• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
MelodiminEsi MelodiminEsi oğlun nasıl oldu canim? Ekin de orta kulak iltihabi başlangıcı olmuş. Dün çok kulağını kaşıdı ordan şüphelendim gece de uyandığında ağladı hep sabah doktora yazdik sansimiza hastanedeymis götürdük kamera ile baktı sağ kulak kızarık antibiyotik başladık mecburen çünkü bu enfeksiyon antibiyotiksiz geçmiyor. melindamel_mavi melindamel_mavi @Pink0606 sizin de olmuştu sanırım şimdi nasıllar antibiyotik kullandınız mı?
Daha yeni bir doktorun paylaşımında gördüm canım çok arttı otit diye 🙁 size de çok geçmiş olsun çabuk iyileşsin o ağrıyı tahmin edebiliyorum. Benim oğlum kulağını koparacak derecede çekiyordu öyle anladım.
Çok şükür şu an iyi, dün burnu da açıldı rahat uyuyabildi.
Oral antibiyotik mi kullanıyorsunuz yoksa damla mı?

Kızlar günaydın 😌 sizin beişlerde de su içerken yutma sıkıntısı oluyor mu acaba?🙄 biz her suyu içişimizde genzimize sıçratıyoruz sürekli ☹️ yani su içmek istemiyor bu yüzden 🥲😢
munchkin in suluğu ile içiyor nadiren oluyor canım öğrenci artık. Yavaş yavaş kontrollü ver sonra kendisi alışıyor .

Daha yeni bir doktorun paylaşımında gördüm canım çok arttı otit diye 🙁 size de çok geçmiş olsun çabuk iyileşsin o ağrıyı tahmin edebiliyorum. Benim oğlum kulağını koparacak derecede çekiyordu öyle anladım.
Çok şükür şu an iyi, dün burnu da açıldı rahat uyuyabildi.
Oral antibiyotik mi kullanıyorsunuz yoksa damla mı?
Bizim suan gribal semptomlar yok çok şükür çok başında yakaladık ama 2-3 güne pert olurdu orası kesin. Antibiyotik agizdan canim augmentin verdi. Burnunun açılmasına sevindim o çok ayrı bir dert 😐 Neden bu kadar arttı acaba kesin bir sebebi de yok bunun boğazlar mi kulağa vuruyor anlamadim ki

Bizim suan gribal semptomlar yok çok şükür çok başında yakaladık ama 2-3 güne pert olurdu orası kesin. Antibiyotik agizdan canim augmentin verdi. Burnunun açılmasına sevindim o çok ayrı bir dert 😐 Neden bu kadar arttı acaba kesin bir sebebi de yok bunun boğazlar mi kulağa vuruyor anlamadim ki
İyi bari canım çok şükür erken davranmışsın ben ikinci bir doktor görüşü alayım derken biraz geç kaldım.
Bulaşıcı bir şey de değil nasıl arttı ben de anlamadım açıkçası.
İkinci gittiğim doktor ile antibiyotik konusunu çok konuştuk bana dedi ki biz üsye olduğunda bile otite dönüşmesin diye antibiyotik veriyoruz sizinki zaten otit olmuş bunun pazarlığı olmaz 😕
Ama çok şükür deyim bu defa hiçbir etki hissetmedik antibiyotikten yana. Dışkısı vs çok normal. Sizin de çabucak geçsin 🙏🏻

Biz geçtik canim 11.5 kilo suan

Günaydın canim acaba çok hızlı akıyor ya da çekiyor olabilir mi? Neyle iciriyorsun farklı suluk mu denesen
Valla philips aventle içiriyorum canım ama emerken de kaçırıyor bu ara anlamadım gitti.
MelodiminEsi MelodiminEsi oğlun nasıl oldu canim? Ekin de orta kulak iltihabi başlangıcı olmuş. Dün çok kulağını kaşıdı ordan şüphelendim gece de uyandığında ağladı hep sabah doktora yazdik sansimiza hastanedeymis götürdük kamera ile baktı sağ kulak kızarık antibiyotik başladık mecburen çünkü bu enfeksiyon antibiyotiksiz geçmiyor. melindamel_mavi melindamel_mavi @Pink0606 sizin de olmuştu sanırım şimdi nasıllar antibiyotik kullandınız mı?
Oyy çok geçmiş olsun arkadaşım☹️ kullandık biz sen iyi başında yakalamışsın. Benim oğlanın ateşi vardı. Ateşi çıkmadan bir hafta önce doktoru herşey yolunda, kulağıyla saçıyla oynarsa diş ağrısı olabilir dediği için ben başta diş ateşi sanmıştım. Geçmeyince doktora gittik. Valla antibiyıtiği zor içirdik ama geçti şükür hatta yine bu ara kulağıyla oynayıp saçını çekmeye başladı yine mi tekrarlayacak diye aklım çıkıyor. Yine doktora götüreceğim kontrole. Yani herşeyden olabiliyormuş bir gece de kulağa inebiliyormuş iltihap, banyo yaparken kulağa su kaçmasından, soğuk havadan, hatta yatarak emzirmekten bile oluyormuş ben çok şaşırmıştım yatarak emziriyorum ben genelde oğlumu yapmamak mı lazım acaba. İnşallah hemen geçer çocuklarımıza uğramaz birdaha yıpratıcı bir süreç arkadaşım ama geçecek inşallah ☹️
munchkin in suluğu ile içiyor nadiren oluyor canım öğrenci artık. Yavaş yavaş kontrollü ver sonra kendisi alışıyor .
Valla verip çwekiyorum verip çekiyorum emerken bile kaçırıyor çok enteresan bir şekilde.

Canım bizde de çok sık kaçıyor, biberon emmeyen bi bebekti suyu biberonla verdim hatta 2-3 çeşit denedim genellikle boğazına kaçırıyor , bazen suyu kaşıkla verdim onda da kaçıyor şu ara munchin suluğu öğrendi onla daha iyi ama gene de kaçıyor, benim ki içememezlik etmiyor ama kaçsa da öksürüp devam ediyor😅
Ben philips aventle veriyordum arkadaşım, munchin deneyeyim olmadı 💆🏻‍♀️ ay valla şu ek gıdaya yemeye içmeye bir alışsalardı sağlıkla 🤲🤲🙄

Kızlar bebişleri yatarak mı emziriyorsunuz kucakta mı? Akşıma takıldı şimdi. Ben geceleri hep yatarak emziriyorum. Kulak enfesiyonu ondan mı oladu acaba 🙄
Ben kucağımda yatar pozisyonda emziriyorum ama kafası hafif yukarıda oluyor.
Hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun. Hastalıkların biri bitiyor diğeri başlıyor resmen ya.

Benim kızçeme de antibiyotik alerji yaptı bıraktık. Şiddetli kramp ve ishal oldu ve kasılarak aşırı bir şekilde ağladığı için bir şeyler oluyo diye çok korktuk. Genital bölgesinde de pişmiş gibi kabarık kızarıklıklar oldu. Şimdi daha iyi ama alt değişimlerinde hala ağlıyor :( Mustela ve Oksizinc kullanıyorum. Kantaron yağı da aldım ama daha gelmedi. En kısa sürede hafifler inşallah:((

Back
X