2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İlişkinin günü saati mi olurmuş ya.. ne zaman istersen o zaman yani. Ne diycen ay dur saatim gunum gelmedi mi

5+5 de görmüştük alttan muayenede canım. Icini ferah tut erken zaman olduğu için boyle olabiliyo saglikla ilerlesin insallah

10 ve 11 haftadaki kızlar göğüsleriniz ne durumda? İlk haftalarda çok daha dolgundu artık o kadar dolgun değil yumuşaklar. Ama hassasiyet devam ediyor damarlar falan da belirgin. Uçları da koyulaştı halka gibi
Bnimde oyle oldu 1 hafta onceye kadar sert ve dolgundu agirlik oluyodu simdi daha yumusak damarlar pek belli degil bnde. Rengi koyulasti ucu normalde yoktu hamilelikten sonra bayagi disarida uc cikti

Tabi canim çıkmaz olur mu, benim 5 haftaliktan beri eski pantalonlarim sıkıyor ilk zamanlar ödem şişkinlik filandi ama simdi bariz cikti farkediyorum aynaya bakınca. Şuan rahim greyfurt büyüklüğünde filanmis illa ki biraz cikar

Oy yerim o greyfurtu rahim büyüdükçe kasık ağrısı vs oluyormuş o da yok bende. İlk haftalar çok regl sancısı gibi batma falan oluyodu o da kayboldu sonradan senin de öyle mi

Allah yardımcın olsun canim, inşallah sürecin kolaylaşır. Cok dayanamayacak gibi olursan acaba acilde agri kesici filan mı yapsalar, doktoruna danışsan mi
Sağolasın canım doktorumu aradım bi ağrı kesici söyledi içtim ama asıl büyük pıhtılar düştükten sonra biraz rahatladım. Biraz zor olacak ama yarına atlatıcam inşallah

Oy yerim o greyfurtu rahim büyüdükçe kasık ağrısı vs oluyormuş o da yok bende. İlk haftalar çok regl sancısı gibi batma falan oluyodu o da kayboldu sonradan senin de öyle mi
Benim öyle değil hala kasik ağrılarım var ama herkesin yapısı bir olmuyor canim. Bugun eğildim yeri supurdüm filan aksam hemen kahverengi akintim fazlalasti kasiklarim ağrıdı. Benim biraz daha fazla dikkat etmem gerekiyor sanırım.
Senin vücudun belki daha çabuk adapte olmuştur oyuzden suan kalmamıştır, doktor kontrollerinde hersey yolundaysa kafana takma hicbiseyi :)

Hayır ilaç vermedi, sadece çok dayanılmaz olduğunda içmem için ağrı kesici o kadar. Tamamen kendi kendime düşürmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…