2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım ben Eyüp Sabri kullanıyorum çok memnunum en son indirimde siveno aldım onu kullanıcam. Durunun granül sabunu alinde alerji yaptı
Eyüp sabri lekeleri çıkarıyor mu peki canım ya bıktım şu sorundan. Leke oluşur oluşmaz müdahale edemiyoruz her zaman sonuçta. Uni baby hiç çıkarmıyor desem yeridir:/

Eyüp sabri lekeleri çıkarıyor mu peki canım ya bıktım şu sorundan. Leke oluşur oluşmaz müdahale edemiyoruz her zaman sonuçta. Uni baby hiç çıkarmıyor desem yeridir:/
hiç bi deterjan tek başına lekeleri çıkarmaz, çıkarıyor diyen yalan söyler. makineye atarken lokal uygulama yapman lazım. bu leke çıkarıcıyı söylemiştim alanlar oldu ben aylardır kullanıyorum kurumuş kaka lekesi dahil her lekeyi çıkarıyor. makineye atarken lekenin üzerine fıs fıs yapıp atıyorum uni baby deterjan ile yıkıyorum hiç bir kıyafetinde leke yok çok şükür. ama daha önce defalarca yıkanmış lekeli kıyafete etki eder mi bilemem

Maşallah totineee

Ama 40 üstü çekmez mi? beyazları 60 derecede, renklileri 40 derecede yıkıyorum.
granül deterjan çamaşırlarda göz görmese de kalıntı bırakııyor sessizmanifesto dediği gibi 40 üzeri yıkamak şart bence. granül deterjanlar bende de alerji yapıyor kendimize de ekine de sıvı kullanıyorum o yüzden

Aaa bundan var bende hiç aklıma gelmemişti Ben de baby me leke çıkarıcı var ondan koyuyorum deterjana ek ama pek faydası olmuyor

deterjana koyunca bir işe yaramııyor o suya falan ıslaman lazım onla da uğraşacak enerji kimde var ki. bu fısfıs benim elim ayağım
Bende bunu diyecektim canım leke çıkarıcı almıştım ama suda erit beklet yoruyor daha kolay bir çözüm lazım diye ben dalin kullanıyorummm biliyorum şu an yuhalanıyorum ama napim güzel kokuyor güzel de yıkıyor ama ek gıda lekeleri kakadan daha zor mandalinası ayrı demir ilacı ayrı offfff

Lekesi kalmışa etki ederse alayım ya kızların var öyle özenip aldığım lekeli kıyafetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…