• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba bugün 17 ayın sonunda hamilelik haberini aldım çok şükür Allah nasip ederse mart annesi olacağım bende. Allah isteyen herkese nasip etsin ben size bir sey danışmak istedim doktora ne zaman gitmeliyim ne yapmalıyım suan bilgisi olanlar cevap verebilirse cok sevinirim

Yumurtlama mı öğreniliyordu canm böyle adet olursam bende takip edeyim
Yumurtlama öğreniliyor evet ben onun için yapmamıştım bir sonraki ay yapacaktım yumurtlama dönemi tahmini bu aydan düzenimi öğrenmek için başlamıştım ölçmeye

Kızlar bugün ultrason a girdim 5 haftalık ile uyumlu dedi doktor. Kese güzel yeri güzel rahim kalınlığı güzel dedi çok şükür embriyoyu da gördüm içeride. 😚 benim minik susam tanem. 😍Haftaya kalp atışını duyarız şuan da hafif bir atım var dedi. 💃

Merhaba bugün 17 ayın sonunda hamilelik haberini aldım çok şükür Allah nasip ederse mart annesi olacağım bende. Allah isteyen herkese nasip etsin ben size bir sey danışmak istedim doktora ne zaman gitmeliyim ne yapmalıyım suan bilgisi olanlar cevap verebilirse cok sevinirim
En erken ne zaman gidebiliyosan git canım. Düzenli beta baktır

Kızlar bugün ultrason a girdim 5 haftalık ile uyumlu dedi doktor. Kese güzel yeri güzel rahim kalınlığı güzel dedi çok şükür embriyoyu da gördüm içeride. 😚 benim minik susam tanem. 😍Haftaya kalp atışını duyarız şuan da hafif bir atım var dedi. 💃
maşallaahh canım cok guzel, hayırlı olsun
bende carsamba gıdecegım ınsallah bende gorururum mınnoşumu :KK200:

Merhabalar güzel anne adayları bende Çarşamba günü testimi pozitif gördüm bugün kan verdim yarın çıkacak sonucu bayramdan sonra da Dr randevum var hepimize rahat hamilelik nasip olsun sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alalım inşallah 🥰 ( bat 1 temmuz beklenen doğum tarihi 8 Mart uygulamaya göre)

canımmm ne yaptın gıttın mı doktora :KK36:
Yok tatlım gitmedim eşimi bekliyorum eğer erken gelirse bugun gidicem işi uzarsa yarın gidicem.
Yarına randevum vardı zaten bugun rastgele bi doktora görünücektim.
Ayy çok heyecanlıyım yaaa bi yanım bekle diyo bi yanım bekleme bugun git diyo😂

Yaaa ne güzell😍😍😍
Darısı bizlere inşaAllahh ben de bugun ya da yarın keseyi görmeye gidicem😇
İnşaAllahh ben de senin gibi görürüm minnağımı😍❤️

Yaa çok güzell🤩

Yok tatlım gitmedim eşimi bekliyorum eğer erken gelirse bugun gidicem işi uzarsa yarın gidicem.
Yarına randevum vardı zaten bugun rastgele bi doktora görünücektim.
Ayy çok heyecanlıyım yaaa bi yanım bekle diyo bi yanım bekleme bugun git diyo😂
Hadi hayırlı haberlerle gel kuzum, :KK36:
ben coktaaannn gıtmıstım :KK70:
bıraz tez canlıyımdır

Back