2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben lekeli bi sekilde giydiriyorum cnm ehehehehehe temiz olsunda leke kalirsa kalsin:).kaka bulasan kiyafetleride direkt çöpe atiyorum:) ama dalin leke cikarmada etkiliyse bundan sonra onu alayim pratik seyler lazim banada:)

Neden yuhalanacaksin ayol ben de dalin vanilya kokulu sampuan kullanıyorum annewith ile faniyiz mis gibi kokuyor ipek gibi yapıyor saçı rapunzelim ektedir demir ilaci verirken hep önlük takıyorum ben bi de kullandigimin rengi beyaz bence dökülse de leke tutmaz. Bu turkishcare i öneririm

Lekesi kalmışa etki ederse alayım ya kızların var öyle özenip aldığım lekeli kıyafetler
Onu hiç denemedim canim yanıltmış olmayayim. Ben ek gıdaya geçer geçmez kullanmaya basladim o yüzden sıfır leke ile yola devam ediyoruz şuan

Uy maşallah pamuk kız bu❤

İkili alınca daha avantajlıymış bu arada deterjan Neyse alayım ben de güzelim kıyafetler çöp olunca üzülüyorum.

Off aşırı canım sıkıldı oğlumda otit oluşmuş antibiyotik yazdı antibiyotiksiz geçmez mi ya
Ay çok geçmiş olsun hepsi hasta yaa, of sen niye götürdün mü kaçırdım ben mesajları, bende bugün kontrole götürdüm iyileşmişiz hamdolsun, Ankara’da bi uzmana kliniğe götürdüm ben tortikollis olduğunu düşünmüyorum yüzde 95 geçmiş varsa da dedi ona çok sevindim, emeklememesi normal kilosu önde kafası büyük tartamaz kendini dedi bide hocam bu emeklemeyecek mi dedim de

Ne güzel canım inşallah doktorun dediği gibidir bir şeyi yoktur
Aile hekimi otit dedi bize ama benim içime sinmedi hiçbir şekilde. Keşke kendi doktoruma gidebilsem

Off sorma şu demir ilacından fenalık geldi bütün kıyafetlerde var nerdeyse çıkmıyor da. Önlük taktırmıyor bizimki böyle bi sorunumuz var

Kizlar baktim leke cikarici konuşmuşsunuz. Ben de geçen arkadasima gittim yanlislikla halisina nar ekşisi döktüm kız geldi bu spreyi pıs pıs sıktı halida ne leke kaldi ne nar ekşisi ben de hemen gittim aldim aynisindan. Geçen eşimin beyaz ceketi leke olmuştu korktum rengine bir şey olur diye ama sıktım gerçekten kalmadi leke

Eklentiler

• 31310075-8a4e14-1650x1650.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 47
Oyyyy yerim onu ne tatlııı büyümüş kız
Ben Rs clean mi ne onu almıştım yine tavsiye üzerine dilan polat ınmış korkudan onu sa kullanamıyorum zatii pek iyi de değil alırım senin bu önerdiğini
Hangi şampuan ooo ben bilmiyorum uzasın diye ecowell aldım ama eh işte yaaa
Ya ne biliyim temiz içerik olayı falan var ya ondan dedim
Off sorma şu demir ilacından fenalık geldi bütün kıyafetlerde var nerdeyse çıkmıyor da. Önlük taktırmıyor bizimki böyle bi sorunumuz var
Evet bizimkide sevmiyor zor bela oioi nin zırh gibi bir şeyi var onu takıyorum ama her zaman değil tabi ilacı da o takılıyken vermem lazım tadını sevmiyor yaa bu gittiğimde dr a soracagım bestiron kullanıyorum başka ne verebilirim diye

Ecowell uzatıyor muymuş? Öyleyse külli yalan çünkü iki şişe kullandım ondan aşırı sıvıydı, dökerken yarısı da yere gidiyordu. Saçları da uzamadı pek öyle ahım şahım.

Bi benim oglan ilac icmeyi seviyor sanirim ne zaman ilac versem devamini istiyor

Kızlar zeytinyağını hala ayrı mı alıyosunuz yoksa kendi kullandığınızdan mı kullanıyorsunuz? Yağıza aldığım da bitti bizimki de bitti öyle kararsız kaldım. Filede harrasın organik sızması var onu deneyen var mı?

Ben lekeli bi sekilde giydiriyorum cnm ehehehehehe temiz olsunda leke kalirsa kalsin:).kaka bulasan kiyafetleride direkt çöpe atiyorum:) ama dalin leke cikarmada etkiliyse bundan sonra onu alayim pratik seyler lazim banada:)
Çok etkili diyemem
Ecowell uzatıyor muymuş? Öyleyse külli yalan çünkü iki şişe kullandım ondan aşırı sıvıydı, dökerken yarısı da yere gidiyordu. Saçları da uzamadı pek öyle ahım şahım.
Öyle dediler aldım ama aynen yani çok uzamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…