2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar sabah 3.kere kaka yapti ilki katiydi ikincisi orta ucuncusu baya siviydi yani anlamadim.ishal falanmi nolur nolmaz diye maflor alsammi daha once hic kullanmadim damlami şasemi hangisini aliyoz. Bide patates hasladjm uyansin yedircem:)
Belki de yediği bir şey mi etkiledi ya da antibiyotik mi kullanıyor? Şaşe veriyorum ben çocuklara genelde.

Ne güzel canım inşallah doktorun dediği gibidir bir şeyi yoktur
Aile hekimi otit dedi bize ama benim içime sinmedi hiçbir şekilde. Keşke kendi doktoruma gidebilsem
Geçmiş olsun canim otitte neymiş ne çok hastalık var öğreneceğimiz
Teşekkürler canım. Dilan polat sıkıntı ya kendi kiyafetlerinize kullan bu canım kullandigim benim icinde sadece koku var kötü olarak ama harika kokuyor ya bi de saçları ipek gibi yapiyor ben arada kendi saçımı da yıkıyorum

Ahahaha bu beni üzer
Yulafın sporcular için baya faydası olduğunu biliyorum uzun süre tok tutma özelliği var en başta içinde mineraller de var ama adamin dediği olumsuz durumu hiç duymamıştım. Bence de her şeyin fazlasi zarar. Ben hep bu mantikla gidiyorum dengede tutmaya çalışıyorum. Ekine irmik daha çok veriyorum yulaf kullanmiyorum kullanamayacagim da gibi duruyor çünkü alerjik reaksiyon yapıyor Ekin de öksürük Şimdilik kilosu, boyu, kan değeri vs. iyi gidiyor demek ki yediklerinden yeteri kadar fayda sağlıyor diyorum.

Kizlar sabah 3.kere kaka yapti ilki katiydi ikincisi orta ucuncusu baya siviydi yani anlamadim.ishal falanmi nolur nolmaz diye maflor alsammi daha once hic kullanmadim damlami şasemi hangisini aliyoz. Bide patates hasladjm uyansin yedircem:)
Hemen alma bence en azindan bugün gözlemle günde 6 defadan fazla sıvı yaparsa yarın alip ver derim ben

Elma ve havuç güzel çalıştırır. Evde kefir varsa ver o da toparlar bence.
Bu arada bir yerde okudum. Patates işgale iyi gelmesi için haşlanmış ve soğumuş olmalıymış. İçindeki iyi faydalı nişasta soğuyunca ortaya çıkıyormuş ve bu nişasta bağışıklığı da destekliyormuş çok faydalıymış.

Evet ya bugün çıkıyor biri karalıyor yarın yeni bir araştırma hop yeni bir faydasını buluyorlar. Kızlarımın zamanında mesela çocuklari glutensiz besleyin diyordu doktorlar olduğunca. Şimdi onu demiyorlar. Ben de en minimal glutenle ek gıdaya geçmiştim mesela. Moda değişiyor sürekli En iyisi dengeli gitmek.

Ben de bebek zeytinyagi kullaniyordum bitince bu kristali aldim. Bayagi arastirdim internette kaz daglarinda yetisen zeytinlerle yapiliyor falan diyordu alip denemek istedim en kötü kendim kullanirdim. Tadi ayni bebek zeytinyagina benziyor asla ağır değil migrostan almistim ben

Eklentiler

• 20231212_104624.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 38
Şimdi instada karşıma bu video çıktı çok şaşırdım

Şimdi instada karşıma bu video çıktı çok şaşırdım
Bu durum bütün karbonhidrat içeren şeylerde var canım aslında sadece yulafa özgü bir durum değil. Karatay diyetinde bunu diyor zaten Canan Karatay. Onun yöntemi ile 10 kg verdim bu insülin olayını ayarlayınca. Mesela tam buğday unu sağlıklı diye belki onu kullanıyoruz bebişlere ama glisemik indeksi en yükseklerden biri de o. Resmen kan şekerini uçurur

Ay bu benim 2 gun onceki halim borek yaparken arkamda bebe agliyor bende boregin ustune yumurta sarisini surerken agliyodum:))) ya sizinkilerdemi ole ya surekli agliyor surekliii ve bagiriyor
Sürekli aglamiyor da mizmizlaniyor bazen dayanilmaz oluyor ama sorun degil bu günler de geçecek, belki bu mizirdanmalarini da özlicem. O yüzden kulaklarima sesi engelleyen bir şey mi alsam diyorum hahsjdhs şaka şaka bu günler de geçecek elbette ben bazen şikayet edince kendimi suclu hissedip üzülüyorum o yüzden sonradan pişman olacagim seyleri düsünmemeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…