gece beslenmesi olayı karmaşık ya aslında bana kalırsa en mantıklı 9 aydan sonra kesmek çünkü ay ilerledikçe farkındalıkları arttıkça kesinlikle daha zor oluyor. ben de hala devam ediyorum gece beslenmesine ama bıraktırma hedefim var şu olaylar bi bitsin de

emzirme olayı da avrupa da bu mantıkta belirli bir aydan sonra artık bebeğin anneye bu kadar bağımı yaşamasının karakter gelişimine zarar vereceğini düşünüyorlar bizim toplumda bu kadınlarda yokta erkeklerde çok fazla var bunla alakalı mıdır bilmiyorum ama belki yaradılış gereği erkek bebekleri daha çok etkiliyordur benim gözlemim bilimsel değil

gece beslenmesini kesmenin diğer iyi tarafı aslında deliksiz uyumaları uyku kalitelerinin daha güzel olması. Mesela sizce şuan aç oldukları için mi uyanıyorlar ? Ben hiç sanmıyorum tamamen alışkanlık
canım odan büyükse değerlendirebilirsin ama acele etme derim. ayrı oda biraz yıpratıcı olabiliyor eğer hala gece kalkması/beslenmesi varsa. ben montessori yatak alacağım için böyle bir durumda yanına yatarım diye düşünüyorum ama 2 yaşa kadar ayırmayı düşünmüyorum hala gece bizi arıyor çünkü yakınımızda olmak istiyor
çok geçmiş olsun

bu hastalıklar anneyi de bebeği de çok yıpratıyor inşallah hemen toparlar kuzum