2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ama çok şanslıymışsınız bee üff ben bakalım nasıl bir debelenme ile çıkarım bu işin içinden. Şu an cidden okulla birlikte yürütemem zaten hasta mızmız şubat tatili gelsin en azından gündüz uyuma imkanım olur
O derece mi ya

Benimki de seninki gibi ilerliyor ama doğum kilosu yüksek diye doktor eksik diyor sürekli
Doğum kilosu kaç ki? bir yaşına gelince mi doğum kilosunun üç katı olmalıydı öyle bir şey hatırlıyorum sanki. Neticede sağlıklı, kilo almaya da devam ediyor. Benim oğlumdan iki ay küçük bebek oğlumdan iki kilo fazla
E o bebek sağlıklı mı oluyor şimdi? Doktorların böyle söylemlerini yanlış buluyorum ben

Ekin'e hayranım. Örnek bizde öğün falan kalmadı ne zaman ne yiyeceği belli değil

Ekin çok kuralcı ve düzen seven bir bebek ben onu anladım canım tam bir Kova burcu O yüzden nabza göre şerbet veriyorum düzeni bozulunca direk huysuzlaşıyor mesela. Tabi diş ve atak dönemlerinde yemede uykuda bozulmalar vs. olabiliyor ama sonra direk eski düzenine dönüyor. Her bebek farklı karakter kesinlikle onlar nasıl isterse öyle oluyor.

Ya ama genel gözlemim senin dediğin gibi bebekler ve çocuklar rutinleri seviyorlar.

Arkadaslar 3 4 gundur bizde soyle bir olay var gece aciktigi icin kalkiyor ya mamasini iciriyorum geri uyumuyor 2 3 saat oturuyor oyun oynuyor valla cikdiracaz artik cok erkende yatmıyor 9 da yatiyor.eskiden icer mamasini geri uyurdu kendi kendine simdi kesinlikle uyutamiyoruz gozler cin gibi bole bisi yasayan varmi neden oluyordur sizce?

Bizde öyleyiz yatağımı özledim valla iki büklüm yanında uyuyorum

Kendi mi uyanıyor mama için? Uyandığı saatten önce besle bence. Bizim de öyleydi. Uyanmadan besliyorum artık uykusu açılmıyor. Bir ara biz de dediğin gibi olduk.

Bizde öyleyiz yatağımı özledim valla iki büklüm yanında uyuyorum
Alla alla valla cok ilginc ya
Kendi mi uyanıyor mama için? Uyandığı saatten önce besle bence. Bizim de öyleydi. Uyanmadan besliyorum artık uykusu açılmıyor. Bir ara biz de dediğin gibi olduk.
Kendi uyaniyor cnm. Onu deneyeyim ama uyanir bi daha geri uyumazsa boku yedik demek:)

Selam kızlar nasılsınız?
Yine bir hastalıkla mücadele dönemindeyim. Oglanda kanlı ishal başladı. Bugun 1 hafta olacak. Bir türlü geçmiyor bende de endişe tavan moddayimm...
Bugün aklıma geldin dedim nerelerde acaba çok çok gecmis olsun dr gittiniz mi

Bugün aklıma geldin dedim nerelerde acaba çok çok gecmis olsun dr gittiniz mi
Gitmez miyiz canım.
Burda şebeke suyunda 2 hafta sorun oldu. Sular kesildi , geri geldiğinde çamur aktı vs. O süreçte çocukları yıkamakta dahil hep hazır su kullandim. Sorun çözülüp sular temiz geldikten 3 gün sonra çocukları aksam yıkadım. Hay yıkamaz olaydım resmen. Yıkadıktan 8 saat sonra yüksek ateş başladı.39° civarı. Ertesi gün sabah ishal başladı. Öğlenden sonra saat 4 gibi hemen fakülte çocuk acile goturduk. Ordaki doktor şaka gibiydi resmen. Ateş ve ishal belirti değilmiş, ilaç kullanmaya gerek yok, ishal diyeti yapın, probiyotik kullanın ateşini düşürün. Düşmeyen 39 üstü atesi olduğunda yediği veya içtiği her şeyi kustuğunda acile gelin dedi ve gönderdi. Eve geldikten 2 saat geçmedi ishalde kan başladı. Hemen kendi çocuk doktorumuzla konuştuk. Sabaha kadar bez takibi yapın sürekli irtibatta kalalım geçmezse yarın getirin dedi. Tabikide geçmedi. Ertesi gün doğru gittik. Rota ya benziyor bezini bırakın elinde test kiti varmış test yapicam dedi. Akşam üstü konuştuk pozitif çıkmış, yani rota.ishal için şurup verdi ama ishal devam ediyor. Aşıları tam olduğu için hafif atlatacak dedi ama bu bile bana yetti. Adama sürekli kakalı bez göndermekten sıkılmaya başladım resmen.
Birde ateşin olduğu gün 2 alt Disi de aynı gün patlattı.

Her cesitten yiyor valla sanirim aksam yemegini oglen aksam da hafif bir seyler veriyorlar ben tam tersini yapiyorum. Düzeni bozmicam ya dedigin gibi kilosu guzel macera aramaya gerek yok

atak haftasındadır

Selam kızlar nasılsınız?
Yine bir hastalıkla mücadele dönemindeyim. Oglanda kanlı ishal başladı. Bugun 1 hafta olacak. Bir türlü geçmiyor bende de endişe tavan moddayimm...
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir aşıları da tammis Rabbim şifa versin inşallah

Selam kızlar nasılsınız?
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun ya. Rota salgını var demişlerdi cidden varmış Allah'tan aşısı var daha ağır semptomlar göstermeden atlatacaktır inşallah. İshal ve ateş çok zor bir ikili gerçekten allah yardımcınız olsun

Selam kızlar nasılsınız?
Çok çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulsun minik kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…