2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım ben yaptım tam da bu maya ile. Pastörize sütten yaparsan hemen verebilirsin çiğ sütten yaparsan 4 ay salamurada beklemesi lazım.

Canım sen ne yaptın oglunu baska doktora gosterdın mı suan nasıl
Gösterdim canım antibiyotik başladık ne yazık ki. Üsye olduklarında bile otit olmasınlar diye antibiyotik yazıyoruz, sizin bebek zaten otit olmuş dedi doktor. Kâr zarar düşünerek kullanın probiyotik ile destekleyin bol su içirin vs vs. Hiçbir şekilde burnu açılmıyor serum fizyolojik defalarca deniyoruz ama olmuyor. Bi bu işi çözemedik ona da nazalnem damla varmış bakıyoruz şimdi.
Bir yaşına kadar böyle çekeceğim anlaşılan. Bir yaşından sonra umarım sever de bal ile sarımsak kürünü yaparım

Canım burnunu nasıl temızlıyorsun sılıkon uclu sırınga cok gyzel temızlıyor. Burnunu acmanıza ragmen hep tıkalı ıse nem oranı da dusmustur peteklerde yanıyor. Bır de ben cold mixten cok memnunum yastıgına ya da yakasına damlatıyorum

Serum fizyolojik sıkıyoruz ardından otribebe ile çekiyoruz. Nemden hiçbir şey anlamadım dün tüm gece buhar makinesi çalıştı nem %43
Makinem de kötü değil deerma
Coldmix i duydum canım ondan da alayım. Uyku tulumuna damlatsam olur değil mi?

Evet yakasına damlatırsın canım. Serumu her ıkı buruna 5 cc sıkıp temızlersen baya sokuluyor. Aslında ben nebulazatöre seru suyu koyup buhar verıyorum burun baya yumusyor ardından serum sıkıyorum tum sumukler dokuluyor Allah a sukur sımdıye kadar hıc burnu tıkamadı.

Ben cold mixi yakasina damlatiyorum 2 damla saga 2 damla sola. Benim burnumu bile aciyor ki benimde surekli tikalidir. Bide banyoyu baya isitip dus aldirincada yumusuyor sumukler cikiyor baya. Akilvar silikon uclu siringalardan aldim bende baya memnun kaldim hem bebek aglamiyor yaparken hemde baya etkili begendim. Bende hava nemlendiricisi var bi kac saat acik kalsin nem seviyesi hemen yukseliyor cokda onermiyorlar nedense doktorlar surekli calistirmayin diyorlar. Sogan falanda koyan var basucuna onu denedinmi cnm

Aynısı canım bizimde,çok benzer iki gündür işaret parmagını sallıyor seni seniii seniiiii diyoruz onu öğrendi lambayı soruyoruz gösteriyor bi de parmakşa gösteriyor kolunu kaldırıp annemin bu haftaki hedefi kulağın nerde göster idi amaaaa ateş belası cıktı başımıza işte dişten dolayı dersler aksadı
Ben de döküm tavada arkalı önlü mühürlüyorum. Sonra düdüklüde 25 dk M miniktostos lokum gibi oluyor
Düdüklü kullanamıyorum canım hiç kullanmadık annemde bende
Aynen canım beslenmemiz şekli ve saatleri

Kızlar pazartesi biz hem ameliyat hem sunneti olduk benim için geçmek bilmeyen 1.5 saatlik sureyle. Ameliyat sonrası narkozu atması yaklaşık 1 saat sürdü kendinde olmayarak sürekli ağladı şimdi çok şükür iyiyiz aynı gün çok yakın arkadaşımin 8 yaşında kızına motorsiklet çarpti ve olay yerinde vefat etti o kadar kötüyüm ki düşünmekten kendimi alamıyorum bir an olsun aklımdan çıkmıyor Allah hepimizin herkesin çocuğunu korusun uzun sağlıklı ömürler versin çocuğunu kaybeden tüm annelere dayanma gücü versin ameliyathane kapısında çıkacağını bildiğim halde neler yaşadım bir Allah bir ben bilirim

Kuzum o dediklerinin hepsini ama hepsini yapıyoruz maalesef çözüm olmuyor. Zaten eminim yapmasak hasta falan olmaz, üzerine titriyoruz ya böyle de imtihan oluyoruz. Et mi ne oluyormuş burunda, ondan şüpheleniyorum artık.

Güzel oldu mu ben de alip denicem
Çiğ sütten yapmıştım canım o yüzden yemedim ama formu normal peynir gibi
Şansımıza coldmix yoktu eczanede. Nazalnem de yağ gibi formda. Bebek duracak onu burnuna damlatacağız içeri gidecek de işe yarayacak oooo
Banyo çok işe yarıyor evet ama gündüz vakti yaptırıyorum ben.
Buhar makinesini gebelikte çok kullandım onla nefes aldım diyebilirim şu an ne sıkıntısı var henüz çözemedim.
Canım arkadaşın için çok çok üzgünüm Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın
Size de geçmiş olsun, hayırlı olsun, kısa sürede toparlasın minik adam

Bir de sümük formunda iken temizleniyor açılıyor ama şu an su gibi akıyor burnu. Katı formda değil. Neyse bakalım bunu da atlatırız

Çok geçmiş olsun hızlıca toparlansin inşallah Arkadaşın için çok üzüldüm Allah kimseyi evladı ile sinamasin gerçekten en büyük sınavlardan biri rabbim sabır versin

Canım cok gecmıs olsun cok sukur atlatmışsın uzerınızden buyuk yuk kalktı ınsan yapana kadar epey dert edıyor. Cok uzlum cocuk ıcın Rabbım kımseye evlat acısı yasatmasın icim acıdı

Ah ah çok üzüldüm... Allah'ım dayanma gücü versin. Çok zor...

Size de geçmiş olsun canım, olmuş bitmiş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…