TamamdırHer şeyin çoğu zarar azı karar diyip bence işin içinden çıkalım.
Belki de yediği bir şey mi etkiledi ya da antibiyotik mi kullanıyor? Şaşe veriyorum ben çocuklara genelde.Kizlar sabah 3.kere kaka yapti ilki katiydi ikincisi orta ucuncusu baya siviydi yani anlamadim.ishal falanmi nolur nolmaz diye maflor alsammi daha once hic kullanmadim damlami şasemi hangisini aliyoz. Bide patates hasladjm uyansin yedircem:)
Ay bilmiyorumki elmali havuc puresi yemisti dün bide her zamanki muhallebisinden yapmistim.Belki de yediği bir şey mi etkiledi ya da antibiyotik mi kullanıyor? Şaşe veriyorum ben çocuklara genelde.
Geçmiş olsun canim otitte neymiş ne çok hastalık var öğreneceğimizNe güzel canım inşallah doktorun dediği gibidir bir şeyi yoktur
Aile hekimi otit dedi bize ama benim içime sinmedi hiçbir şekilde. Keşke kendi doktoruma gidebilsem
Teşekkürler canım. Dilan polat sıkıntı ya kendi kiyafetlerinize kullanOyyyy yerim onu ne tatlııı büyümüş kız
Ben Rs clean mi ne onu almıştım yine tavsiye üzerine dilan polat ınmışkorkudan onu sa kullanamıyorum zatii pek iyi de değil alırım senin bu önerdiğini
Hangi şampuan ooo ben bilmiyorum uzasın diye ecowell aldım ama eh işte yaaa
Ya ne biliyim temiz içerik olayı falan var ya ondan dedim
Yulafın sporcular için baya faydası olduğunu biliyorum uzun süre tok tutma özelliği var en başta içinde mineraller de var ama adamin dediği olumsuz durumu hiç duymamıştım.
Ahahaha bu beni üzer
Hemen alma bence en azindan bugün gözlemle günde 6 defadan fazla sıvı yaparsa yarın alip ver derim benKizlar sabah 3.kere kaka yapti ilki katiydi ikincisi orta ucuncusu baya siviydi yani anlamadim.ishal falanmi nolur nolmaz diye maflor alsammi daha once hic kullanmadim damlami şasemi hangisini aliyoz. Bide patates hasladjm uyansin yedircem:)
Tmm cnm teşekkür ederimHemen alma bence en azindan bugün gözlemle günde 6 defadan fazla sıvı yaparsa yarın alip ver derim ben
Elma ve havuç güzel çalıştırır. Evde kefir varsa ver o da toparlar bence.Ay bilmiyorumki elmali havuc puresi yemisti dün bide her zamanki muhallebisinden yapmistim.
Bu arada bir yerde okudum. Patates işgale iyi gelmesi için haşlanmış ve soğumuş olmalıymış. İçindeki iyi faydalı nişasta soğuyunca ortaya çıkıyormuş ve bu nişasta bağışıklığı da destekliyormuş çok faydalıymış.Elma ve havuç güzel çalıştırır. Evde kefir varsa ver o da toparlar bence.
Evet ya bugün çıkıyor biri karalıyor yarın yeni bir araştırma hop yeni bir faydasını buluyorlar. Kızlarımın zamanında mesela çocuklari glutensiz besleyin diyordu doktorlar olduğunca. Şimdi onu demiyorlar. Ben de en minimal glutenle ek gıdaya geçmiştim mesela. Moda değişiyor sürekliGeçmiş olsun canim otitte neymiş ne çok hastalık var öğreneceğimiz
Teşekkürler canım. Dilan polat sıkıntı ya kendi kiyafetlerinize kullanbu canım kullandigim benim icinde sadece koku var kötü olarak ama harika kokuyor ya bi de saçları ipek gibi yapiyor ben arada kendi saçımı da yıkıyorum
Dalin Rahat & Mutlu Saç Ve Vücut Şampuanı 700 ml Fiyatı 54015390
Dalin Rahat & Mutlu Saç Ve Vücut Şampuanı 700 ml en uygun fiyatlarla civilim.com'da. Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin.www.civilim.com
Yulafın sporcular için baya faydası olduğunu biliyorum uzun süre tok tutma özelliği var en başta içinde mineraller de var ama adamin dediği olumsuz durumu hiç duymamıştım.Bence de her şeyin fazlasi zarar. Ben hep bu mantikla gidiyorum dengede tutmaya çalışıyorum. Ekine irmik daha çok veriyorum yulaf kullanmiyorum kullanamayacagim da gibi duruyor çünkü alerjik reaksiyon yapıyor Ekin de öksürük Şimdilik kilosu, boyu, kan değeri vs. iyi gidiyor demek ki yediklerinden yeteri kadar fayda sağlıyor diyorum.
Ben de bebek zeytinyagi kullaniyordum bitince bu kristali aldim. Bayagi arastirdim internette kaz daglarinda yetisen zeytinlerle yapiliyor falan diyordu alip denemek istedim en kötü kendim kullanirdim. Tadi ayni bebek zeytinyagina benziyor asla ağır değil migrostan almistim benKızlar zeytinyağını hala ayrı mı alıyosunuz yoksa kendi kullandığınızdan mı kullanıyorsunuz? Yağıza aldığım da bitti bizimki de bitti öyle kararsız kaldım. Filede harrasın organik sızması var onu deneyen var mı?
Şimdi instada karşıma bu video çıktı çok şaşırdımEvet ya bugün çıkıyor biri karalıyor yarın yeni bir araştırma hop yeni bir faydasını buluyorlar. Kızlarımın zamanında mesela çocuklari glutensiz besleyin diyordu doktorlar olduğunca. Şimdi onu demiyorlar. Ben de en minimal glutenle ek gıdaya geçmiştim mesela. Moda değişiyor sürekliEn iyisi dengeli gitmek.
Bu durum bütün karbonhidrat içeren şeylerde var canım aslında sadece yulafa özgü bir durum değil. Karatay diyetinde bunu diyor zaten Canan Karatay. Onun yöntemi ile 10 kg verdim bu insülin olayını ayarlayınca. Mesela tam buğday unu sağlıklı diye belki onu kullanıyoruz bebişlere ama glisemik indeksi en yükseklerden biri de o. Resmen kan şekerini uçururŞimdi instada karşıma bu video çıktı çok şaşırdım
Ay bu benim 2 gun onceki halim borek yaparken arkamda bebe agliyor bende boregin ustune yumurta sarisini surerken agliyodum:))) ya sizinkilerdemi ole ya surekli agliyor surekliii ve bagiriyorHayatta türkan şoray'la aynı kaderi paylaşmak da varmış
Bazen 2 uyku yapiyor bazen 3 sabah kalkis saatine gore degisiyor mesela bugun sabah 5 te kalkti. Suana kadar 2 uyku yapti. Tabi ben pert:)Kızlar 8 aylığız, gündüz uykularımız iyice kısaldı sanki , sizlerin nasıl
Canan Karatay soylemıstı yulafı at yer tırodı bozduğunu metobolızmaya zarar verdıgını bır sey sakıncalı ıse bunu soyleyen coksa bence uzak durmakta fayda varŞimdi instada karşıma bu video çıktı çok şaşırdım
Sürekli aglamiyor da mizmizlaniyor bazen dayanilmaz oluyor ama sorun degil bu günler de geçecek, belki bu mizirdanmalarini da özlicem. O yüzden kulaklarima sesi engelleyen bir şey mi alsam diyorum hahsjdhs şaka şakaAy bu benim 2 gun onceki halim borek yaparken arkamda bebe agliyor bende boregin ustune yumurta sarisini surerken agliyodum:))) ya sizinkilerdemi ole ya surekli agliyor surekliii ve bagiriyor
Sağ ol canım, orta kulak iltihabıGeçmiş olsun canim otitte neymiş ne çok hastalık var öğreneceğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?