2. Bır doktora goster bence canım. Bızım de doktorun bırı kulak enfeksıyonu var antıbıyotık yazmıstı almadım ertesı gunu kendı doktorumuza gitmeden hem aıle hekımıne gosterdım hem kendı doktorumuza ıkısının de soyledıgı ıyı kı kullanmamıssın bıldıgımız kulaktakı sarı seymıs ona enfeksiyon demıs. Sızın bır rahatsızlık mı vardı da gıttınSağ ol canım, orta kulak iltihabı
Bugün tekrar başka bir aile hekimine gideceğiz kendi doktoruna kontrolü iki hafta sonra. Tam kan tahlili vs var.2. Bır doktora goster bence canım. Bızım de doktorun bırı kulak enfeksıyonu var antıbıyotık yazmıstı almadım ertesı gunu kendı doktorumuza gitmeden hem aıle hekımıne gosterdım hem kendı doktorumuza ıkısının de soyledıgı ıyı kı kullanmamıssın bıldıgımız kulaktakı sarı seymıs ona enfeksiyon demıs. Sızın bır rahatsızlık mı vardı da gıttın
benim de insülin direncim var gebelikte de şekerim yüksekti karbonhidrat tüketmeyerek 5 kg kilo ile doğum yaptım malesef çok fazla etkiliyor gluten içeren her şeye temkinli yaklaşmak lazım pankek vs. çok vermek istememe sebebim de bu aslında faydalı gibi gelmiyor banaBu durum bütün karbonhidrat içeren şeylerde var canım aslında sadece yulafa özgü bir durum değil. Karatay diyetinde bunu diyor zaten Canan Karatay. Onun yöntemi ile 10 kg verdim bu insülin olayını ayarlayınca. Mesela tam buğday unu sağlıklı diye belki onu kullanıyoruz bebişlere ama glisemik indeksi en yükseklerden biri de o. Resmen kan şekerini uçurur
kontrollü gitmekte fayda var gluten içeren besinlerde özellikleCanan Karatay soylemıstı yulafı at yer tırodı bozduğunu metobolızmaya zarar verdıgını bır sey sakıncalı ıse bunu soyleyen coksa bence uzak durmakta fayda var
Benim başıma gelmişti sanirim 6 aylikti covid çıktı. 2 tane şurup yazdilar dönüşümlü vermemi söylediler öyle yaptim rahatca atlatti. O dönem pek iştahi da yoktuKızlaaar hala buranın açık olması çok duygulandırdı beniiiiah ne güzel heyecanla bekledik birlikte bebişlerimiziii hepimiz birbirimizin hikayesine şahit olduk ahhhh Allah hepimize ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsinnn inşallahhh yavrularımıza bize bol bol sağlık huzur mutluluk neşe versin rabbim kızlarım benim bebiş 9 aylık oldu ancak dün sabah birden ateşlendi dr a götürdüm covid + çıktı. Dr ateş düşürücü dışında birşey yapamayız dedi. Hiç başına gelen oldu mu başka ne yapabiliriz? A bu arada rsv infulanze ve covid çocuklar arası çok yaygınlaşmış sizler de dikkat edin lütfenn
Corba :)Kizlar siz öglenleri neler veriyorsunuz. Ben daha hafif şeyler veriyorum ya sebze ya meyve ama artik fikir kalmadı
Ben de yapayim, yayla corbasi hattaCorba :)
Sadece kansizliga bakiyor bir de kizamik asisi yapiyorlarBizim asm.kan tahlili yapmiyormus bebeklere. Kizamik asisi icin aradilar.
Yanlis yazmisim pardon kansizliga bakiyormusuniz dedim uygun techizatimiz yok dedi:)) takipli doktorunuz varsa orda yaptirin dedi sanki ben bilmiyorum ozelde yaptirmayi ahahahahaSadece kansizliga bakiyor bir de kizamik asisi yapiyorlar
Ben etli sebzeli şeyler vermeye çalıyorum ya da çorba tarzı.Kizlar siz öglenleri neler veriyorsunuz. Ben daha hafif şeyler veriyorum ya sebze ya meyve ama artik fikir kalmadı
Kizlar siz öglenleri neler veriyorsunuz. Ben daha hafif şeyler veriyorum ya sebze ya meyve ama artik fikir kalmadı
Ben genelde eti akşam veriyorum 2 öğün ağır olur diye öglen sebze meyve veriyorumBen etli sebzeli şeyler vermeye çalıyorum ya da çorba tarzı.
Afiyet olsunn ben de mi versem bu dedigini yapmistim ama akşam vermiştimMesela bugün sulu köfte yaptım patatesle, çatalla ezdim yedi biraz çok öyle ayıla bayıla olmasa da.
Ateşi yok biraz daha beklesem diyordum ben detine düştük antibiyotik belasına
Ben de yemeğe geçeyim sizin verdikleriniz yaninda benim yaptiklarim hafif kaliyorDün akşam yaptığım çorbayı verdim canım, genelde yemek ya da çorba veriyorum. Akşam bizim yediğimizden
Ya ben de tam tersi öğlen et-sebze. Akşam da meyveli muhallebi ya da meyveli yoğurt veriyorumBen genelde eti akşam veriyorum 2 öğün ağır olur diye öglen sebze meyve veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?