Bana iyi geliyor deneyin istersenizAyy almadım tatlı diye yiyemem diye yarın aldraym eşime iyi geldyse
Ben oğlumun süt parasıni bile gidip almadım dahaHa bu resmi işlerbende tam yazmamışım, 3 aya ait ortalama alınıp onun 3/2 si hesaplanıyor. Üzerine aile ve sosyalden süt parası vs de ek olarak geliyor. Bilginiz olsun
Ooo ben Leon'a söylesem karnımda bebek var neler yasanir tahmin edemiyorumYa çok komik gerçekten bir şey istediğinde yaptırmayı çok iyi biliyor anniiii anniiii saatlerce söyler. Birde mesela kardeşin karnımda bak çok yoruldum azcık yatayım diyorum göbeğimi açıp bebiiii diye bağırıp karnımı öpüp okşuyorsonrada üstüme yatıyor sarılıp
Bu gelen lekelenme ilişkiden 19 gün sonra geldi, bugün de reglimin normalde 3. Günü olması gerekiyordu olmadım sadece sıvı akıntılarım var, dediğiniz gibi yapayım en iyisi çok teşekkür ederim :)Canım merhaba3-4 gün sonra gelen yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek test yapmak icin dogru tarih ne olur çok net bir şey söyleyememekle birlikte bu hafta içinde erken gebelik testi alıp deneyebilirsiniz, gebelik olusmussa yakalayabilir. Gec dollenmeyse haftaya tekrar test yaparsınız yada en garantisi direk kan tahlili verirsiniz... güzel haberler alırsınız umarım
Üzüm ve kavun kalorisi çok ama bulantı zamanı inan gözüm görmüyor bir şeyi şükürler olsun bugün iyiyim çok moralim güzel o yüzdenBana iyi geliyor deneyin istersenizbende aşırı tatlı yiyemiyorum ama kavun hafif oluyor
Bugün normalde reglimin 3. Günü olması lazımdı regl olmadım 3 günlük bir de gecikmem var teşekkür ederim :)Bence regl gecikince yaptır net olsun erkenler yanıltabiliyor. Ben regl gecikti 15 tl lik kaset test aldım onunla yaptım
Kız al al, devlet bizden zengin sonuctaBen oğlumun süt parasıni bile gidip almadım daha
:) Oy maşallahbenim oglum da 4.5 yasında. gecen sene 3 yas dogumgününden sonra kardeşin olsun bebek gelsin mi dedik, evet dedi cok şaşırdım hatta kız olsun dedi. biz de bir kızımız daha olsun istiyoruz (bir de eşimin ilk evliliğinden kızı var), oglan da bebek gelsin diyince düşünmeye basladık tabi ancak hamile kaldım. şimdi soruyorum ogluma kardes istemiyorum diyor
Siz regl öncesi öğrendiniz o zamanBayram girmeden bizde kan sonucunda öğrenmiştiktam bir bayram hediyesiydi bende de koku hassasiyeti epeydir var; bir de bulantı uzun zamandır rahatsızlık veriyor. Inşallah tez zamanda kurtulurum bu süreçte birbirimize destek olalım ❤ ben doktorumdan çok memnunum fakat özel hastane grupları tam bir ticarethane olmuş, ilerleyen süreçte test ücretleri için ne soyleyecekler merakla bekliyorum
Bu çocukların saf duygulari beni mest ediyor gerçekten. Sizde söyledikten sonra eğlenceli anlarınızi paylaşın da neşemiz tazelensin hepOoo ben Leon'a söylesem karnımda bebek var neler yasanir tahmin edemiyorum
Ay ben kalori bakımından hiç düşünmemiştimÜzüm ve kavun kalorisi çok ama bulantı zamanı inan gözüm görmüyor bir şeyi şükürler olsun bugün iyiyim çok moralim güzel o yüzdeninşallah hep iyi olalim
Normalde onların Allah korusun kayıpları vs de kaydetmeleri gerekiyor. Yani yaz sil yapmamak ne demekmiş!! Saçmalığın da bu kadarı..! Resmi olarak da öyle bir şey yok.. Siz 5. haftada gitseniz yine kaydetmek zorunda.Günaydın kızlar sağlık ocağına gittim test verip gebelik kaydımı oluşturmak için doktor testleri istedi fakat ebe kayıt açmayalım şuan 7+6 sın 10 haftalıkken açıyorum çünkü düşük olma ihtimali olabiliyor bu aralıkta kaydı yaz ve sil yapmamak için bekliyoruz dedi ve gönderdion haftalık olunca yapılmış olan tüm testlerini al gel kaydını oluşturalım dedi. Bu arada şunuda söyledi normalde kan tahlilleri doktorun istemesi ve hastanede yaptırman lazım burası sadece şeker tsh hemogram ve idrar bakıyor bunlar yeterli olmaz dedi benim doktorumsa git sağlık ocağında testlerini yaptır getir dedi Arafta kaldım üç hafta sonra ya çağırdı doktor ne olcak bilmiyorum
Teşekkür ederim canımYaa ne güzel anneannz de var
Süt parası mı? İlk defe duyuyorum böyle bir şey. Çalışanlar için yoktur diye düşünüyorum. Az beta çok bir kadın için nerde destek varsa hoşuma gidiyor. Keşke daha da destek olunsa özellikle hamile zamanında çalışan anne adayları için.Ben oğlumun süt parasıni bile gidip almadım daha
Merhaba ben de nisan ayında kürtaj oldum bu ay ilk kez korunmayı bıraktık size kan sulandırıcılar için pıhtılaşma testi yaptılar mı yoksa önemli amaçlı mı yaptılar bana pıhtılaşma iÇin her gittiğim doktor gerek yok dedi ben de ne yapacağımı bilemedimNe guzel bende bir duysam da rahatlasam nisan da kurtaj oldum bebek gelismedi o yuzden korkuyorum şimdi kan sulandirici igne ve hap kullaniyorum insallah saglikli olsun bebisim
Dr soylemn gerekiyor cnm bilgilendir mutlakaMerhaba ben de 6 haftalık hamileyim allah kısmet ederse dogumum Mart ayına denk geliyor .
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve rengi kanamalarım devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?