2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
gece beslenmesi konusunda hislerinize güvenin kızlar, arasanız 100 ayrı fikir bulursunuz bu konuda. Hiçbir bebek aynı değil.
Ben 2 aylıkken kestim gece beslenmesini, bebeğim hazırdı, açlıktan değil uyku döngülerini bağlayamamaktan uyanıyordu. Bizim için doğrusu buydu böyle yaptık. 2 yaşına kadar gece beslenmesi de gayet normal olabilir. her bebeğin ihtiyacı farklı. Hislerinize güvenin bu konuda.

Canım ben ıkısıne de gıtmıstım ama sen dırek cocuk doktoruna gıt hem muayenelerını de yapar. Ben fark etmemıstım cocuk doktoru muayene ederken yapısmıs deyıp acmıstı ve asagı cek altını temızlrken demıstı. Bazı doktorlar onermıyormus asagı cekmeyı ama Ygıtın sunnet doktoru da aynısınu soyledı asagı cek her alt degıtırmede dıye.
Bizim sünneti yapan doktor çocuk üroloji uzmanı. Bir ay boyu her alt açmada aşağı çekin diye uyardı. @Pink0606

O nasi bisimis ole ya direkt elle tutulup aciliyormuymus? Cok acir yaa bakim internetten neresi yapışık oluyormus.

Ayy baktimda simdi ergenlikte geciyormus cogu bizimkide sunnet olduktan sonra fazla deri yapisti ergenlikte duzelir diye bisey yaptirmadik masaj yapin diyorlar geriye dogru ama cokda ellemek istemiyorum acikcasi
Kız cocugu ya dudak kısmını actı 😥
Çok geçmiş olsun canım kremle de açılıyor aslında eliyle neden canını acıttı ki :KK43:
Evet ama cok az dedi kontrol ederken açtı anlamadkm neden öyle yaptı bunca zaman niye görmedi drlar anlamadım

Kizlar bebegine makarna veren var mi? Bende makarna var ama 12 ayliktan sonra diyor. Neden aslinda versem yiyebilir diye düşünüyorum

Eklentiler

• 20231215_161808.webp
    20231215_161808.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar bebegine makarna veren var mi? Bende makarna var ama 12 ayliktan sonra diyor. Neden aslinda versem yiyebilir diye düşünüyorum
İri makarnalardan vermek gerekiyor. Bu fotoğraftaki çok küçük taneli çiğneyemeyen bebekler için, belki ondan 12 aydan sonra yazmış olabilirler. Glutenli yiyeceklere karşı hassasiyeti yoksa verilebilir. Ben çok büyük şekilli olanlardan veriyorum yemiyor ama parçalayıp oynuyor:)

Ben hiç yapmadım. Doktor üroloji uzmanıydı dokunma dedi bizimki de. Zaten pipi sertleştikçe deri de oynuyor ki...
Olabilir tabi her doktorun yöntemi farklı ☺️
3 parmagınla Pıpıden tut derıgı asagı ındır🤣🤣ama sızın yapısmıs sen yapamazsın doktor baksın agrıtırsın canım.
Ama evet zaten yapışmışsa ağrı olur yazık kuzuya 🙁 @Pink0606

Makarna bizim evde belki de ayda bir pişer o nedenle hiç aklıma gelmedi 😃 ama sebzeli makarna özellikle neden olmasın ki 😋 sebzeli kuskus yedirdim, çorbalarına da sebzeli şehriye ekledim onlar da makarna türevi ☺️

Ay kızlar bugün aşı olmaya gittik dr rutin kontrol yaptı genitaline baktı hafif yapısık dedi actı biraz ama minos o kadar cok agladı ki ici gitti 1 saaten fazla gecti bebisim durup durup iç geciriyor 😥😥
Kuzum benim ya çok geçmiş olsun minnoşa 😕 Ben de kremle açıldığını duydum canım.
Tamamen açılmadı mı, bundan sonraki süreç nasıl olacak?

Back
X