Ben lekeli bi sekilde giydiriyorum cnm ehehehehehe temiz olsunda leke kalirsa kalsin:).kaka bulasan kiyafetleride direkt çöpe atiyorum:) ama dalin leke cikarmada etkiliyse bundan sonra onu alayim pratik seyler lazim banada:)Bende bunu diyecektim canım leke çıkarıcı almıştım ama suda erit beklet yoruyor daha kolay bir çözüm lazım diyeben dalin kullanıyorummm biliyorum şu an yuhalanıyorum ama napim güzel kokuyor güzel de yıkıyor ama ek gıda lekeleri kakadan daha zor mandalinası ayrı demir ilacı ayrı offfff
Ateşi yok biraz daha beklesem diyordum ben deGeçmiş olsun, geçmez ya ilerler hatta Allah korusun.
Ya kulak iltihabı tehlikeli oluyor ilerleyince hem çok tekrarlıyor hem de işitme kaybına bile yol açıyor.Ateşi yok biraz daha beklesem diyordum ben detine düştük antibiyotik belasına
Yüzde seksen diyebilirimKalmış leke çıkıyor mu
Çok pahalı bi ürün ama madem böyle dedin alıyorumYüzde seksen diyebilirim
Evet cnm korktuğu için ağlıyorlar benimki de öyleDeisa cnm ben bu kafa koruyucuyu aldim taktim deneyeyim dedim geriye dogru dustu yine agladi:) yani aglamasi caninin acimasindan degil ozaman degilmi seninki napiyor kafasindakiyle dusunce:)
Neden yuhalanacaksin ayol ben de dalin vanilya kokulu sampuan kullanıyorumBende bunu diyecektim canım leke çıkarıcı almıştım ama suda erit beklet yoruyor daha kolay bir çözüm lazım diyeben dalin kullanıyorummm biliyorum şu an yuhalanıyorum ama napim güzel kokuyor güzel de yıkıyor ama ek gıda lekeleri kakadan daha zor mandalinası ayrı demir ilacı ayrı offfff
Onu hiç denemedim canim yanıltmış olmayayim. Ben ek gıdaya geçer geçmez kullanmaya basladim o yüzden sıfır leke ile yola devam ediyoruz şuanLekesi kalmışa etki ederse alayım ya kızların var öyle özenip aldığım lekeli kıyafetler
Uy maşallah pamuk kız bu❤Neden yuhalanacaksin ayol ben de dalin vanilya kokulu sampuan kullanıyorumannewith ile faniyiz mis gibi kokuyor ipek gibi yapıyor saçı rapunzelim ektedir demir ilaci verirken hep önlük takıyorum ben bi de kullandigimin rengi beyaz bence dökülse de leke tutmaz. Bu turkishcare i öneririm
Eki Görüntüle 3350124
Onu hiç denemedim canim yanıltmış olmayayim. Ben ek gıdaya geçer geçmez kullanmaya basladim o yüzden sıfır leke ile yola devam ediyoruz şuan
Ay çok geçmiş olsun hepsi hasta yaa, of sen niye götürdün mü kaçırdım ben mesajları, bende bugün kontrole götürdüm iyileşmişiz hamdolsun, Ankara’da bi uzmana kliniğe götürdüm ben tortikollis olduğunu düşünmüyorum yüzde 95 geçmiş varsa da dedi ona çok sevindim, emeklememesi normal kilosu önde kafası büyük tartamaz kendini dedi bide hocam bu emeklemeyecek mi dedim deOff aşırı canım sıkıldı oğlumda otit oluşmuş antibiyotik yazdıantibiyotiksiz geçmez mi ya
Ne güzel canım inşallah doktorun dediği gibidir bir şeyi yokturAy çok geçmiş olsun hepsi hasta yaa, of sen niye götürdün mü kaçırdım ben mesajları, bende bugün kontrole götürdüm iyileşmişiz hamdolsun, Ankara’da bi uzmana kliniğe götürdüm ben tortikollis olduğunu düşünmüyorum yüzde 95 geçmiş varsa da dedi ona çok sevindim, emeklememesi normal kilosu önde kafası büyük tartamaz kendini dedi bide hocam bu emeklemeyecek mi dedim de
Off sorma şu demir ilacından fenalık geldi bütün kıyafetlerde var nerdeyse çıkmıyor da. Önlük taktırmıyor bizimki böyle bi sorunumuz varBende bunu diyecektim canım leke çıkarıcı almıştım ama suda erit beklet yoruyor daha kolay bir çözüm lazım diyeben dalin kullanıyorummm biliyorum şu an yuhalanıyorum ama napim güzel kokuyor güzel de yıkıyor ama ek gıda lekeleri kakadan daha zor mandalinası ayrı demir ilacı ayrı offfff
Oyyyy yerim onu ne tatlııı büyümüş kızNeden yuhalanacaksin ayol ben de dalin vanilya kokulu sampuan kullanıyorumannewith ile faniyiz mis gibi kokuyor ipek gibi yapıyor saçı rapunzelim ektedir demir ilaci verirken hep önlük takıyorum ben bi de kullandigimin rengi beyaz bence dökülse de leke tutmaz. Bu turkishcare i öneririm
Eki Görüntüle 3350124
Onu hiç denemedim canim yanıltmış olmayayim. Ben ek gıdaya geçer geçmez kullanmaya basladim o yüzden sıfır leke ile yola devam ediyoruz şuan
Evet bizimkide sevmiyor zor bela oioi nin zırh gibi bir şeyi var onu takıyorum ama her zaman değil tabi ilacı da o takılıyken vermem lazım tadını sevmiyor yaa bu gittiğimde dr a soracagım bestiron kullanıyorum başka ne verebilirim diyeOff sorma şu demir ilacından fenalık geldi bütün kıyafetlerde var nerdeyse çıkmıyor da. Önlük taktırmıyor bizimki böyle bi sorunumuz var
Ecowell uzatıyor muymuş? Öyleyse külli yalanOyyyy yerim onu ne tatlııı büyümüş kız
Ben Rs clean mi ne onu almıştım yine tavsiye üzerine dilan polat ınmışkorkudan onu sa kullanamıyorum zatii pek iyi de değil alırım senin bu önerdiğini
Hangi şampuan ooo ben bilmiyorum uzasın diye ecowell aldım ama eh işte yaaa
Ya ne biliyim temiz içerik olayı falan var ya ondan dedim
Evet bizimkide sevmiyor zor bela oioi nin zırh gibi bir şeyi var onu takıyorum ama her zaman değil tabi ilacı da o takılıyken vermem lazım tadını sevmiyor yaa bu gittiğimde dr a soracagım bestiron kullanıyorum başka ne verebilirim diye
Bi benim oglan ilac icmeyi seviyor sanirimOyyyy yerim onu ne tatlııı büyümüş kız
Ben Rs clean mi ne onu almıştım yine tavsiye üzerine dilan polat ınmışkorkudan onu sa kullanamıyorum zatii pek iyi de değil alırım senin bu önerdiğini
Hangi şampuan ooo ben bilmiyorum uzasın diye ecowell aldım ama eh işte yaaa
Ya ne biliyim temiz içerik olayı falan var ya ondan dedim
Evet bizimkide sevmiyor zor bela oioi nin zırh gibi bir şeyi var onu takıyorum ama her zaman değil tabi ilacı da o takılıyken vermem lazım tadını sevmiyor yaa bu gittiğimde dr a soracagım bestiron kullanıyorum başka ne verebilirim diye
Çok etkili diyememBen lekeli bi sekilde giydiriyorum cnm ehehehehehe temiz olsunda leke kalirsa kalsin:).kaka bulasan kiyafetleride direkt çöpe atiyorum:) ama dalin leke cikarmada etkiliyse bundan sonra onu alayim pratik seyler lazim banada:)
Öyle dediler aldım ama aynen yani çok uzamadıEcowell uzatıyor muymuş? Öyleyse külli yalançünkü iki şişe kullandım ondan aşırı sıvıydı, dökerken yarısı da yere gidiyordu. Saçları da uzamadı pek öyle ahım şahım.
Hic sevmem bebise de yedirmedim shsjjdjd
Ahahaha bu beni üzer
Hic sevmem bebise de yedirmedim shsjjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?