2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kız maşallah de nazar edicen kendini aslında ben de rahatım sadece pek iş yapamıyorum gezme vs de kanama alanlarım olduğu için dinleniyorum genelde. Yemek konusunda çok şükür iştahım yerinde koku hassasiyeti vs de yok. Sadece çok nadir mide bulantısı ve kusma yaşıyorum. Kabızlık beni en zorlayan çünkü daha önce lekelenmem vs de olduğu için ıkınmaktan çok korkuyorum. Kuru kayısı yiyorum kefir içiyorum bakalım inşallah bu süreçleri sıkıntısız atlatırız

Kız maşallah de nazar edicen kendini aslında ben de rahatım sadece pek iş yapamıyorum gezme vs de kanama alanlarım olduğu için dinleniyorum genelde. Yemek konusunda çok şükür iştahım yerinde koku hassasiyeti vs de yok. Sadece çok nadir mide bulantısı ve kusma yaşıyorum. Kabızlık beni en zorlayan çünkü daha önce lekelenmem vs de olduğu için ıkınmaktan çok korkuyorum. Kuru kayısı yiyorum kefir içiyorum bakalım inşallah bu süreçleri sıkıntısız atlatırız

Bir daha demem zaten Canım geciremezsen dengeli beslenmeye rağmen geçmezse doktora şöyle ek takviye versin. Duphalac ve dulcosoft veriyorlar genelde. Duphalac çok şekerli bir ürün. Doktoruna danış mutlaka

Bir daha demem zaten Canım geciremezsen dengeli beslenmeye rağmen geçmezse doktora şöyle ek takviye versin. Duphalac ve dulcosoft veriyorlar genelde. Duphalac çok şekerli bir ürün. Doktoruna danış mutlaka
Tamam canım tavsiyen için teşekkür ederim

Doktorun iyi olması ve memnun kalman çok iyi bide fakültede doğum yapcak olman ve yeni doğan yoğun bakım olması da çok iyi inşallah bu sefer sağlıkla sorunsuz bebeğini kucağına alırsın

Ben varım canım bulantı vs yok.
Diger hafif belirtiler var uyku, göğüs hassasiyeti, kasık batması
Kasik batmasi bende de oluyor arada uykuda var ama gogus hassasiyetim kalmadi o endiselendirdi aslinda hayırlısı artik insallah rabbim banada nasip eder kalp atisini duymayi henuz duymayanlarla birlikte

Arkadaslar kan verdim 6298 cikti sonucum...bu hafta ilk firsatta gidecegim.yalniz demir vs cook dusuk cikti tam kan sayimi da yaptilar .74 saat once vermistim bir de 2100 dü

Kızlar 3 gündür aşırı mide bulantım var hiç kusma olmadı ama yemek yiyemiyorum çok etkiliyor bunun için öneriniz var mı

Kızlar 3 gündür aşırı mide bulantım var hiç kusma olmadı ama yemek yiyemiyorum çok etkiliyor bunun için öneriniz var mı
Canım benim bulantı değil ama yemeklerden tiksinme durumum olmuştu bikaç gün sürdü şimdi iyiyim. O süreçte de kendimi hiç zorlamadım. Canın ne istiyorsa yemeye çalış enerji olması için. İllaki her besini alacaksın diye bişey yok. Meyveyse meyve ekmekse ekmek. Ben öyle düşünüyorum. Çünkü insan gerçekten yiyemiyor içi almayınca. Umarım seninki de geçicidir

Arkadaslar kan verdim 6298 cikti sonucum...bu hafta ilk firsatta gidecegim.yalniz demir vs cook dusuk cikti tam kan sayimi da yaptilar .74 saat once vermistim bir de 2100 dü
Doktor ilaç verir kuzum demir için vs.
Tebrik ederim bu arada

Aman kızlar bulantım yok olsun falan demeyin 2 gündür tadım tuzum kalmadı resmen.
Ne güzel hiç bulantım yoktu 7+4 bugün

Doktorun iyi olması ve memnun kalman çok iyi bide fakültede doğum yapcak olman ve yeni doğan yoğun bakım olması da çok iyi inşallah bu sefer sağlıkla sorunsuz bebeğini kucağına alırsın
Yani hepimiz isteriz sorunsuz atlatalım sürecimiz ama işte bazen olumsuzluklar oluyor. İlk dogumdaki tecrubesizligim yok üstümde olabilecek tüm sorunlara karşı kendimce önlem almaya çalışıyorum işte ne yapalım.

Ay inşallah çok sevdiğim yemekleri bile görünce midem bulanıyor napıcam bilmiyorum bakalım beklemekten başka çare yok

Ayy çok pahalıya patlar öylede ailenin ayarlayabilmesi güzel ama senin içine hangisi sinerse ona git
Hesaplarıma göre tarama testlerini ile birlikte normal doğum 30 a mal oluyor aşağı yukarı. Ekstra fatal DNA 6 bim civarıymış. Sma için kişi başı 1500 dediler. Onları da yaptırsam 35 den aşağı olmuyor. Aile hekimliğine soracağım orda ücretsiz yaptıranlar var sma testini. Bilemedim ki. Kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…