- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 27
Canım canım valla oğlanın peşindeyim buraya girmeye vaktim olmuyor kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım canım valla oğlanın peşindeyim buraya girmeye vaktim olmuyor kuzum
Iyıyız canım cok sukur. Yurumuyor mu ya da yurume belirtilerıCanım canım valla oğlanın peşindeyim buraya girmeye vaktim olmuyor kuzumsen napıyorsun naıslısn
![]()
Yürüdü yürüyecek az kaldıIyıyız canım cok sukur. Yurumuyor mu ya da yurume belirtilerı![]()
Bizim sünneti yapan doktor çocuk üroloji uzmanı. Bir ay boyu her alt açmada aşağı çekin diye uyardı. @Pink0606Canım ben ıkısıne de gıtmıstım ama sen dırek cocuk doktoruna gıt hem muayenelerını de yapar. Ben fark etmemıstım cocuk doktoru muayene ederken yapısmıs deyıp acmıstı ve asagı cek altını temızlrken demıstı. Bazı doktorlar onermıyormus asagı cekmeyı ama Ygıtın sunnet doktoru da aynısınu soyledı asagı cek her alt degıtırmede dıye.
O nasi bisimis ole ya direkt elle tutulup aciliyormuymus? Cok acir yaa bakim internetten neresi yapışık oluyormus.
Kız cocugu ya dudak kısmını actıAyy baktimda simdi ergenlikte geciyormus cogu bizimkide sunnet olduktan sonra fazla deri yapisti ergenlikte duzelir diye bisey yaptirmadik masaj yapin diyorlar geriye dogru ama cokda ellemek istemiyorum acikcasi
Evet ama cok az dedi kontrol ederken açtı anlamadkm neden öyle yaptı bunca zaman niye görmedi drlar anlamadımÇok geçmiş olsun canım kremle de açılıyor aslında eliyle neden canını acıttı ki![]()
Ya kendime dogrumu cekecem yoksa bebege dogrumu:)Bizim sünneti yapan doktor çocuk üroloji uzmanı. Bir ay boyu her alt açmada aşağı çekin diye uyardı. @Pink0606
İri makarnalardan vermek gerekiyor. Bu fotoğraftaki çok küçük taneli çiğneyemeyen bebekler için, belki ondan 12 aydan sonra yazmış olabilirler. Glutenli yiyeceklere karşı hassasiyeti yoksa verilebilir. Ben çok büyük şekilli olanlardan veriyorum yemiyor ama parçalayıp oynuyor:)Kizlar bebegine makarna veren var mi? Bende makarna var ama 12 ayliktan sonra diyor. Neden aslinda versem yiyebilir diye düşünüyorum
Kız Allah seniYa kendime dogrumu cekecem yoksa bebege dogrumu:)
Ben başladım canım. Yoğurtla veriyorum... Mantar bile yedi benimki minicik ama biraz denedim...Kizlar bebegine makarna veren var mi? Bende makarna var ama 12 ayliktan sonra diyor. Neden aslinda versem yiyebilir diye düşünüyorum
Ben hiç yapmadım. Doktor üroloji uzmanıydı dokunma dedi bizimki de. Zaten pipi sertleştikçe deri de oynuyor ki...Kız Allah senibir yöne çekmek yok, ucuyla işin yok
kökünden içeri doğru bastırınca kendisi ayrılıyor zaten hahajajaj
Akilvar hele yardım et tarif edemedim
![]()
3 parmagınla Pıpıden tut derıgı asagı ındırYa kendime dogrumu cekecem yoksa bebege dogrumu:)
Bugün dr verebilirsin dedi banaKizlar bebegine makarna veren var mi? Bende makarna var ama 12 ayliktan sonra diyor. Neden aslinda versem yiyebilir diye düşünüyorum
Aynen doktor baksın bence de canım @Pink06063 parmagınla Pıpıden tut derıgı asagı ındırama sızın yapısmıs sen yapamazsın doktor baksın agrıtırsın canım.
Olabilir tabi her doktorun yöntemi farklıBen hiç yapmadım. Doktor üroloji uzmanıydı dokunma dedi bizimki de. Zaten pipi sertleştikçe deri de oynuyor ki...
Ama evet zaten yapışmışsa ağrı olur yazık kuzuya3 parmagınla Pıpıden tut derıgı asagı ındırama sızın yapısmıs sen yapamazsın doktor baksın agrıtırsın canım.
Makarna bizim evde belki de ayda bir pişer o nedenle hiç aklıma gelmediKizlar bebegine makarna veren var mi? Bende makarna var ama 12 ayliktan sonra diyor. Neden aslinda versem yiyebilir diye düşünüyorum
Kuzum benim ya çok geçmiş olsun minnoşaAy kızlar bugün aşı olmaya gittik dr rutin kontrol yaptı genitaline baktı hafif yapısık dedi actı biraz ama minos o kadar cok agladı ki ici gitti 1 saaten fazla gecti bebisim durup durup iç geciriyor![]()
Bizimki böyle birşey söylemedi ya acaba her sünnet de yapılmıyor muBizim sünneti yapan doktor çocuk üroloji uzmanı. Bir ay boyu her alt açmada aşağı çekin diye uyardı. @Pink0606
Ben dün yaptım çok sevdi çiğneyince hoşuna gidiyorKizlar bebegine makarna veren var mi? Bende makarna var ama 12 ayliktan sonra diyor. Neden aslinda versem yiyebilir diye düşünüyorum