Süt parasi çalışan veya çalışmayan tüm sağ doğum yapmış annelere veriliyor canım. Emzirme ve süt parası diye geçiyor zaten. Çok yüksek bir mevla değil 1 defaya mahsus 300 TL gibi birsey yanlış aklımda kalmadiysaSüt parası mı? İlk defe duyuyorum böyle bir şey. Çalışanlar için yoktur diye düşünüyorum. Az beta çok bir kadın için nerde destek varsa hoşuma gidiyor. Keşke daha da destek olunsa özellikle hamile zamanında çalışan anne adayları için.
Yaaa ben bile çok duygulandım kaç haftalık oldun kuzumKızlar ben kontrole gittim. Ellerini ayaklarını oynatıyor çok hareketli bi de kocaman olmuş çok duygusalımher şey yolundaymış şükür. Kanama alanı da görmedi kapanmış demekki var olanlar. Enfeksiyon için fitil yazdı bol su iç dedi. Şimdi de sağlık ocağına gidiyorum
Söyledim ilaçlar verdi. Hersey iyi dedi kontrole gidince bir daha söyleyecegimDr soylemn gerekiyor cnm bilgilendir mutlaka
Merhaba ben de nisan ayında kürtaj oldum bu ay ilk kez korunmayı bıraktık size kan sulandırıcılar için pıhtılaşma testi yaptılar mı yoksa önemli amaçlı mı yaptılar bana pıhtılaşma iÇin her gittiğim doktor gerek yok dedi ben de ne yapacağımı bilemedi
Yok canim onlem.amacli kullanıyorum test yapilmadi ama zararını görmedim 20 gundur kullniyorumhem hap hem igneMerhaba ben de nisan ayında kürtaj oldum bu ay ilk kez korunmayı bıraktık size kan sulandırıcılar için pıhtılaşma testi yaptılar mı yoksa önemli amaçlı mı yaptılar bana pıhtılaşma iÇin her gittiğim doktor gerek yok dedi ben de ne yapacağımı bilemedim
10. Haftadan el ayaklarını oynatıyor mu ben şok. Ben 8. Hafta içerisine girdim 8. Haftadan şuan kahve çekirdeği yaban Mersin’i kadar olacak yazıyor. Elleri ayakları oluşacak yani iki haftaya. Mucize gibi. Ben bile duygulandım şuanKızlar ben kontrole gittim. Ellerini ayaklarını oynatıyor çok hareketli bi de kocaman olmuş çok duygusalımher şey yolundaymış şükür. Kanama alanı da görmedi kapanmış demekki var olanlar. Enfeksiyon için fitil yazdı bol su iç dedi. Şimdi de sağlık ocağına gidiyorum
Cuma kalp atışı duycam canım insallah sen napiyosun nasilsinannewith @Yaz-ruzgari sizinle aynıydı haftamız günümüz ne zaman gidiyorsunuz kontrole çatlayacağım ben zaman geçmiyor
Resmen başından atmış kuzum bana 10 haftalıkda gel dedi öyle yapcam bende uğraşamam bu iş bilmezlerleNormalde onların Allah korusun kayıpları vs de kaydetmeleri gerekiyor. Yani yaz sil yapmamak ne demekmiş!! Saçmalığın da bu kadarı..! Resmi olarak da öyle bir şey yok.. Siz 5. haftada gitseniz yine kaydetmek zorunda.
Evet çok değilmiş ama bağışlansa dediğin gibi ihtiyacı olan birimin işini görür illaki.Süt parasi çalışan veya çalışmayan tüm sağ doğum yapmış annelere veriliyor canım. Emzirme ve süt parası diye geçiyor zaten. Çok yüksek bir mevla değil 1 defaya mahsus 300 TL gibi birsey yanlış aklımda kalmadiysa
Doğumdan sonra nüfusa gidiliyor kimlik için ordaki belgelerle (çalışılıyor ek olarak sgk ) aile ve sosyal de dilekçe veriliyor. PTT üzerinden yatırılıyor.
Çok saçma. Şuanda da bir sıkıntı yaşayabilirsin Allah korusun. Bu yüzden riske de girebilirsin. Bakmak zorunda teknik olarak. Saçma geldi.Resmen başından atmış kuzum bana 10 haftalıkda gel dedi öyle yapcam bende uğraşamam bu iş bilmezlerle
9+4üm canımYaaa ben bile çok duygulandım kaç haftalık oldun kuzum
Merhaba ben de nisan ayında kürtaj oldum bu ay ilk kez korunmayı bıraktık size kan sulandırıcılar için pıhtılaşma testi yaptılar mı yoksa önemli amaçlı mı yaptılar bana pıhtılaşma iÇin her gittiğim doktor gerek yok dedi ben de ne yapacağımı bilemedi
Yok canim onlem.amacli kullanıyorum test yapilmadi ama zararını görmedim 20 gundur kullniyorumhem hap hemMerhaba ben de nisan ayında kürtaj oldum bu ay ilk kez korunmayı bıraktık size kan sulandırıcılar için pıhtılaşma testi yaptılar mı yoksa önemli amaçlı mı yaptılar bana pıhtılaşma iÇin her gittiğim doktor gerek yok dedi ben de ne yapacağımı bilemedim
Yaaa ben bile çok duygulandım kaç haftalık oldun kuzum
Bende yarin gidiyorum 6+5 teyim cok endiseliyim acikcasiCuma kalp atışı duycam canım insallah sen napiyosun nasilsintabi midem çok bulanıyor onla uğraşıyorum bir yandan
İnan hiç fırsatım olmadı gitmeye oralara yoksa hakkım olanı alırımKız al al, devlet bizden zengin sonuctahakkını neden bırakıyorsun ki. kullanmadan da ihtiyacı olan birine verirsin
Evet ya ben de şok oldum içimden diyorum yok ya ayakları değildir doktora da sormaya çekindim manyak mı bu ne ayağı dicek diye10. Haftadan el ayaklarını oynatıyor mu ben şok. Ben 8. Hafta içerisine girdim 8. Haftadan şuan kahve çekirdeği yaban Mersin’i kadar olacak yazıyor. Elleri ayakları oluşacak yani iki haftaya. Mucize gibi. Ben bile duygulandım şuan
Bebek için endişeleniyorsan endişelenme bu üç ayda. Eğer yatağa düşecek kadar kötü değilsen bebeğin gayet güzel şekilde gelişiyor. Şuanda kendini düşün. Mide bulantıların için bol boş dinlen. Sıvı tüketmeye çalış.Yemeklerden soğudum inanın ne yapasım nede yiyesim geliyor sadece bi çorba bunlada nasıl vitamin alır insan
benim 5+4 doktor 10unda çağırdı....kalp atışını duyunca haber edin hayırlısı olsun inşallah :)Yağmur koyacakmış :)) Biz de ısınırsak koyarız belki :)
Evet her çocuk istemiyor gerçekten.. Allah mutlu mesut beraberce dostça cancana büyümelerini nasip etsin inşallah
Bu arada 12. haftaya kadar muhtemelen dayanamayacağım yaa..Bir de beklersem annemler en çok da ablam topa tutabilir söylemedim diye Bakalım yaa.. Heyecanlı valla.. Şimdi cumayı bekliyoruz heyecanla.. Kalp atışı için randevumuz var.
Yok bizde pek eğlenceli olacgni sanmamBu çocukların saf duygulari beni mest ediyor gerçekten. Sizde söyledikten sonra eğlenceli anlarınızi paylaşın da neşemiz tazelensin hep
Aminnn insallahMerhaba :) ben bugün bebeğimin kalp atışını duydum şükür1 kayıp olunca bugünü heyecan ve korkuyla bekledim. Bebeğim 5 gün geriden geliyormuş. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim şimdilik her şey yolunda dedi doktorum. Bu anı bekleyen her anne adayı dilerim güzel haberlerle karşılaşır.
Ahahah ben de olsam şuan aynı konuşmayı kendi kendime yapardım. Hatta doktora ne ayağı ya saçmalamayın lütfen doktor hanım kendinize gelin o sadece on haftalık bile diyebilirdimEvet ya ben de şok oldum içimden diyorum yok ya ayakları değildir doktora da sormaya çekindim manyak mı bu ne ayağı dicek diyesonra doktor kendi dedi bak ellerini ayaklarını nasıl oynatıyor baya hareketli seninki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?