- 20 Mart 2011
- 13.898
- 32.494
- 798
Biz de eskiden yeğenlerime falan hep granül kullandık. Makinelere de bir şey olmadıAa ben dogdugundan beri duru granül sabun kullaniyorum
Ben de veriyorum başka türlü tuzsuz kaşar bulabileceğimizi sanmıyorumKızlar ben kaşar veriyorum kızıma. Kaşarda tuz var sıkıntı olur mu ??
6 yıldır kullanıyorum ben ya kızlarımdan beri. Şöyle ama 40 üstü yıkama yapacaksın yoksa erimiyor.Ya bu granüller makineyi bozuyor dediler ben hiç denemedim o yüzden
Uyy maşallah ❤Bakim güzel yıkamış mı meme kadın
Yalniz ilk defa ayakta desteksiz durdu ben çekerken
Eyüp sabri lekeleri çıkarıyor mu peki canım ya bıktım şu sorundan. Leke oluşur oluşmaz müdahale edemiyoruz her zaman sonuçta. Uni baby hiç çıkarmıyor desem yeridir:/Canım ben Eyüp Sabri kullanıyorum çok memnunum en son indirimde siveno aldım onu kullanıcam. Durunun granül sabunu alinde alerji yaptı
Maşallah totineeeBakim güzel yıkamış mı meme kadın
Yalniz ilk defa ayakta desteksiz durdu ben çekerken
Ama 40 üstü çekmez mi?6 yıldır kullanıyorum ben ya kızlarımdan beri. Şöyle ama 40 üstü yıkama yapacaksın yoksa erimiyor.
hiç bi deterjan tek başına lekeleri çıkarmaz, çıkarıyor diyen yalan söyler. makineye atarken lokal uygulama yapman lazım. bu leke çıkarıcıyı söylemiştim alanlar oldu ben aylardır kullanıyorum kurumuş kaka lekesi dahil her lekeyi çıkarıyor. makineye atarken lekenin üzerine fıs fıs yapıp atıyorum uni baby deterjan ile yıkıyorum hiç bir kıyafetinde leke yok çok şükür. ama daha önce defalarca yıkanmış lekeli kıyafete etki eder mi bilememEyüp sabri lekeleri çıkarıyor mu peki canım ya bıktım şu sorundan. Leke oluşur oluşmaz müdahale edemiyoruz her zaman sonuçta. Uni baby hiç çıkarmıyor desem yeridir:/
granül deterjan çamaşırlarda göz görmese de kalıntı bırakııyorMaşallah totineee
Ama 40 üstü çekmez mi?beyazları 60 derecede, renklileri 40 derecede yıkıyorum.
neden yemiyorsun diyince ne diyor canımGötürücem cnm sebze hiç tüketmiyor mesela. Genel anlamda tepkili yemeklere.
Çekmesine göre hesaplayıp alıyorum genelde, kurutma makinası da kullanıyorum çünkü.Maşallah totineee
Ama 40 üstü çekmez mi?beyazları 60 derecede, renklileri 40 derecede yıkıyorum.
Aaa bundan var bende hiç aklıma gelmemiştihiç bi deterjan tek başına lekeleri çıkarmaz, çıkarıyor diyen yalan söyler. makineye atarken lokal uygulama yapman lazım. bu leke çıkarıcıyı söylemiştim alanlar oldu ben aylardır kullanıyorum kurumuş kaka lekesi dahil her lekeyi çıkarıyor. makineye atarken lekenin üzerine fıs fıs yapıp atıyorum uni baby deterjan ile yıkıyorum hiç bir kıyafetinde leke yok çok şükür. ama daha önce defalarca yıkanmış lekeli kıyafete etki eder mi bilemem
Turkishcare Ayakkabı ve Kumaş Temizleme Spreyi 500 ml Leke Çıkarıcı Fiyatı - Trendyol
Turkishcare Ayakkabı Ve Kumaş Temizleme Spreyi 500 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
deterjana koyunca bir işe yaramııyor o suya falan ıslaman lazım onla da uğraşacak enerji kimde var ki. bu fısfıs benim elim ayağımAaa bundan var bende hiç aklıma gelmemiştiBen de baby me leke çıkarıcı var ondan koyuyorum deterjana ek ama pek faydası olmuyor
Eyüp sabri lekeleri çıkarıyor mu peki canım ya bıktım şu sorundan. Leke oluşur oluşmaz müdahale edemiyoruz her zaman sonuçta. Uni baby hiç çıkarmıyor desem yeridir:/
Bende bunu diyecektim canım leke çıkarıcı almıştım ama suda erit beklet yoruyor daha kolay bir çözüm lazım diyedeterjana koyunca bir işe yaramııyor o suya falan ıslaman lazım onla da uğraşacak enerji kimde var ki. bu fısfıs benim elim ayağım
Geçmiş olsun, geçmez ya ilerler hatta Allah korusun.Off aşırı canım sıkıldı oğlumda otit oluşmuş antibiyotik yazdıantibiyotiksiz geçmez mi ya
Eyüp sabri lekeleri çıkarıyor mu peki canım ya bıktım şu sorundan. Leke oluşur oluşmaz müdahale edemiyoruz her zaman sonuçta. Uni baby hiç çıkarmıyor desem yeridir:/
Lekesi kalmışa etki ederse alayım ya kızların var öyle özenip aldığım lekeli kıyafetlerhiç bi deterjan tek başına lekeleri çıkarmaz, çıkarıyor diyen yalan söyler. makineye atarken lokal uygulama yapman lazım. bu leke çıkarıcıyı söylemiştim alanlar oldu ben aylardır kullanıyorum kurumuş kaka lekesi dahil her lekeyi çıkarıyor. makineye atarken lekenin üzerine fıs fıs yapıp atıyorum uni baby deterjan ile yıkıyorum hiç bir kıyafetinde leke yok çok şükür. ama daha önce defalarca yıkanmış lekeli kıyafete etki eder mi bilemem
Turkishcare Ayakkabı ve Kumaş Temizleme Spreyi 500 ml Leke Çıkarıcı Fiyatı - Trendyol
Turkishcare Ayakkabı Ve Kumaş Temizleme Spreyi 500 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kalmış leke çıkıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?