2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok çok haklısın ya ben ücretsizdeyim mesela diyorum işe başlamış olsam da bebek bu şekilde uyuyamazdı çözmem lazımdı

Ben de ücretsiz izindeyim, seneye eylülde başlarım diye düşünüyordum ama bakıcı vs işine de hiç bulaşmak istemiyorum. Aklıma geldikçe içim sıkılıyor, Allah yardımcımız olsun.

Su an da cok fazla yanlış tanı konuluyor otizm dehb yada uyaran eksikliği ayırt edilemiyor o yüzden gitmeye cekiniyorum sizin bebişler her seslenildiğinde adına bakıyor mu
Zaten su an tanı koymak için çok küçükler ama en azından kafanızda şüphe kalmaz veya doktor bir yönlendirme yapar. Otizm sadece isme bakıp bakmamayla kendini göstermiyor umarım hiçbir problem yoktur

Ben de ücretsiz izindeyim, seneye eylülde başlarım diye düşünüyordum ama bakıcı vs işine de hiç bulaşmak istemiyorum. Aklıma geldikçe içim sıkılıyor, Allah yardımcımız olsun.
Ben de ücretsiz izindeyim martta başlamayı düşünüyorum bakıcı arayısındayım bakıcıya bırakma fikri çok zor ama sürekli evde durmak da çok zor geldi bana umarım gönlümüze göre olur her şey

Ay sanki kendim yazmışım gibi okudum böyle yaşadık bizde bir süre ama şu an 10 aylik oldu kızım daha rahatladık yine sık sık emiyor ama 10 dakikada bir kalkmalari azaldı bana herkes sabır dedi ama o an hiç geçmeyecek gibi geliyordu ama cidden geçti ben hiç dayanamadım hep emzirdim çünkü kucakta sallamak daha zor geldi kabullenmistim artık ama dediğim gibi su an çok daha iyiyiz inşallah sizin de bir an önce düzelir

İnşallah canım 4. Ay uyku gerilemesinden beri biz bir daha gece uykularında iyiyiz diyemedik ondan önce gece 2-3 kalkıp emip uyuyordu, gece uykusuna şuan meme vermeden geçirdim gündüzden sonra 3. Geçişi oldu memesiz ve gündüze göre çok rahat uyudu ağlamadı bile mızırdandı çok şaşırdım, inşallah bizim de giderek azalır bu sık uyanmaları

masal3487 canım nasilsin dün aklıma geldin göremedim seni uzun süredir nasıl gidiyor?
Buyuk kizim (uc bucuk yasinda) kucuk dogduktan sonra eline cok fazla telefon verdik malesef artik hic bir sekilde vermiyoruz, benim elimde de gorsun istemiyorum,gunduz hemen hemen hic telefonu elime almiyorum,o sebeple pek giremiyorum canim.

Bu arada kizlar bebeginde kansizlik olan var mi? Benim kizimin HGB degeri 9.6 cikmis ferrozinc basladik,bakalim insallah faydasini goruruz.Buyuk kizimda da vardi bu aylarda,doktor genetik dedi ama yukseltmemiz gerekiyor,zekayi,gelisimi cok etkiliyormus.

Merhaba bizim de 9.6 çıktı ama doktor bu dönemlerde bazen büyüme hızına kan hücreleri yetişemiyor o yüzden böyle çıkıyor sıkıntı yok dedi aldığımız dozu iki katına çıkardı. Şimdi ben de bir korktum umarım sorun yaşamayız bir yaş kontrolünde tekrar bakılır sanırım

Korkulacak bir sey yok canim ama yukseltmekte gerekir tabi.Siz hangi kan ilacini kullaniyorsunuz?

4 yasina kadar demir kullaniminin devam edilmesi gerektigi biliyorum bende arkadasin bebegi 3.5 yasindaymis

Kızlar ya devam ediyorum memesiz uyutmaya o kadar farketmez derdim belki ama ilk gece de bile daha iyi uyudu inanır mısınız, 3-4 kez emzirdim 3-4 saat geçmeden uyansa da meme vermedim babası aldı 2 saat falan deliksiz uyuduğu oldu babası da şaşırdı, şimdi gene oturma odasında emzirdim yatak odasına götürdüm kitap falan baktık sonra çok hafif salladım 10 dk da geçti uykuya , çok çok hızlı öğreniyorlar çok şaşkınım

Her zaman söylerim süreci zorlaştıran ebeveynler, bebekler her koşulda çok kolay adapte oluyorlar. Ama pes edip eski düzene dönersen kafası karışır bu şekilde kararli devam et bence

İnşallah arkadaşım günün birinde zaten işe başlayacak olma fikri beni evde tutuyor diyebilirim biraz dinlemeye benim de ihtiyacım varmış; dinleme dediysem dışarı çıkmadan evde olma, koşturmama ve çocukların ihtiyaçlarını gidermede biraz daha rahat olma

Doktora gittim kizlar bugun 9cu ay kontrolu vardi. Kilo alimini yetersiz buldu 8.3 kg boy 72 cm zorla puturlu yedirecen dedi. Emekleme bu ayda olmaz Desteksiz oturma olur dedi. Gece beslenmeyide birakabilirsin anne sutu vermiyorsan dedi. Blendirdan gecirmeyi ben sana hic soylemedim niye oyle verdin diyo emzik gibi ona alistirmissin dedi. Moraimi bozdu baya

Benim kizim da 9. Ayda 8.4 kilo 72 cm doktor cok iyi dedi gelisimi icin.3150 gr dogmustu.Sizin neden yetersiz gordu acaba hatta ortalamanin ustunde bile sayilir dedi.

Benim kizim da 9. Ayda 8.4 kilo 72 cm doktor cok iyi dedi gelisimi icin.3150 gr dogmustu.Sizin neden yetersiz gordu acaba hatta ortalamanin ustunde bile sayilir dedi.
Aaa gercekten mi banada.kotu gelmedi ya o bence kafa gitti onun esimle ben bi anda soru yağmuruna tutunca ahahahahq bizimkide 2980 gr dogmustu

Ben doktorları gerçekten pek anlamıyorum kızım 3650 gr doğdu 9 aylikken 8500 civarındaydı çünkü o ay hastalandı epey kilo kaybı oldu ona rağmen o civarda tartildi kendi doktorumuz hemen mama basla çok az kilosu dedi çok üzüldüm 10. Ay baska doktora gittim 8800 gr çıktı 74 cm doktor çok iyi dedi zaten artık fazla kilo almasını beklemiyoruz dedi 100 gr alsa iyi dedi kızım bu arada 6 aylikken emekledi ama dediğim gibi doktorlar kilo konusunda da farklı gorusteler çoğu konuda olduğu gibi

Çok sevindim sizin adınıza biz hala.memeden kopamadık sadece kısmen uyku süreleri uzadı nasıl baslamistiniz bu memesiz uyutmaya yani kızım esasında uyuyacak memesiz ama tam dalacakken nasıl ya memesiz nasıl uyurum diyip resmen kendini uyandırıyor ve asla uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…