2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ha bu resmi işler bende tam yazmamışım, 3 aya ait ortalama alınıp onun 3/2 si hesaplanıyor. Üzerine aile ve sosyalden süt parası vs de ek olarak geliyor. Bilginiz olsun
Ben oğlumun süt parasıni bile gidip almadım daha

Ooo ben Leon'a söylesem karnımda bebek var neler yasanir tahmin edemiyorum

Bu gelen lekelenme ilişkiden 19 gün sonra geldi, bugün de reglimin normalde 3. Günü olması gerekiyordu olmadım sadece sıvı akıntılarım var, dediğiniz gibi yapayım en iyisi çok teşekkür ederim :)

Bana iyi geliyor deneyin isterseniz bende aşırı tatlı yiyemiyorum ama kavun hafif oluyor
Üzüm ve kavun kalorisi çok ama bulantı zamanı inan gözüm görmüyor bir şeyi şükürler olsun bugün iyiyim çok moralim güzel o yüzden inşallah hep iyi olalim

:) Oy maşallah Sağlıkla gelsin..

Siz regl öncesi öğrendiniz o zaman ben test yapmıştım hatta yanlış çıktğını düşündüm test bozuk falan dedim belirti olmadığı için eşim falan hiç sevinememişti benim yüzümden bizim içinde öyle oldu keşke olsa diyodum çifte bayram oluyor bende her zaman koku hassasiyeti vardı o yüzden bulantı oluyor inşallah hamilelik boyunca sürmez Aynen öyle inşallah bende burda tanınan bir doktora gidiyorum özel tabi ama eşimin tayini çıkcak ondan sonra devlete geçeriz dedik Ben bugün kan ve idrar verdim toplam 21 tahlil vardı 1080 lira dediler

Üzüm ve kavun kalorisi çok ama bulantı zamanı inan gözüm görmüyor bir şeyi şükürler olsun bugün iyiyim çok moralim güzel o yüzden inşallah hep iyi olalim
Ay ben kalori bakımından hiç düşünmemiştim gerçekten bu sıcaklarda bide bulantı olunca çok zor oluyor ben bazen aç duruyorum ya kusmakta istemiyorum inşallah özleyeceğimz bir hamilelik sürecimiz olur

Normalde onların Allah korusun kayıpları vs de kaydetmeleri gerekiyor. Yani yaz sil yapmamak ne demekmiş!! Saçmalığın da bu kadarı..! Resmi olarak da öyle bir şey yok.. Siz 5. haftada gitseniz yine kaydetmek zorunda.

Ben oğlumun süt parasıni bile gidip almadım daha
Süt parası mı? İlk defe duyuyorum böyle bir şey. Çalışanlar için yoktur diye düşünüyorum. Az beta çok bir kadın için nerde destek varsa hoşuma gidiyor. Keşke daha da destek olunsa özellikle hamile zamanında çalışan anne adayları için.

Kızlar ben kontrole gittim. Ellerini ayaklarını oynatıyor çok hareketli bi de kocaman olmuş çok duygusalım her şey yolundaymış şükür. Kanama alanı da görmedi kapanmış demekki var olanlar. Enfeksiyon için fitil yazdı bol su iç dedi. Şimdi de sağlık ocağına gidiyorum

Kızlar 5 gün önce doktora gittiğimde 5+5le uyumlu gebelik demişti. Aslında bugün 5+5 oldum. Sanki bebek 5 gün önde gibiydi. O çok önemli değil de ben gelecek randevumu da garanti olsun diye 8 ağustosa aldım. Randevuma daha 1 hafta var yani. Sata göre 6+5 olacak. Kalp atışı duymam gerekiyor. Ben bu bir haftayı nasıl geçireceğim. Kafam çok rahattı normalde fiziksel olarak da rahat geçiyor hamileliğim çok şükür. Ama nedense şu bir kaç gündür evham yapıyorum. Ya kalp sesi duyamazsam diye. 1 hafta çok uzun. Daha erken gidip hayal kırıklığı da yaşamak istemedim. Dokunsanız ağlayacağım niye böyle oldum bilmiyorum içimi dökmek istedim

Ne guzel bende bir duysam da rahatlasam nisan da kurtaj oldum bebek gelismedi o yuzden korkuyorum şimdi kan sulandirici igne ve hap kullaniyorum insallah saglikli olsun bebisim
Merhaba ben de nisan ayında kürtaj oldum bu ay ilk kez korunmayı bıraktık size kan sulandırıcılar için pıhtılaşma testi yaptılar mı yoksa önemli amaçlı mı yaptılar bana pıhtılaşma iÇin her gittiğim doktor gerek yok dedi ben de ne yapacağımı bilemedim

Merhaba :) ben bugün bebeğimin kalp atışını duydum şükür 1 kayıp olunca bugünü heyecan ve korkuyla bekledim. Bebeğim 5 gün geriden geliyormuş. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim şimdilik her şey yolunda dedi doktorum. Bu anı bekleyen her anne adayı dilerim güzel haberlerle karşılaşır.

Merhaba ben de 6 haftalık hamileyim allah kısmet ederse dogumum Mart ayına denk geliyor .
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve rengi kanamalarım devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı
Dr soylemn gerekiyor cnm bilgilendir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…