2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Herkese selam buraları özlemişim ara ara baksam da çok duramıyordum.
Bir aydır nezle gibi hafif hastalıklarla uğraşıyorduk ve tam iyileştik derken düşüncesiz bir akrabam sayesinde yine hasta olduk. Bu sefer bronşite çevirdi :KK43: Serumdu havaydı derken şurup olarak içtiği antibiyotik pek işe yaramadığından ve şurup içmeyi de pek sevmediğinden iki gündür iğne şeklinde antibiyotik verildi. Evde nebulizatörle 3 defa ilaç veriyorum. Hırıltı gitti öksürük azaldı çok şükür. Yarın kontrolümüz var inşallah güzel haberler alırız. Bu arada doktor test yapmadı ama rsvden şüphelendi.
Bu süreçte gerçekten çok yıprandım. Serum için damar yolu açılırken o kadar kötü ağladı ki hiç öyle duymamıştım kızımı ya. O an mahvoldum zaten. Eve döndüğümüzde gerginlikten bütün kaslarım ağrıyordu taş taşımış gibiydim.
Herkese, tüm bebişlere sağlıklı günler diliyorum çocuklarımız hiç hasta olmasa keşke 😢 Yine de allah beterinden korusun tabi 🙏🏻
Çok geçmiş olsun canım 🙏

Kız Allah seni😅 bir yöne çekmek yok, ucuyla işin yok 🤣 kökünden içeri doğru bastırınca kendisi ayrılıyor zaten hahajajaj 🤣🤣🤣
Akilvar Akilvar hele yardım et tarif edemedim 😅
Tmm kizlar hayalimde canladirdim sanirim Akilvar Akilvar teşekkürler bu ay sonu doktor kontrolu var zaten.
ayy cok guldum ya:))

Kızlar Yürüteç mi yürüme arkadaşı mı alsam artık benim kide ayakta durmakta çok mutlu oluyor durmak istiyor, Yürüteç zararlı diyorlar biliyorum ama çevremden de rahat edersin biraz onda durur falan dendi kafam karıştı , sizler nasıl aldınız?

Kızlar Yürüteç mi yürüme arkadaşı mı alsam artık benim kide ayakta durmakta çok mutlu oluyor durmak istiyor, Yürüteç zararlı diyorlar biliyorum ama çevremden de rahat edersin biraz onda durur falan dendi kafam karıştı , sizler nasıl aldınız?
Yurutec aldim ama durmayan onda da durmuyor bazen mutfakta iş yaparken falan koyuyorum ama cokda isime yaradığı soylenemez.

Kızlar oğlum hala anne yanı yatakta bizim odada uyuyor ama yavaştan kendi odasını hazırlıyorum, bebeğin odasına açılınca yatak olan bir tekli koltuk alsam mı annem çocuk hasta falan olduğunda orada yatarsın dedi kendi odandan zor olur dedi mantıklı mı sizce?
Canım benim odasında var 3 lü koltuk şu açıdan iyi oluyor ateslendigi gecelerde ateş ölcmek için orada kalıyorum kontrol amaçlı birde emzirdigim için oturup rahatça emziriyorum ama önce odasını ayır ihtiyac durumuna göre alırsın
Canım bizde ikiside var yürüteç abladan kalma başta çok inat ettim zararlı kullanmayacağım diye ama bizimki çok hareketli olduğu ve olur olmadık yerlere tutunup kalktığı düştüğü için kısa süreli kullanıyorum yemek yaparken 10 15 dk yada WC ye gitmem gerekiyorsa yada kısa süreli ev supurmelerinde çok iş görüyor açıkçası ama çocuktan çocuğa değişiyor hepsi sevmeye biliyor alacaksanda çok pahalı birşey alma derim yürüme arkadaşını ise biz yanındayken kullanıyorum daha kontrollü çünkü heryere gitmek istiyor düşer diye bizimki ikisini de seviyor ama dediğim gibi çok uzun süreli olmasa da yürüteç benim işimi de daha çok kolaylaştırıyor ama yürümeyi hızlandırmak içinde yürüme arkadaşı daha faydalı karar senin 🤣🤣

Kizlar dün şundan aldım yer mi emin degildim ama biraksam hepsini bitirecek 😅 ben de baktim tadina güzeldi yumuşak da degil. Diş çıkaran bebekleri de güzel oyalar bence

Eklentiler

• 20231216_142336.webp
    20231216_142336.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar bebegine makarna veren var mi? Bende makarna var ama 12 ayliktan sonra diyor. Neden aslinda versem yiyebilir diye düşünüyorum
Özellikle defneye pişirmedim ama biz yerken masa gördü kendi yırttı verdim iki üç burgu makarna yedi😀
Makarna bizim evde belki de ayda bir pişer o nedenle hiç aklıma gelmedi 😃 ama sebzeli makarna özellikle neden olmasın ki 😋 sebzeli kuskus yedirdim, çorbalarına da sebzeli şehriye ekledim onlar da makarna türevi ☺️
Ayda mı bir mi 😀 Allahım nasıl şaşırıyorum size bi bilsen bende durup dururken of Gidem bi makarna suyu koyam diyen insanım🤣🤣
Kizlar dün şundan aldım yer mi emin degildim ama biraksam hepsini bitirecek 😅 ben de baktim tadina güzeldi yumuşak da degil. Diş çıkaran bebekleri de güzel oyalar bence
Ss alındı😀 ben eline cubuk kraker verdim burda sizden duyup bağımlı oldu😀 şimdi kızım çubuk kraker getirim mi diyorum gözleri parlıyor😀 bi de eline bebe bisküvisi de veriyorum 😀

Evet bunlar çok iyi alin de şuna bayılıyor bıraksam hepsini yer 😂

Eklentiler

• IMG_3774.webp
    IMG_3774.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 64
Özellikle defneye pişirmedim ama biz yerken masa gördü kendi yırttı verdim iki üç burgu makarna yedi😀

Ayda mı bir mi 😀 Allahım nasıl şaşırıyorum size bi bilsen bende durup dururken of Gidem bi makarna suyu koyam diyen insanım🤣🤣

Ss alındı😀 ben eline cubuk kraker verdim burda sizden duyup bağımlı oldu😀 şimdi kızım çubuk kraker getirim mi diyorum gözleri parlıyor😀 bi de eline bebe bisküvisi de veriyorum 😀
Ben de dün bolonez soslu yaptim verdim yedi sjdjwjs 🤣 kiz ben cubuk kraker alip vermedim hic bir kere komşu israr etti tuzlarini ayiklayip verdim o kadar 😁😁🫣 bebekler icin meyveli bar var onu önermiştim bir de bu 🤣

Back
X