2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sağ ol canım, orta kulak iltihabı
2. Bır doktora goster bence canım. Bızım de doktorun bırı kulak enfeksıyonu var antıbıyotık yazmıstı almadım ertesı gunu kendı doktorumuza gitmeden hem aıle hekımıne gosterdım hem kendı doktorumuza ıkısının de soyledıgı ıyı kı kullanmamıssın bıldıgımız kulaktakı sarı seymıs ona enfeksiyon demıs. Sızın bır rahatsızlık mı vardı da gıttın

Bugün tekrar başka bir aile hekimine gideceğiz kendi doktoruna kontrolü iki hafta sonra. Tam kan tahlili vs var.
Kulağını çekiyordu canım emerken, neredeyse koparacak derecede. Bugün de burnu akıyor ve hapşırıyor bir önerin var mı? Ihlamur kaynattım içirdim sabah

benim de insülin direncim var gebelikte de şekerim yüksekti karbonhidrat tüketmeyerek 5 kg kilo ile doğum yaptım malesef çok fazla etkiliyor gluten içeren her şeye temkinli yaklaşmak lazım pankek vs. çok vermek istememe sebebim de bu aslında faydalı gibi gelmiyor bana

Canan Karatay soylemıstı yulafı at yer tırodı bozduğunu metobolızmaya zarar verdıgını bır sey sakıncalı ıse bunu soyleyen coksa bence uzak durmakta fayda var
kontrollü gitmekte fayda var gluten içeren besinlerde özellikle ben mesela zayıf sayılacak kategoride bir insanım ama insülin direncim var. belki de bebekken annemin sürekli unlardan muhallebi yapması yüzünden vücudum şekere yatkınlaştı

Kızlaaar hala buranın açık olması çok duygulandırdı beniiii ah ne güzel heyecanla bekledik birlikte bebişlerimiziii hepimiz birbirimizin hikayesine şahit olduk ahhhh Allah hepimize ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsinnn inşallahhh yavrularımıza bize bol bol sağlık huzur mutluluk neşe versin rabbim kızlarım benim bebiş 9 aylık oldu ancak dün sabah birden ateşlendi dr a götürdüm covid + çıktı. Dr ateş düşürücü dışında birşey yapamayız dedi. Hiç başına gelen oldu mu başka ne yapabiliriz? A bu arada rsv infulanze ve covid çocuklar arası çok yaygınlaşmış sizler de dikkat edin lütfenn

Kizlar siz öglenleri neler veriyorsunuz. Ben daha hafif şeyler veriyorum ya sebze ya meyve ama artik fikir kalmadı

Benim başıma gelmişti sanirim 6 aylikti covid çıktı. 2 tane şurup yazdilar dönüşümlü vermemi söylediler öyle yaptim rahatca atlatti. O dönem pek iştahi da yoktu çok geçmiş olsun çok üzüldüm, umarim bir an önce atlatır

Mesela bugün sulu köfte yaptım patatesle, çatalla ezdim yedi biraz çok öyle ayıla bayıla olmasa da.

Ateşi yok biraz daha beklesem diyordum ben de tine düştük antibiyotik belasına

Canım çok geçmiş olsun

Antibiyotik verip de 2 hafta sonra tekrar hastalanmayan çocuğum yok. Antibiyotik kullanımında böyle bir sarmal var maalesef kendi tecrübelerime göre. Onun için çok çok geçerli durum yoksa vermemeye çalışıyorum. Lütfen başka doktor görüşü al

Dün akşam yaptığım çorbayı verdim canım, genelde yemek ya da çorba veriyorum. Akşam bizim yediğimizden
Ben de yemeğe geçeyim sizin verdikleriniz yaninda benim yaptiklarim hafif kaliyor

Ben genelde eti akşam veriyorum 2 öğün ağır olur diye öglen sebze meyve veriyorum
Ya ben de tam tersi öğlen et-sebze. Akşam da meyveli muhallebi ya da meyveli yoğurt veriyorum fark eder mi ya neden ağır gelsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…