanırsa arada sallıyorum ama gece 9 da yatıyoruz ya 9.30 kalkıyor sallıyoruz geri uyuyor 10 da kesin kalkıyor bazen sadece memede yanında uyumamı istiyor, dönemiyorum kıpırdayamıyorum anında uyanıyor , bugün artık kesin karar verdim , içerde emzirip yatmaya getirip uğraşıyorum gündüz ilk uykusuna 1 saatte geçti ikinci uykusuna 50 dk da geçti, sallıyorum alıyorum pışpışlıyorum asla durmazsa oda değiştirip emzirip tekrar uyumaya yatak odasına getiriyorum 2 sefer uyuttum ama psikolojik olarak bittim çünkü ağlıyor tepki veriyor, iyi bir annelik yapmak istiyorum asla ağlamasın istiyorum ama bu gece uykuları artık beni çok yoruyor kendisi de asla kaliteli uyumuyor ve boynum çok ağrıyor, paylaşmak istedim kızlar inşallah sabredip başarabilirim

Bize doktor damla seklinde vermisti cnm. Burnunun icine sokup pit diye sikiyorum neresinde zorlandin tam olarak?
Nasıl pıt diye sıkıyorsun ya iki saate akmıyor bir damlası
Canım doktordaydık yine, bronşiolit dediler hava tedavisi için ya hastaneye yatıracaklar ya da eve gönderecekler ventolinle. Çok yorgunum kızlar psikolojim çok bitik.
Aynı durumdan geçtik, iki gün hastanede yattık canım. Geçecek sabır
Doktora özellikle sordum ne yaptık da bu çocuk böyle oldu diye. Hiçbir şey dedi. Aklınıza gelebilecek en basit şeyden bile kapmış olabilir kaldı ki siz elinizden geleni fazla fazla yapmışsınız (günde 6-7 kez burnunu açıyorduk) dedi.
Bebeği hiç hastalanmayan veya ilaç kullanmayanlar süper anne değil.
Nasibimizi yaşıyoruz. Sıhhat de nasip hatta anne sütü de. Lütfen kendini kötü hissetme başkalarına da kulaklarını tıka. Bebeğine odaklan. Uyurken nefes alışverişini not al.

Cnm emzirmedigim.icin sana yardimci olamıyorum keske tecrubelerimi paylasabilsem ama bu uyku isi sabir isi kesinlikle. Memeye bagliligini gectim bide ayni yatakda yatıyorsunuz once onu bi cozsen adim adim ayrilsaniz. Bide nasi yatiyon bebekle ya ben yatamiyorum tekme atiyor hep:)))

Etkili oluyor canım ver sen bendeki de sarjlilardan. 4 kullanimdan sonra su doldurup su ile calistir cihazi temizlesin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…