İlişkinin günü saati mi olurmuş ya.. ne zaman istersen o zaman yani. Ne diycen ay dur saatim gunum gelmedi mibi ara bu cinsiyet tahmincileri ile doktor mfk birbirine girmişlerdi bi de bunların şey versiyonu var mesela sen bebek istiyosun cinsiyeti erkek olsun istiyosun para yatırıyosun sana ilişki günlerini planlıyorlar o ilişkiler ile erkek bebeğe hamile kalıyorsun
Neden olumsuz düşünüyorsunuz sizİnşallah sıkıntısız atlatırız
İlişki gününü de başkasına planlatmakİlişkinin günü saati mi olurmuş ya.. ne zaman istersen o zaman yani. Ne diycen ay dur saatim gunum gelmedi mi
Soğuk uygulama yap canım açar onu yavaş yavaşKızlaaaarrr
Bu Progestan kalça iğnesi beni mahvediyor resmen her yerim beze beze oldu
Keske igneyi yapanlar da yavas yavas verse ilaci. Yavas verdiklerinde agri olmuyorSoğuk uygulama yap canım açar onu yavaş yavaşyağlı bir ilaç olduğu için biraz zaman vermelisin maalesef
Valla form olarak zaten çok yoğun yapıda iğne ucundan giderken bile çok yavaş gidiyor. Hele bir celestone diye bir iğne var o felaket onda ağlayanlar oluyorduKeske igneyi yapanlar da yavas yavas verse ilaci. Yavas verdiklerinde agri olmuyor
5+5 de görmüştük alttan muayenede canım. Icini ferah tut erken zaman olduğu için boyle olabiliyo saglikla ilerlesin insallahArkadaşlar ben bugün 6+0 kontrole gittim. Kese 9mm 1 hafta geride yolk saç yoktu. Doktor olumsuz düşünmeyelim haftaya tekrar gel dedi . Boş gebelik ihtimalini düşünüyorum doktor demed ama siz kaçta yolk vs gördünüz.
Bnimde oyle oldu 1 hafta onceye kadar sert ve dolgundu agirlik oluyodu simdi daha yumusak damarlar pek belli degil bnde. Rengi koyulasti ucu normalde yoktu hamilelikten sonra bayagi disarida uc cikti10 ve 11 haftadaki kızlar göğüsleriniz ne durumda? İlk haftalarda çok daha dolgundu artık o kadar dolgun değil yumuşaklar. Ama hassasiyet devam ediyor damarlar falan da belirgin. Uçları da koyulaştı halka gibi
Benim 6 aylık gibi oldu 3 kilo aldımKızlar bi de göbeği çıkan var mı hiç? Ben kabız olunca şişkinlik oluyordu ama tuvalete çıkınca iniyordu. Şimdi tuvalete çıkıyorum karnımın şişliği gitmiyor. 11.haftada karın belirginleşir mi acaba
Tabi canim çıkmaz olur mu, benim 5 haftaliktan beri eski pantalonlarim sıkıyorKızlar bi de göbeği çıkan var mı hiç? Ben kabız olunca şişkinlik oluyordu ama tuvalete çıkınca iniyordu. Şimdi tuvalete çıkıyorum karnımın şişliği gitmiyor. 11.haftada karın belirginleşir mi acaba
İyi bari yalnız değilmişim ya insan tedirgin oluyorBnimde oyle oldu 1 hafta onceye kadar sert ve dolgundu agirlik oluyodu simdi daha yumusak damarlar pek belli degil bnde. Rengi koyulasti ucu normalde yoktu hamilelikten sonra bayagi disarida uc cikti
Oy yerim o greyfurtuTabi canim çıkmaz olur mu, benim 5 haftaliktan beri eski pantalonlarim sıkıyorilk zamanlar ödem şişkinlik filandi ama simdi bariz cikti farkediyorum aynaya bakınca. Şuan rahim greyfurt büyüklüğünde filanmis illa ki biraz cikar
Soğuk mu sıcak mı uygulama yapmalıyım hemşire sıcak dedi bu akşamSoğuk uygulama yap canım açar onu yavaş yavaşyağlı bir ilaç olduğu için biraz zaman vermelisin maalesef
Deniycem teşekkür ederimVurulduktan sonra bir saat boyunca ara ara sıvazlayın yapılan yeri alkollü pamuk kalsin iğne vurulan yerde. Düşerse evde kolonyali pamuk yapın ve böyle elinizle daha sola bastırın titrestirin elinizi bilmem anlatabildim mi
Sağolasın canımAllah yardımcın olsun canim, inşallah sürecin kolaylaşır. Cok dayanamayacak gibi olursan acaba acilde agri kesici filan mı yapsalar, doktoruna danışsan mi
Hayır sıcak olmaz ısınır kan akışı yavaşlar daha geç düzelirSoğuk mu sıcak mı uygulama yapmalıyım hemşire sıcak dedi bu akşam
Benim öyle değil hala kasik ağrılarım var ama herkesin yapısı bir olmuyor canim. Bugun eğildim yeri supurdüm filan aksam hemen kahverengi akintim fazlalasti kasiklarim ağrıdı. Benim biraz daha fazla dikkat etmem gerekiyor sanırım.Oy yerim o greyfurturahim büyüdükçe kasık ağrısı vs oluyormuş o da yok bende. İlk haftalar çok regl sancısı gibi batma falan oluyodu o da kayboldu sonradan senin de öyle mi
Hayır ilaç vermedi, sadece çok dayanılmaz olduğunda içmem için ağrı kesici o kadar. Tamamen kendi kendime düşürmeye çalışıyorumAy inş. Benimde görünür haftaya . Çok teşekkürler
İlaçla mı düşürüyorsun canım ilaç mı verdiler ? Ben kürtaj değil ilaçla düşürmüştüm gerçekten tamamen düşene kadar ağrı oluyor umarım hemen geçer
İnş. Öyle olur çok teşekkür ederim
İğne vurulurkende zor vuruluyor biraz yağlı gibi. Umarım geçer sıcak kompres iyi geliyor diyorlar enjeksiyon sertliklerine biraz araştırırsanız yada doktora sorarsanız
Ay bilmiyorum ya bende kararsız kaldım canımCnm benim dr 2 li ve renkli ultrasonu yaptirmisti ..2 li temizse rahat ol demisti ..