• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde transfer tarihim 14 mart olarak belirlendi opu işleminden sonra 2 kere adet gördüm fakat en son adetim 2 gün sürdü ve kahverengi lekelenme gibi bitti sizce bu normal mi beni endişelndirdi transfer öncesi birde yaklaşık 20 gündür geçmek bilmeyen bir grip oldum bağışıklık sistemim düştü şuan iyiyim 2 tane 3.gün 10h koyulacak tutar mı sizce
Hayırlı olsun inşallah şimdiden hiç doktorunuzla görüştünüz mü bu konuda geçmiş olsun inşallah transfere kadar biraz toparlanırsınız Allah’ın izniyle peki transfer için ilaç kullanmaya başladınız mı inşallah hayırlısıyla bebişlerin sıkı sıkı tutunur nasipleri varsa olacaktır Rabbim yüzüne baksın inşallah 🤲💕🤗

Kızlar merhaba! 2. denemem için adetimi beklemekteyim. Adetim haftaya gelecek. Peki orucu tutmam lazım mı adete kadar? sonuçta vücut yeterince sulanmıyor... çok bilgisizim ve kararsızım... Bilgisi olan var mı?
Merhaba eğer kullandığınız ilaçlar yoksa siz kendinizi nasıl iyi hissedeceksiniz tutun bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum Opu mu olacaksınız yada transfer mi olacak 🥰

Gittin mi doktora daha bende yazacaktım neden öyle oldu 🥺
Gittim çok saçma şekilde kalınlaşma azalmış hatta gerilemiş sebebini bilmiyoruz . Östrojen dengen bozulmuş olabilir dedi. Birde bu estrofem kullanırken ishal olmamak lazımmış yani bu durum rahim kalınlığını azaltmaya sebep oluyormuş. Ben ishal olmadım ama yinede gerileme olmuş sebebini bilmiyoruz emilim bozukluğu olabilir dedi doktor . Bend çölyak var belki ondandır . Şimdi duphaston verdi bana 10 gün kullanacağım regli olunca tekrar başlayacağız Mart sonuna gelir sanırım yada Nisan başı . Hakkımızda hayırlısı olsun biraz keyfim kaçtı çölyak muhabbetine

Gittim çok saçma şekilde kalınlaşma azalmış hatta gerilemiş sebebini bilmiyoruz . Östrojen dengen bozulmuş olabilir dedi. Birde bu estrofem kullanırken ishal olmamak lazımmış yani bu durum rahim kalınlığını azaltmaya sebep oluyormuş. Ben ishal olmadım ama yinede gerileme olmuş sebebini bilmiyoruz emilim bozukluğu olabilir dedi doktor . Bend çölyak var belki ondandır . Şimdi duphaston verdi bana 10 gün kullanacağım regli olunca tekrar başlayacağız Mart sonuna gelir sanırım yada Nisan başı . Hakkımızda hayırlısı olsun biraz keyfim kaçtı çölyak muhabbetine
Anladım canım İnan ki insan bilmiyor nasıl gelişecek canını sıkma belki şimdi zamanı değilmiş dilerim bu sefer herşey çok güzel geçer kazasız belasız sağlıklı bir şekilde transferin gerçekleşir umarım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 🤲🥹

Canım bende şu an süreç normal yarın iğneye başlıyorum nasipse perşembe günü transfer yapılacak senin adetin ay ortasına doğru değil mi
İyi çok şükür 🙌 inşallah sağlıklı güzel bir şekilde transferin gerçekleşir bende yarın doktora gidicem evet eğer gecikme vs olmasa öyle olcak inşallah 🤲🥰

Anladım canım İnan ki insan bilmiyor nasıl gelişecek canını sıkma belki şimdi zamanı değilmiş dilerim bu sefer herşey çok güzel geçer kazasız belasız sağlıklı bir şekilde transferin gerçekleşir umarım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 🤲🥹
Amin çok teşekkür ederim hepimize kat güzellikler versin rabbim 🤍

Amin çok teşekkür ederim hepimize kat güzellikler versin rabbim 🤍
Amin Ecmain inşallah 🤲 geç olsun güç olmasın dilerim bu yaşadıklarımızın mükafatını güzel bir şekilde almak nasip olsun Rabbim bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah 🤲🥹❤️

Bende 😍 ama bazen de umutsuzluğa kapılıyorum sanki yine olmuyacak gibi geliyor insan o kadar olumsuzluk yaşayınca artık sanki hayal geliyor herşey 🙈
🥰🥰Kalbini ferah tut canım bizim elimizde değil bana sorarsan ben de hayal gibi görüyorum bir de etrafımda ki herkesin kazara çocuğu oluyor bana da kasma kendini kafana takmazsan olacak şeklinde yorumları var, 🤣🤣 evet canım evet diyorum bende artık

🥰🥰Kalbini ferah tut canım bizim elimizde değil bana sorarsan ben de hayal gibi görüyorum bir de etrafımda ki herkesin kazara çocuğu oluyor bana da kasma kendini kafana takmazsan olacak şeklinde yorumları var, 🤣🤣 evet canım evet diyorum bende artık
Amin canım benim inşallah cümlemize nasip olsun hiç sorma vallahi benim doktorum dış gebelik geçirdim ameliyat oldum tek tüple kaldım hala diyordu umut var tek tüple de kalırsın dedim tabi canım 10 yıldır iki tüp açık kalmadım tek tüple kesin olur 😝

Amin canım benim inşallah cümlemize nasip olsun hiç sorma vallahi benim doktorum dış gebelik geçirdim ameliyat oldum tek tüple kaldım hala diyordu umut var tek tüple de kalırsın dedim tabi canım 10 yıldır iki tüp açık kalmadım tek tüple kesin olur 😝
Benim iki tüpüm de kapalı 😁😁😁😁 valla canım her durumda umut var ama zaman geçtikçe zorlanıyoruz tükeniyoruz bunu anlamak zor

Back