Kız maşallah de nazar edicen kendiniYok canim valla hiç belirtim yok diye üzülmüyorum keyfim çok yerinde, fazlasiylaaaa yani. Kızımla çok rahat ilgileniyorum, gezip eğleniyorum istedigim her şeyi rahat yiyorum... bi göğüs hassasiyetim fazla o da hala kızımı emziriyorum onun da etkisi var. O kadar rahatım ki 3.yi de yaparım bu gidişle
Kız maşallah de nazar edicen kendiniYok canim valla hiç belirtim yok diye üzülmüyorum keyfim çok yerinde, fazlasiylaaaa yani. Kızımla çok rahat ilgileniyorum, gezip eğleniyorum istedigim her şeyi rahat yiyorum... bi göğüs hassasiyetim fazla o da hala kızımı emziriyorum onun da etkisi var. O kadar rahatım ki 3.yi de yaparım bu gidişle
Ben varım canım bulantı vs yok.Hic belirtisi olmayip kalp atisini duyan varmi kizlar
Bende hiç belirti yok bulantı vs. Kalp atışını geçen hafta duyduk çok şükür kiHic belirtisi olmayip kalp atisini duyan varmi kizlar
Bir daha demem zatenKız maşallah de nazar edicen kendiniaslında ben de rahatım sadece pek iş yapamıyorum gezme vs de kanama alanlarım olduğu için dinleniyorum genelde. Yemek konusunda çok şükür iştahım yerinde koku hassasiyeti vs de yok. Sadece çok nadir mide bulantısı ve kusma yaşıyorum. Kabızlık beni en zorlayan çünkü daha önce lekelenmem vs de olduğu için ıkınmaktan çok korkuyorum. Kuru kayısı yiyorum kefir içiyorum bakalım inşallah bu süreçleri sıkıntısız atlatırız
Tamam canım tavsiyen için teşekkür ederimBir daha demem zatenCanım geciremezsen dengeli beslenmeye rağmen geçmezse doktora şöyle ek takviye versin. Duphalac ve dulcosoft veriyorlar genelde. Duphalac çok şekerli bir ürün. Doktoruna danış mutlaka
Doktorun iyi olması ve memnun kalman çok iyi bide fakültede doğum yapcak olman ve yeni doğan yoğun bakım olması da çok iyi inşallah bu sefer sağlıkla sorunsuz bebeğini kucağına alırsınKadın doğum ve kadın hastalıklarında prof. ve perinatolog. Fakültede aktif çalışıyor hoca. Ama hastanede hasta almıyor, ozel kliniği var orda bakıyor sadece. Canım benim bu doktoru seçmenin birden çok sebebi var. Birincisi alanında çok iyi. Benim ilkinde gebelik sekerini anladı, takibinde olmasamda çok güzel yönlendirme yaptı. Kızımda bir sorun oluşmadı. Birde benim sezeryanim baya zorlu oldu. Doğumdan 2 yıl geçmesine rağmen ben hala dikiş ağrısı çekiyorum . İlk doktorum rahimde çok varis vardı sezeryanda varisleri kesmek zorunda kaldım demisti. O yuzden cok zor iyilesme surem oldu. Bu da bende 2.gebelik sürecinde endişe yarattı. O yüzden perinatolog tercih ettim, birde fakülte doktoru olduğu için doğumu vs fakültede yaptırıyor. Bir sorun olduğunda fakültede kendi takip ve tedaviyi yapıyor. Allah korusun ama erken doğum gibi bir durum olunca fakültenin yeni doğan yoğun bakımı gayet iyi orda da takibini güzel yapıyorlar.
Kasik batmasi bende de oluyor arada uykuda var ama gogus hassasiyetim kalmadi o endiselendirdi aslinda hayırlısı artik insallah rabbim banada nasip eder kalp atisini duymayi henuz duymayanlarla birlikteBen varım canım bulantı vs yok.
Diger hafif belirtiler var uyku, göğüs hassasiyeti, kasık batması
Canım benim bulantı değil ama yemeklerden tiksinme durumum olmuştu bikaç gün sürdü şimdi iyiyim. O süreçte de kendimi hiç zorlamadım. Canın ne istiyorsa yemeye çalış enerji olması için. İllaki her besini alacaksın diye bişey yok. Meyveyse meyve ekmekse ekmek. Ben öyle düşünüyorum. Çünkü insan gerçekten yiyemiyor içi almayınca. Umarım seninki de geçicidirKızlar 3 gündür aşırı mide bulantım var hiç kusma olmadı ama yemek yiyemiyorum çok etkiliyor bunun için öneriniz var mı
Doktor ilaç verir kuzum demir için vs.Arkadaslar kan verdim 6298 cikti sonucum...bu hafta ilk firsatta gidecegim.yalniz demir vs cook dusuk cikti tam kan sayimi da yaptilar .74 saat once vermistim bir de 2100 dü
Yani hepimiz isteriz sorunsuz atlatalım sürecimiz ama işte bazen olumsuzluklar oluyor. İlk dogumdaki tecrubesizligim yok üstümde olabilecek tüm sorunlara karşı kendimce önlem almaya çalışıyorum işte ne yapalım.Doktorun iyi olması ve memnun kalman çok iyi bide fakültede doğum yapcak olman ve yeni doğan yoğun bakım olması da çok iyi inşallah bu sefer sağlıkla sorunsuz bebeğini kucağına alırsın
Ay inşallah çok sevdiğim yemekleri bile görünce midem bulanıyor napıcam bilmiyorum bakalım beklemekten başka çare yokCanım benim bulantı değil ama yemeklerden tiksinme durumum olmuştu bikaç gün sürdü şimdi iyiyim. O süreçte de kendimi hiç zorlamadım. Canın ne istiyorsa yemeye çalış enerji olması için. İllaki her besini alacaksın diye bişey yok. Meyveyse meyve ekmekse ekmek. Ben öyle düşünüyorum. Çünkü insan gerçekten yiyemiyor içi almayınca. Umarım seninki de geçicidir
Hesaplarıma göre tarama testlerini ile birlikte normal doğum 30 a mal oluyor aşağı yukarı. Ekstra fatal DNA 6 bim civarıymış. Sma için kişi başı 1500 dediler. Onları da yaptırsam 35 den aşağı olmuyor. Aile hekimliğine soracağım orda ücretsiz yaptıranlar var sma testini. Bilemedim ki. KararsızımAyy çok pahalıya patlar öyledeailenin ayarlayabilmesi güzel ama senin içine hangisi sinerse ona git
Ne bilgisi vereceğim canım ben yeni dahil oldumYine yapayım kırmızı ışıktaki çiçekçi teyzeliğimi
Kızlar listede eksik bilgileriniz var
@Susamm34 @Caffeamericano @luckynine @anatomim @Eslem Huma @Meryemsura @bezelyemm @muhelif @Oznur caglar
Tum degerlerim yerlerde kizimi da emziriyorum ondan mi acaba ...tesekkur ederim saglikla ilerlesinDoktor ilaç verir kuzum demir için vs.
Tebrik ederim bu arada
Benim de öyleydi canım. Şimdi çok şükür iyiyim inşallah senin de uzun sürmezAy inşallah çok sevdiğim yemekleri bile görünce midem bulanıyor napıcam bilmiyorum bakalım beklemekten başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?