- 28 Ağustos 2021
- 2.609
- 5.802
- 108
evet ya lvl atladıHenüz değilKuzey'e erkek bebek skill i yüklenmiş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya lvl atladıHenüz değilKuzey'e erkek bebek skill i yüklenmiş
![]()
Keske ilk bi yürümeyi ögrenselerdi de ne bu cesaretAynı aynı tutunabilse düz duvara bile tırmanacakankastre fırının tutma yerine asılıp kendini sallıyor çok yaramaz bunlar
![]()
Eşimde diyor yürümeden koşmayı öğrendi bu çocuk bu ne cesaret yiğidimKeske ilk bi yürümeyi ögrenselerdi de ne bu cesaret![]()
Ben hiç tv izlemiyorum desem yeridirKızlar nasılsınız? Sanırım hepimiz hayatımızın en yoğun zaman diliminden geçiyoruzburayı çok özlüyorum ama artık evde telefonu elime alamıyorum resmen çünkü küçük bir cadı telefon görünce çıldırıp üstüme atlıyor
sanarsın 9 ay karnimda telefon kullandı. O yüzden telefonlari saklama modundayız asla affetmiyor görünce ışıklar renkler çok ilgisini çekiyor. Akıllı saatimi bile parmaklari ile kaydırıyor
sizinkiler ne durumda ilgilerini çok çekiyor mu normal mi ? Asalak gibi tv ye telefona bakmasını hiç istemiyorum işimiz zor valla bu zamane çocukları ile
![]()
Saçlari ne güzel uzamışBu arada bazı şoför Nebahatlerin gecikmeli 10 ay fotosu çekildi![]()
Ben bundan kullanıyorum hiç tıkanmıyor burnu. Bi tıkansa diğer türlü temizlik işkence 2 kişi zor yapıyoruz yoksaKızlar bu arada bir önerim olacak. Ekine yeni doğduğunda çok kullanmıştım yine kışa denk geldiği için hava çok kuruydu. Nazal nem damlatiyordum ve burun tıkanma vs. Çok yaşamadık o dönem. Şuan da burun tıkanma olayi biliyorsunuz çok fazla kaloriferlerden dolayı. 3-4 gündür gece yatmadan evvel sıkıyorum burnuna burnundaki kuruyan sumukleri de çözünüyor onlari da çekiyorum çok rahat uyuyor gece bu tarz sorun yaşayan varsa kesinlikle tavsiye ederim çünkü hastalıkların başı burun tıkanıklığı ile geliyor malesef
Benim eşim de şok napiyor bu diyo daha bugün ilk defa canli canli gördüEşimde diyor yürümeden koşmayı öğrendi bu çocuk bu ne cesaret yiğidim![]()
Hergün farklı bir şok yaratıyor bize canım oğlumBenim eşim de şok napiyor bu diyo daha bugün ilk defa canli canli gördümaymun yavrusu bunlar
![]()
Ya inan biz de hiç açmıyoruz ve Ekin de sürekli tv tokatlama modundaBen hiç tv izlemiyorum desem yeridirbilgisayardan bazen ingilizce programlar izliyorum onlara bakmak istiyor sanki cok anliyormus gibi o yuzden 1 videoyu 3 4 gunde anca izleyebiliyorum
telefonda da sadece goruntulu konusuyor telefonumu alinca yere firlatip duruyor sadece
daha cok firlatip kirmaya odakli tvye çıkıp tvye vurup duruyor bilgisayarin klavyesini kirdi firlatip duruyor
kirmadigi su an benim telefon kaldi zaten tvyi de kirmisti nakliyeciler yeni yaptirdik ya bu sefer de kuzey kiracak sanirim ajdjwjsu zaten salonda hic oturmuyorum hep mutfaktayim ne zaman gitsem tvyi tokatliyor
![]()
Aynen baya uzadi canimSaçlari ne güzel uzamışçok güzel bi kiz belli oldu
![]()
Bu da nemlendirici etkili sanırım çok iyi bu tarz ürünler yaBen bundan kullanıyorum hiç tıkanmıyor burnu. Bi tıkansa diğer türlü temizlik işkence 2 kişi zor yapıyoruz yoksa![]()
Gunduz 3 uyku mu yapıyor canım. Uzun uyudugunda uykusundan uyandır en son uykusunu en gec 5 te kalkmıs olmalı ya 3 uyku yapıyorsa oyalasan 2 ye dusse donemseldır belkı deKizlar biz geceyi gunduz gunduzu gece yaptik. Tekrar nasi eski haline dondurebilirim. Gunduz 6 7 saat uyuyor..gece 12 de uyuyor. Acaba uyutmasam mi oglen ama o zamanda cok agliyor huysuzlaniyor. Nasi eski uyku duzenine donecez ya? Kendi kendine duzelir mi acaba?
Donemseldir ins zor bela 9 da uyutsam bile yatim saat uyuyup kalkiyor uyumasi gene 11 12 yi buluyor anlamadim ben bu isten bise. Gunduz 2 uyku yapiyor ama cok uzun suruyor uykulari gece uyuyamadigi icinGunduz 3 uyku mu yapıyor canım. Uzun uyudugunda uykusundan uyandır en son uykusunu en gec 5 te kalkmıs olmalı ya 3 uyku yapıyorsa oyalasan 2 ye dusse donemseldır belkı de
Atak donemimiz dun bitti bakalim normale doner insgündüz 6-7 saat mi aşırı fazla şuan maksimum 3 saat uyuması lazım, gece asla uyumaz bu şekilde ve en geç 9 da uyumalı büyüme hormonu için
Biz de duvara mi assak acaba dedik ama arkadasimin 2 yasinda oglu tvyi kirmis bence ekran koruyucu şartYa inan biz de hiç açmıyoruz ve Ekin de sürekli tv tokatlama modundaTv yi diğer odaya tasiyacagiz. Telefonda spotify kullaniyoruz sürekli şarkı dinlemek istediği için hanimefendi o yüzden dikkatini cekiyor artık hoparlöre bağlayıp açıyorum
Aynen baya uzadi canimartık çocuk tipine girdi iyice
Bu da nemlendirici etkili sanırım çok iyi bu tarz ürünler ya
Biz direk kullanmadigimiz odaya koyucaz zaten kullanamiyoruzBiz de duvara mi assak acaba dedik ama arkadasimin 2 yasinda oglu tvyi kirmis bence ekran koruyucu şart
ay evet ya kocaman oldular bana sanki hep ayni geliyor ama fotograflara girince nasıl bu kadar büyüdü diyorum
Ne etkili bilmiyorum ama cok iyi foto atmadan önce sıkmıştım sıkmamla burnundaki pislik spreye yapisti![]()
Benden duymuş olma ama 7. SicramadalarKizlar sizin de bebekler gece 100 defa uyaniyor mu? Ne oldu bu cocuga anlamadim aç desen aç degil terlemiyor üşümüyor diş yok neden sürekli uyaniyor anlamadim. Birkaç gündür ne o uyuyabiliyor ne de ben
Canım o diştendır oglumda oyleydı aglayıp uyanıyordu bır sure devam ettı sonra gectı. Hıc dıs cıkardı mıDonemseldir ins zor bela 9 da uyutsam bile yatim saat uyuyup kalkiyor uyumasi gene 11 12 yi buluyor anlamadim ben bu isten bise. Gunduz 2 uyku yapiyor ama cok uzun suruyor uykulari gece uyuyamadigi icin
Alt.disler cikali 1 ay oldu cicim ust disleri bekliyoruz isteCanım o diştendır oglumda oyleydı aglayıp uyanıyordu bır sure devam ettı sonra gectı. Hıc dıs cıkardı mı
Sen yine iyi ben daha kuzey yokken braunun burun aspiratorunu almistim temizleyemem diye öyle duruyor boşu boşuna o kadar para verdimBiz direk kullanmadigimiz odaya koyucaz zaten kullanamiyoruzekran koruyucu iyi fikir görmüştüm ben de Ekin gecen eline oyuncağın tokmağını almis tv ye emekliyordu aklım çıktı
evet direk söküyor sümüğü ben de şu el pompali sümük çekme aparatindan almıştım 30 tl mi neydi onu sokup firt firt yapiyorum hepsi geliyor
Benden duymuş olma ama 7. Sicramadalaren berbat uyku gerilemesinin yaşandığı sicramalardan
![]()
Cok gecmıs olsun canım kıyamam ya Probıyotık al canım. maflor damla alabılırsın.Kızlar acile gittik malesef ciğerlere inmiş klamoks ve grip ilacı verdi. Zatürre başlangıcı ama kötü durumda değil dedi iki gün sonra kontrole çağırdı. Birde burnundan örnek aldı o zaman çok ağladı yavrumberbat durumdayım moral sıfır ne kadar zamanda düzelir fikri olan var mı birde ne önerirsiniz antibiyotik hasarını önlemek için