• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Cnm hic yiyemiyor puturlu hicbir sekilde cok canim sikiliyor bu duruma blendirdan geçirilmiş halini bile ogurerek yedi düşün artik. Sabah omlet yaptim yumusacik ya damagiyla ezse yutacak yok ogurdu durdu bende mama icirdim en son napim.
Muzu, yumurtayı elinle yedir bir de öyle dene canım. Alışır, stres yapma ama bu saatten sonra blender kullanma artık. Parmaklarınla ez öyle yedir. Bazen kaşığa da bu şekilde yapabiliyorlar 🤔

Muzu, yumurtayı elinle yedir bir de öyle dene canım. Alışır, stres yapma ama bu saatten sonra blender kullanma artık. Parmaklarınla ez öyle yedir. Bazen kaşığa da bu şekilde yapabiliyorlar 🤔
Cnm her gun bi kere sinirlerimi aldirarak blw yontemini yapiyorum:)) onun eline veriyorum bazen ben elimle agzina sokuyorum geri tukuruyor. Muzu ceplerinden cikariyorum ahahahaha acaba seymi yapsam ya ek gidayi puturlu verip yedigi kadarini yesin yemedigi kalsin oyle aç kalinca yermi acaba

Cnm her gun bi kere sinirlerimi aldirarak blw yontemini yapiyorum:)) onun eline veriyorum bazen ben elimle agzina sokuyorum geri tukuruyor. Muzu ceplerinden cikariyorum ahahahaha acaba seymi yapsam ya ek gidayi puturlu verip yedigi kadarini yesin yemedigi kalsin oyle aç kalinca yermi acaba
Blw hiç yapmıyorum ben mesela. Öyle bir sabrım da ne yazık ki zamanım da yok.
Ek gıdayı ne olursa olsun artık pütürlü ver.
Kilo probleminiz yoksa yedi mi yemedi mi çok da dert etme. Bir şekilde alışması lazım. Bir de sizi masada gördükçe daha istekli olmalı aslında.

Kilo probleminiz yoksa yedi mi yemedi mi çok da dert etme. Bir şekilde alışması lazım. Bir de sizi masada gördükçe daha istekli olmalı aslında.
Onuda yaptim karsisinda oturdum yemegimi yedim şebek şebek bakiyo suratima ahahahahaha yediklerimizden istiyor veriyorum ama sonuc yine tükürük:)))) tmm cnm bundan sonra puturlu vericem yemezse yemesin ozaman kilosu 8 kg iste doktor normal dedi

Kizlar sizin bebeklerde de iştahsızlık var mı? Eskiden severek yediği şeylere burun kiviriyor sadece ali babanin ciftligini söyleyince yiyor tüm gün hayvan sesi cıkariyorum valla yoruldum ya 🤣🤣 bugün çıkardim disarda yedi evde istemiyor ne oldu bu çocuga anlamadim 😁

Ay bide şu ara tukurmeyi ogrendi paso yuzume yemekleri tukuruyor sabrim sinaniyor resmen eskiden onun ustunu degistirirdim simdi kendiminkinide değiştiriyorum:))
Ahahahaha bu benim 😅😂😂 o bana pııııııııııııppppprrr yapınca ağzıyla ben de ona yapıyorum şaşırıyor salyalar havada uçuşuyor inatlaşıyor benimle 😅😅

Baby turconun 4 numarasi minicik ya ben aldigima.pisman olmustum hizli hizli kullanip bitirdim seninki bide 10 kg nasi bacaklarda kizarma yapmiyormu bide bende cok sizinti yapti
Canım önce almistim evde var ikiside şu anda açık diye Molfix kullanıyorum öncesinde baby türco kullanıyordum ikisinde de sorun yaşamadım şimdi Molfix bitiyor yine baby türco kullanacağım kızarıklık yok boyuda en son 73 cm di 9 ay asisinda
Canım maşallah... Seninki neredeyse 10 aylık olmuş. Yürüme denemeleri var mı? Benim oğlum da bu cuma 9 aylık olacak :KK49: ama nasıl yaramaz anlatamam... Bugün bi baktım nasıl ulaştı ise kitaplıktaki kaktüsü saksı ile kaldırıp almış... Aaaa diye bir çıplık attım :KK70: o da saksıyı fırlattı attı :sinirli: görsen her yer toprak... Allahtan eline batmadı... Ay daha neler neler anlatsam şok olursunuz :KK70: :KK70:
Hiç sorma çok hızlı emekliyor tutunup kalkıyor tüm evi geziyor mama sandalyesinde oturtmak bile mümkün değil her yere el atıyor dolap çekmece karıştırıyor yürüteç kullanırken üstümüzden geçiyor 🥴😅 ben pert ben iptal 🙄🤪🤯

İştah konusu bizde de bu ara çok sıkıntılı ben dişe bagliyorum çünkü felaket salyası akıyor birde anlık gelip giden ateş var kafasında 2 gündür 🤔🥺

Cnm hic yiyemiyor puturlu hicbir sekilde cok canim sikiliyor bu duruma blendirdan geçirilmiş halini bile ogurerek yedi düşün artik. Sabah omlet yaptim yumusacik ya damagiyla ezse yutacak yok ogurdu durdu bende mama icirdim en son napim.
Hiç canını sıkma canım zamanla alışır illa ki sevdikleri sevmedikleri şeyler olacak illa ki sadece daha minicikler zamana ihtiyaçları var 😀

Bence dokusuyla alakalı kıymayı pek beğenmiyorlar. Köfte, pirzola türünü daha çok seviyorlar.
Bi de köfte deneyeyim bakalım, teşekkürler:)
Ben sadece hafta sonu yapıyorum blw:)) hafta içi tek başıma hem bebeği yıka hem dağılanları temizle imkansız.

Kızlar Ayazın sol testisi inmemişti iner diye bekledik ama inmedi 9 aylıkken ameliyat olacak bugün doktora gittik sünnette aradan çıkacak moral olarak bitigim bugün doktora gittik 15 Aralık gibu planladık ameliyati bakalım tabi Allah beterinden korusun cevrenizde var mı inmemiş testis ameliyatı olan
Merhaba benim oğlumda da aynısı var siz ameliyat oldunuz mu nasıl bir yol izlediniz bizede yardımcı olsanız??

Onuda yaptim karsisinda oturdum yemegimi yedim şebek şebek bakiyo suratima ahahahahaha yediklerimizden istiyor veriyorum ama sonuc yine tükürük:)))) tmm cnm bundan sonra puturlu vericem yemezse yemesin ozaman kilosu 8 kg iste doktor normal dedi
Alışacak inşallah canım, biraz daha sabır ☺️
Kizlar sizin bebeklerde de iştahsızlık var mı? Eskiden severek yediği şeylere burun kiviriyor sadece ali babanin ciftligini söyleyince yiyor tüm gün hayvan sesi cıkariyorum valla yoruldum ya 🤣🤣 bugün çıkardim disarda yedi evde istemiyor ne oldu bu çocuga anlamadim 😁
Benimki ağzını kilitliyor açmıyor şu sıralar. Hastalığa yoruyorum ama çok canım sıkılıyor bu duruma. 😕 Her hastalıkta böyle olursak naneyi yedik bizimkinin burnu sümükten kurtulmuyor zira 😒
İştah konusu bizde de bu ara çok sıkıntılı ben dişe bagliyorum çünkü felaket salyası akıyor birde anlık gelip giden ateş var kafasında 2 gündür 🤔🥺
Ne gelmez dişmiş daha bir tane yok bizde ama salyalar o biçim 🤦🏼‍♀️
Bi de köfte deneyeyim bakalım, teşekkürler:)

Ben sadece hafta sonu yapıyorum blw:)) hafta içi tek başıma hem bebeği yıka hem dağılanları temizle imkansız.
Ben pazar günleri de çalışıyorum. Tek boşluğum cumartesi onda da yan gelip yatıyorum 😅

Kızlar Ayazın sol testisi inmemişti iner diye bekledik ama inmedi 9 aylıkken ameliyat olacak bugün doktora gittik sünnette aradan çıkacak moral olarak bitigim bugün doktora gittik 15 Aralık gibu planladık ameliyati bakalım tabi Allah beterinden korusun cevrenizde var mı inmemiş testis ameliyatı olan
Kuzum ben bu mesajını yeni görüyorum. Gram olarak yanlış hatırlamıyorsam bir velimin bebeği 430 gr doğmuştu ve testisleri inmemişti. Ameliyat oldu turp gibi kuzum canını sıkma 🙏🏻

Merhaba benim oğlumda da aynısı var siz ameliyat oldunuz mu nasıl bir yol izlediniz bizede yardımcı olsanız??
Geçen hafta pazartesi oldu ameliyatı canım açıkçası bekledigim korktuğum gibi değildi çok şükür biz sünneti de beraberinde yaptırdık belki sünnet olmasa ki doktorumuz da öyle demişti aynı gün hoplar zıplar dedi en zoru ameliyat da iken zamanın geçmemesi ve ameliyat sonrası narkoz atma aşamasıydı yaklaşık 1 saat kendinde olmayarak gözyaşı olmadan sürekli ağladı. Doktor ameliyatın başarılı geçtiğini testisin iyi durumda olduğunu söyledi tabi geçen 9 aylık süreçte içerde gelişmediği için diğerine gore küçük hala ama zamanla büyüyecek dedi 6 ay sonrası için de ultrasonla yeniden bakılacak demem o ki içini ferah tut ben ağlamaktan kendimi helak etmişim canım

Canım kek felan denedin mi genelde çok seviyorlar en azından önüne koyarsın yer

Back
X