2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım gebelikte doktor kontrollerini izin vermek zorundalar. Zorundalar diyorum çünkü bu sizin yasal hakkınız.
"İşveren, kadın işçinin gebelik halinin kendisine bildirilmesiyle; doktor tarafından belirlenmiş kontrol günlerinde, kadın işçinin ücretinden herhangi bir kesinti yapmadan izin vermekle yükümlüdür"
Doktorunuzdan gebeliginizle ilgili bir yasal belge alıp bunu çalıştığınız kurumun insan kaynaklarına verin. İzin vakitlerinde sorun çıkaramazlar. Ayrıca, sizi 7.5 saatten fazla ve ağır işlerde calistiramazlar. Yapmaları durumunda siz sözleşmeyi tek taraflı fes edip haklarınızı alabilirsiniz.tabi bu durumu belgelemeniz gerekir.

Eklentiler

• Screenshot_20220801-125958_Chrome.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 28
Sigorta primini göre son uc aya ait brüt ücretin 3/2 si hesaplanıyor canım. Ona göre hak miktar belirleniyor.
170i aradım o kadar dolandırdılar ki lafı şu kadar basit bir şeyi bile aktaramadilar teşekkür ederim canim

Canım alsam nolcak, çocuk kucak istiyor diyorum gi babaya anniii yapıyor
Oğlumu bebekken hariç hiç kucağa almadık dışarda alissa yandimm bir de doğumdan sonra bileklerim tutmadı benim ondan sanırım, bebek arabası şimdilik işimi görüyor ama 2 olunca nasıl yapacgm bilemiyorum anniii haha yerimm

Canım merhaba 3-4 gün sonra gelen yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek test yapmak icin dogru tarih ne olur çok net bir şey söyleyememekle birlikte bu hafta içinde erken gebelik testi alıp deneyebilirsiniz, gebelik olusmussa yakalayabilir. Gec dollenmeyse haftaya tekrar test yaparsınız yada en garantisi direk kan tahlili verirsiniz... güzel haberler alırsınız umarım

Esim sabah 9 gece 11 çalışıyor malesef izin günüde haftada bir gün ozamn gidebiliyor acil olanda getirden hallediyorum
Her gün 9 11 nasıl çalışıyor a ilk kez duydum. Benim eşimde özel ders veriyor okul haricinde 11e kadar ama normal iş olarak ilk kez duydum. Kolaylıklar dilerim ona

Gecikmeden dört ve beş gün önce erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı. Adet olmadan iki ve üç gün öncesi kan test yaptırdım. Düşük beta değerleriyle öğrendim. Bende hiç kanama vs olmadı.

170i aradım o kadar dolandırdılar ki lafı şu kadar basit bir şeyi bile aktaramadilar teşekkür ederim canim
Ha bu resmi işler bende tam yazmamışım, 3 aya ait ortalama alınıp onun 3/2 si hesaplanıyor. Üzerine aile ve sosyalden süt parası vs de ek olarak geliyor. Bilginiz olsun

Ya çok komik gerçekten bir şey istediğinde yaptırmayı çok iyi biliyor anniiii anniiii saatlerce söyler. Birde mesela kardeşin karnımda bak çok yoruldum azcık yatayım diyorum göbeğimi açıp bebiiii diye bağırıp karnımı öpüp okşuyor sonrada üstüme yatıyor sarılıp

Merhaba ben de 6 haftalık hamileyim allah kısmet ederse dogumum Mart ayına denk geliyor .
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve rengi kanamalarım devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı

Bazı günler zorluyor sanki benimde bazen midem bulanıyor sonra rahatım bende bugün doktora gittim çok şükür kalp atışını duyduk sağlıklı hiç bir sorun yok dedi. Tahlil yaptırdık tabi özel oldğu için pahalı oluyor öğleden sonra sonuçlar çıkcakmış bide benim özel bir durumum oldğu için doktorum daha detaylı bakıyor herşeye yaa gerçekten çok heyecanlı içinde bir kalp daha atıyor ve minicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…