- 20 Mart 2011
- 13.875
- 32.451
- 798
Canım nasıl oldunuz?Kızlar benim bebiş baya grip semptomları gösteriyordün doktora gittik antibiyotik yazdı yine delireceğim. Bir ay arayla ikinci antibiyotiği olacak bu. Takır takır öksürüyor deli gibi balgamı var. Kullanmak hiç istemiyorum. Daha önce böyle birşey yaşayan kullanan var mı üstüste çok canım sıkkın
Benimki de saç kulak çekiyor deli gibiKizlar ya dis cikarma doneminde kulak ve saç çekme olayi oluyormuydu? Bizimki surekli kulaklarini cekiyor. Daha yeni kulak icin tedavisi bitti anlayamadim. Gecede surekli ağlayarak uyaniyor.
Allah aşkına nasıl damlatıyorsun onu? Bize de doktor önerdi ama yap gibi formu var girmiyor ki burundan içeriKızlar bu arada bir önerim olacak. Ekine yeni doğduğunda çok kullanmıştım yine kışa denk geldiği için hava çok kuruydu. Nazal nem damlatiyordum ve burun tıkanma vs. Çok yaşamadık o dönem. Şuan da burun tıkanma olayi biliyorsunuz çok fazla kaloriferlerden dolayı. 3-4 gündür gece yatmadan evvel sıkıyorum burnuna burnundaki kuruyan sumukleri de çözünüyor onlari da çekiyorum çok rahat uyuyor gece bu tarz sorun yaşayan varsa kesinlikle tavsiye ederim çünkü hastalıkların başı burun tıkanıklığı ile geliyor malesef
Tam nefes alışverişi hızlandı yazdığını gördüm bekleme götür ciğere inmiştir yazacaktımKızlar acile gittik malesef ciğerlere inmiş klamoks ve grip ilacı verdi. Zatürre başlangıcı ama kötü durumda değil dedi iki gün sonra kontrole çağırdı. Birde burnundan örnek aldı o zaman çok ağladı yavrumberbat durumdayım moral sıfır ne kadar zamanda düzelir fikri olan var mı birde ne önerirsiniz antibiyotik hasarını önlemek için
Bize 9. Ayda yapmayalım 12 ayda yaparız dedi canımKızlar nasılsınız? Bugün 9. ay kontrolü vardı. Kan tahlili yapıldı. Değerlerimiz güzel ama doktorumuz 12. ayda yine yapılacağını söyledi. Normali bu mudur? Sizlerin nasıl olacak?
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik toparlar annesi sen moralini yüksek tut bebislerimiz bizden daha dirayetli antibiyotik zaten hemen etkisini gösterirKızlar acile gittik malesef ciğerlere inmiş klamoks ve grip ilacı verdi. Zatürre başlangıcı ama kötü durumda değil dedi iki gün sonra kontrole çağırdı. Birde burnundan örnek aldı o zaman çok ağladı yavrumberbat durumdayım moral sıfır ne kadar zamanda düzelir fikri olan var mı birde ne önerirsiniz antibiyotik hasarını önlemek için
Kızlar acile gittik malesef ciğerlere inmiş klamoks ve grip ilacı verdi. Zatürre başlangıcı ama kötü durumda değil dedi iki gün sonra kontrole çağırdı. Birde burnundan örnek aldı o zaman çok ağladı yavrumberbat durumdayım moral sıfır ne kadar zamanda düzelir fikri olan var mı birde ne önerirsiniz antibiyotik hasarını önlemek için
Kızlar nasılsınız? Bugün 9. ay kontrolü vardı. Kan tahlili yapıldı. Değerlerimiz güzel ama doktorumuz 12. ayda yine yapılacağını söyledi. Normali bu mudur? Sizlerin nasıl olacak?
Canım nasıl oldunuz?
Benimki de saç kulak çekiyor deli gibi
Allah aşkına nasıl damlatıyorsun onu? Bize de doktor önerdi ama yap gibi formu var girmiyor ki burundan içeri
Tam nefes alışverişi hızlandı yazdığını gördüm bekleme götür ciğere inmiştir yazacaktım
Bizim de başımıza geldi maalesef. Klamoks bizde hiç yan etki yapmadı çok şükür. Ne pişik ne ishalumarım sizde de yapma, probiyotik damla kullandık beraberinde. Bir de her gün bir çay kaşığı Hindistan cevizi yağı yedirdim.
Hemen toparlar inşallah bebeğin
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik toparlar annesi sen moralini yüksek tut bebislerimiz bizden daha dirayetli antibiyotik zaten hemen etkisini gösterir
Teşekkür ederim herkese. Ateşlendi düşürdük ateşini uyudu şuan ama bana bu gece uyku yok. Yatmadan önce de kustu doğduğından beri ilk defa böyle fazla kustu. Verdikleri grip ilacının yan etkisi olabilir. Yarın sabah polikliniğe götüreceğiz birde orda baksınlar off ne berbat bir hastalıkmış ya bir an önce iyileşsin Rabbim hepimizin evladını korusun inşallahÇok geçmiş olsun, kullanmak zorundaysanız yapacak bir şey yok. Antibiyotik ile birlikte bol sıvı almasını sağlayabilirsiniz ve tabi probiyotik..
Geçmiş olsun canım, bize de 9 ayda önerdi doktor ama ben 12. Ayda baktırırız diye düşünüyorum.
Once 9 cu ay demisti bizim.doktor gecen gittigimde 1 yasinda bakalim dediKızlar nasılsınız? Bugün 9. ay kontrolü vardı. Kan tahlili yapıldı. Değerlerimiz güzel ama doktorumuz 12. ayda yine yapılacağını söyledi. Normali bu mudur? Sizlerin nasıl olacak?
tekrar geçmiş olsun hırıltı varsa malesef beklenmeden gidilmesi lazım bebeklerde çok hızlı ciğeri etkiliyor. antibiyotik doğru kullanımda öcü değil aksine hastalıklar için bir mucize sadece yanlış ve gereksiz kullanılmaması gerekiyor ki işe yarasın. klamoks biz de kullandık ben beraberinde probiyotik verdim pişik olmasın diye bir sorun olmadı. 3-4 güne daha iyi olur antibiyotik hemen toparlıyor merak etme.Kızlar acile gittik malesef ciğerlere inmiş klamoks ve grip ilacı verdi. Zatürre başlangıcı ama kötü durumda değil dedi iki gün sonra kontrole çağırdı. Birde burnundan örnek aldı o zaman çok ağladı yavrumberbat durumdayım moral sıfır ne kadar zamanda düzelir fikri olan var mı birde ne önerirsiniz antibiyotik hasarını önlemek için
bendeki spreyli canım bundanAllah aşkına nasıl damlatıyorsun onu? Bize de doktor önerdi ama yap gibi formu var girmiyor ki burundan içeri
aynen bizim de bu şekilde olacakBize 9. Ayda yapmayalım 12 ayda yaparız dedi canım
Tüh bilseydim bundan alırdık. Eczane damla şeklinde vermiş. Peki bunu her gün mü sıkıyorsun?
Sağol canım klamoks ne kadar kullandınız bize doktor 10 ml dedi 200 likten bana çok geldi eczacıya sordum 5 ml ver 10 çok olur dedi. Maflor damla bende aldım kullanıcam onu nasıl kullanmıştıntekrar geçmiş olsun hırıltı varsa malesef beklenmeden gidilmesi lazım bebeklerde çok hızlı ciğeri etkiliyor. antibiyotik doğru kullanımda öcü değil aksine hastalıklar için bir mucize sadece yanlış ve gereksiz kullanılmaması gerekiyor ki işe yarasın. klamoks biz de kullandık ben beraberinde probiyotik verdim pişik olmasın diye bir sorun olmadı. 3-4 güne daha iyi olur antibiyotik hemen toparlıyor merak etme.
bendeki spreyli canım bundan
aynen bizim de bu şekilde olacakMelodiminEsi
Evet gece yatarken canim burnunun içini nemlendiriyor zaten diğer burun spreyleri gibi ilaç değil buTüh bilseydim bundan alırdık. Eczane damla şeklinde vermiş. Peki bunu her gün mü sıkıyorsun?
Eczaci doktorun reçetesine neden müdahale ediyor ki? Bence doktordan tekrar teyit al. Klamoksu 7 gün kullandik biz. 5. Gün kontrol oldu 2 gün daha kullansın demişti dr. Maflor da günde 5 damla verebilirsinSağol canım klamoks ne kadar kullandınız bize doktor 10 ml dedi 200 likten bana çok geldi eczacıya sordum 5 ml ver 10 çok olur dedi. Maflor damla bende aldım kullanıcam onu nasıl kullanmıştın
Ben de yedi gün 9 ml kullandım. Kilosuna göre ölçü veriyor doktorlar. Eczacı ne alakaSağol canım klamoks ne kadar kullandınız bize doktor 10 ml dedi 200 likten bana çok geldi eczacıya sordum 5 ml ver 10 çok olur dedi. Maflor damla bende aldım kullanıcam onu nasıl kullanmıştın
Tamam olmadı bizdekine bir fısfıs başlık bulayım, işe yaramazda bundan alırım canımEvet gece yatarken canim burnunun içini nemlendiriyor zaten diğer burun spreyleri gibi ilaç değil bu
Bize doktor damla seklinde vermisti cnm. Burnunun icine sokup pit diye sikiyorum neresinde zorlandin tam olarak?Tüh bilseydim bundan alırdık. Eczane damla şeklinde vermiş. Peki bunu her gün mü sıkıyorsun?
Evet kilosunu sordular zaten ama 10 ml çok geldi ya 9 kg defne yarın sabah tekrar gideceğiz o zaman sorayım bugün farklı bir doktora gittik o da 10 ml dediBen de yedi gün 9 ml kullandım. Kilosuna göre ölçü veriyor doktorlar. Eczacı ne alaka
Canım doktordaydık yine, bronşiolit dediler hava tedavisi için ya hastaneye yatıracaklar ya da eve gönderecekler ventolinle. Çok yorgunum kızlar psikolojim çok bitik.Canım nasıl oldunuz?
Benimki de saç kulak çekiyor deli gibi
Allah aşkına nasıl damlatıyorsun onu? Bize de doktor önerdi ama yap gibi formu var girmiyor ki burundan içeri
Tam nefes alışverişi hızlandı yazdığını gördüm bekleme götür ciğere inmiştir yazacaktım
Bizim de başımıza geldi maalesef. Klamoks bizde hiç yan etki yapmadı çok şükür. Ne pişik ne ishalumarım sizde de yapma, probiyotik damla kullandık beraberinde. Bir de her gün bir çay kaşığı Hindistan cevizi yağı yedirdim.
Hemen toparlar inşallah bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?