2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım nasıl oldunuz?
Kizlar ya dis cikarma doneminde kulak ve saç çekme olayi oluyormuydu? Bizimki surekli kulaklarini cekiyor. Daha yeni kulak icin tedavisi bitti anlayamadim. Gecede surekli ağlayarak uyaniyor.
Benimki de saç kulak çekiyor deli gibi

Allah aşkına nasıl damlatıyorsun onu? Bize de doktor önerdi ama yap gibi formu var girmiyor ki burundan içeri
Tam nefes alışverişi hızlandı yazdığını gördüm bekleme götür ciğere inmiştir yazacaktım
Bizim de başımıza geldi maalesef. Klamoks bizde hiç yan etki yapmadı çok şükür. Ne pişik ne ishal umarım sizde de yapma, probiyotik damla kullandık beraberinde. Bir de her gün bir çay kaşığı Hindistan cevizi yağı yedirdim.
Hemen toparlar inşallah bebeğin

Kızlar nasılsınız? Bugün 9. ay kontrolü vardı. Kan tahlili yapıldı. Değerlerimiz güzel ama doktorumuz 12. ayda yine yapılacağını söyledi. Normali bu mudur? Sizlerin nasıl olacak?

Canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik toparlar annesi sen moralini yüksek tut bebislerimiz bizden daha dirayetli antibiyotik zaten hemen etkisini gösterir

Çok geçmiş olsun, kullanmak zorundaysanız yapacak bir şey yok. Antibiyotik ile birlikte bol sıvı almasını sağlayabilirsiniz ve tabi probiyotik..

Kızlar nasılsınız? Bugün 9. ay kontrolü vardı. Kan tahlili yapıldı. Değerlerimiz güzel ama doktorumuz 12. ayda yine yapılacağını söyledi. Normali bu mudur? Sizlerin nasıl olacak?

Geçmiş olsun canım, bize de 9 ayda önerdi doktor ama ben 12. Ayda baktırırız diye düşünüyorum.

Canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik toparlar annesi sen moralini yüksek tut bebislerimiz bizden daha dirayetli antibiyotik zaten hemen etkisini gösterir

Teşekkür ederim herkese. Ateşlendi düşürdük ateşini uyudu şuan ama bana bu gece uyku yok. Yatmadan önce de kustu doğduğından beri ilk defa böyle fazla kustu. Verdikleri grip ilacının yan etkisi olabilir. Yarın sabah polikliniğe götüreceğiz birde orda baksınlar off ne berbat bir hastalıkmış ya bir an önce iyileşsin Rabbim hepimizin evladını korusun inşallah

Kızlar oğlum tam 10 aylık 22 şubat dogumlu. Normalde 10 martta dogacaktı 37 haftalık dogdu. Benim sorum hala emeklemiyor dizlerinin üstüne kalkıp sürünerek komanda emeklemesi gibi tüm odayı geziyor ama emeklemiyor. Emekleme pozisyonu alıyor tek bacagı altta kıvrık kalıyor sonra korkup aglıyor. Gecikmiş mi sayılır biraz iri bir bebek. Başı,kilosu, boyu %97 persentilde ondan olabilir mi bir de bir sorum daha var göz teması az gibi geliyor bana sarkı söylerken falan bakıyor ama normal konuşurken kısa bakıp dönüyor. Parmagıyla işaret edebiliyor anne baba dede edi(kedi) avaba(araba) diyebiliyor. Alkıs cee ce oyunu top atma oyunu vs oynuyor ama ismine genelde bakmıyor 10 defa söylesem 3 ünde bakıyordur belki şüphelenmeli miyim sizin bebekler ne durumda

Kizlar sallayarak uyutma isini naptiniz halen sallayarakmi uyutuyorsunuz ben 2 gundur besigine koyuyorum uyuyana kadar basinda bekliyorum sallamiyorum artik park yatagi sallamasi baya zor :) ins bole devam eder yatakta biraz bağırıyor konusuyor donuyor zipliyor ama sonunda uyiyor kendi kendine ha bide pis pis sesini aciyorum.

tekrar geçmiş olsun hırıltı varsa malesef beklenmeden gidilmesi lazım bebeklerde çok hızlı ciğeri etkiliyor. antibiyotik doğru kullanımda öcü değil aksine hastalıklar için bir mucize sadece yanlış ve gereksiz kullanılmaması gerekiyor ki işe yarasın. klamoks biz de kullandık ben beraberinde probiyotik verdim pişik olmasın diye bir sorun olmadı. 3-4 güne daha iyi olur antibiyotik hemen toparlıyor merak etme.
Allah aşkına nasıl damlatıyorsun onu? Bize de doktor önerdi ama yap gibi formu var girmiyor ki burundan içeri
bendeki spreyli canım bundan
Bize 9. Ayda yapmayalım 12 ayda yaparız dedi canım
aynen bizim de bu şekilde olacak MelodiminEsi

Sağol canım klamoks ne kadar kullandınız bize doktor 10 ml dedi 200 likten bana çok geldi eczacıya sordum 5 ml ver 10 çok olur dedi. Maflor damla bende aldım kullanıcam onu nasıl kullanmıştın

Sağol canım klamoks ne kadar kullandınız bize doktor 10 ml dedi 200 likten bana çok geldi eczacıya sordum 5 ml ver 10 çok olur dedi. Maflor damla bende aldım kullanıcam onu nasıl kullanmıştın
Eczaci doktorun reçetesine neden müdahale ediyor ki? Bence doktordan tekrar teyit al. Klamoksu 7 gün kullandik biz. 5. Gün kontrol oldu 2 gün daha kullansın demişti dr. Maflor da günde 5 damla verebilirsin

Ben de yedi gün 9 ml kullandım. Kilosuna göre ölçü veriyor doktorlar. Eczacı ne alaka

Canım doktordaydık yine, bronşiolit dediler hava tedavisi için ya hastaneye yatıracaklar ya da eve gönderecekler ventolinle. Çok yorgunum kızlar psikolojim çok bitik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…