Canım gebelikte doktor kontrollerini izin vermek zorundalar. Zorundalar diyorum çünkü bu sizin yasal hakkınız.Benim ilk hamilelik, haşimato hastasıyım, çok fazla bi belirtim yok ama midem şu sıralar rahatsız ediyor 6-7 aya kadar çalışıp SGK tarafından olan ödeme için sabretmeye çalışacağım.. Çok fazla izin alamıyorum, doktor kontrolleri ne sıklıkta olacak bu konularda bilgim yok o yüzden ayrılmak daha mı iyi bilemiyorum danışayım dedim.. Siz sorun yaşadınız mı?
Sigorta primini göre son uc aya ait brüt ücretin 3/2 si hesaplanıyor canım. Ona göre hak miktar belirleniyor.Benim de çalıştığım yerde sigortam devam ediyor ama proje yaparsam danışmanlık ücreti aliyrm. O 7 ay olayını bilmiyordumne kadar alacgz peki değecek mi
Evet ama ben marketede gidemiyorum kokuyor herşeyYaaa makarna demek ki ortak noktamızkepekli bulmaya çaliscam migrostan
Canım alsam nolcak, çocuk kucak istiyor diyorum gi babaya anniii yapıyorBen sürekli bebek.arabasini alyrm.yanmza kısa mesafe de olsa.
170i aradım o kadar dolandırdılar ki lafı şu kadar basit bir şeyi bile aktaramadilarSigorta primini göre son uc aya ait brüt ücretin 3/2 si hesaplanıyor canım. Ona göre hak miktar belirleniyor.
Eşlerimiz bunlar için varEvet ama ben marketede gidemiyorum kokuyor herşey
Nasıl bir kanaman var canım aktif kırmızı renkte mi yoksa lekelenme şeklinde miMerhaba kanaması olan varmı acaba benim gibi
Oğlumu bebekken hariç hiç kucağa almadık dışarda alissa yandimmCanım alsam nolcak, çocuk kucak istiyor diyorum gi babaya anniii yapıyor
Canım merhabaKızlar merhaba size bir akıl danışmak istiyorum son adet başlangıç tarihim 25 Haziran, yumurtlama dönemim 8 temmuzdu değerlendirdik, 3-4 gün önce kahverengi bir leke geldi 2 gün sürdü geçti ben normalde 35 günde bir olan kadınım bu durumu çok garipsedim, sizce bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi? Ya da gebelik testini ne zaman yapmalıyım ilk çocuğum olacak o yüzden tecrübesizim bu kadar hamişi bir arada görünce sormak istedim siz en azından daha tecrübelisiniz :)
Esim sabah 9 gece 11 çalışıyor malesef izin günüde haftada bir gün ozamn gidebiliyor acil olanda getirden hallediyorumEşlerimiz bunlar için var
Her gün 9 11 nasıl çalışıyor a ilk kez duydum. Benim eşimde özel ders veriyor okul haricinde 11e kadar ama normal iş olarak ilk kez duydum. Kolaylıklar dilerim onaEsim sabah 9 gece 11 çalışıyor malesef izin günüde haftada bir gün ozamn gidebiliyor acil olanda getirden hallediyorum
Gecikmeden dört ve beş gün önce erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı. Adet olmadan iki ve üç gün öncesi kan test yaptırdım. Düşük beta değerleriyle öğrendim. Bende hiç kanama vs olmadı.Kızlar merhaba size bir akıl danışmak istiyorum son adet başlangıç tarihim 25 Haziran, yumurtlama dönemim 8 temmuzdu değerlendirdik, 3-4 gün önce kahverengi bir leke geldi 2 gün sürdü geçti ben normalde 35 günde bir olan kadınım bu durumu çok garipsedim, sizce bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi? Ya da gebelik testini ne zaman yapmalıyım ilk çocuğum olacak o yüzden tecrübesizim bu kadar hamişi bir arada görünce sormak istedim siz en azından daha tecrübelisiniz :)
Benim eczacim önermemisti yanlis cikabilir diye .4 gun gecsin demisti ..sen bilirsin deneBu erken testlerden yapabilir miyim peki şimdi onlarda çıkar mı acaba?
Bence regl gecikince yaptır net olsun erkenler yanıltabiliyor. Ben regl gecikti 15 tl lik kaset test aldım onunla yaptımBu erken testlerden yapabilir miyim peki şimdi onlarda çıkar mı acaba?
Ev yapımı olunca evettt.. eskiden anneannem çok yapardı bu ne ya diyip içmezdim yemezdim sonra kebapçılar ona geçince alıştım diğerleri ayran mı diyorum anneanne yapsaanaaa diye yalvarıyorum :)Süzme yoğurt eksi mi oluyor kii
Ha bu resmi işler170i aradım o kadar dolandırdılar ki lafı şu kadar basit bir şeyi bile aktaramadilarteşekkür ederim canim
Ya çok komik gerçekten bir şey istediğinde yaptırmayı çok iyi biliyor anniiii anniiii saatlerce söyler. Birde mesela kardeşin karnımda bak çok yoruldum azcık yatayım diyorum göbeğimi açıp bebiiii diye bağırıp karnımı öpüp okşuyorOğlumu bebekken hariç hiç kucağa almadık dışarda alissa yandimmbir de doğumdan sonra bileklerim tutmadı benim ondan sanırım, bebek arabası şimdilik işimi görüyor ama 2 olunca nasıl yapacgm bilemiyorum anniii haha yerimm
Bazı günler zorluyor sankiBenim de bugüne kadar iyiydi bugün hafif mide bulantısı hassasiyet oluştu. İnşallah daha da kötü olmam. Bizim tarihler çok yakın bir gün var ben iki gün önce duydum kalp atışını inşallah en kısa zamanda sen de duyarsın çok heyecanlı
Yaa ne güzel anneannz de varEv yapımı olunca evettt.. eskiden anneannem çok yapardı bu ne ya diyip içmezdim yemezdim sonra kebapçılar ona geçince alıştım diğerleri ayran mı diyorum anneanne yapsaanaaa diye yalvarıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?