• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Eşim ben de gelcem demese ben çoktan gitmiştim herhalde🤣🤣🤣
Beraber görelim diyince bişey diyemedim😂 şansımıza da işi uzadı.
Hele bi gideyim haber edicem kuzumm😍😍
cumartesı bana gel demedı doktor 6da kaldırdım esmı gıttık :KK70:
hayırlı sonuclar alalım canım inşallaahh:KK36:
bana da çarsamba olmuyor sımdı

Canım benim de senin gibi 2 katından fazla yükselerek çıktı.
Çarşamba günü 205di bugun de 1758 çıktı.
Niye bu kadar artış oldu anlamadım.
İnşaAllah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kesemizi görürüz🤲🏻
Insallah canim benim ikimizde de bir sorun yoktur keseyi ne zaman gormeye gitceksin dr bi gun verdi mi

Hauirli olsun canim bilgim yok ama kötü dusunceyi at kafandan hayırlısı olsun de ve güzel şeyler düşün. Bnim aklima gelir gibi oluyo hemen farkli seyler düşünüyorum. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun tum topiktekilere duam🤲🤍🤍🤍
Canim benim allah razi olsun aminnn🙏🧿

Kızlar ben bugün doktora gittim dünkü testim 13077 çıktı. Bugün üstten baktı doktor kese gözüktü yolk ta gözüküyor dedi benek oluşmaya başlıyor haftaya gel kalp atışını duyalım dedi içim rahat etti en azından boş veya dış gebelik olmadığını anladım. Ama tabiki kalp atışını duymadan doktorlar kesin gebelik tanısı koymuyorlar inşallah bir sıkıntı yaşamam keza 2 defa kalp atışını duymuştum düşüklerimin içinden. 2 tanesinde kalp atışı vardı ama ya kanamalıydı ya da değerler yavaş ilerliyordu ilk defa bu günü gününe uyumlu inşalalh olacak bu sefer rabbim isteyen uğraşan emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Canim benim tebrik ederimmm 🎉🙏🧿

cumartesı bana gel demedı doktor 6da kaldırdım esmı gıttık :KK70:
hayırlı sonuclar alalım canım inşallaahh:KK36:
bana da çarsamba olmuyor sımdı
Hahahah sabahın 6sında bi dee🤣🤣
İnşaAllah sağ salim keselerizi görürüz kuzum🥰 sen çarşambaya kadar nasıl bekliceksin bakalım😂 bence sen de yarın git hadiii beraber aynı gün görelim😝🤣🤣

Hahahah sabahın 6sında bi dee🤣🤣
İnşaAllah sağ salim keselerizi görürüz kuzum🥰 sen çarşambaya kadar nasıl bekliceksin bakalım😂 bence sen de yarın git hadiii beraber aynı gün görelim😝🤣🤣
Uyku tutmadı yaaa, uyanmıstım :)
salı gunu geleyım dıye cok ısrar ettım doktoruma oda garantıcı olalım carsamba sabahtan gel dedi :halay: :KK53:
bende hem salı hem carsamba geleyım dedım gerek yok kızım yorma kendını bu kadar dedı yoksa gıdecektım yarın ve carsamba:KK70::KK70:
hayırlısı ıle saglıkla gorelım keselerı, sonra kalp atılaslarını ınsallaahh :KK36:
saglıkla kucaklarımıza alalım,büyütelım.

Kızlar benimde değerim 219 ciklis sizce nasıl reglim yarın ama bu arada khve lekelenmem var doktoru aradik dedi en erken haftaya gelebilirsiniz kontrol amaçlı ve ne olacağı sonraki hafta belli olur şu an için çok erken bekliceksiniz dedi

Kızlar benimde değerim 219 ciklis sizce nasıl reglim yarın ama bu arada khve lekelenmem var doktoru aradik dedi en erken haftaya gelebilirsiniz kontrol amaçlı ve ne olacağı sonraki hafta belli olur şu an için çok erken bekliceksiniz dedi
Leke devam ediyor mu? protestan veriyorlar yada iğne veriyorlar. Bence başka bir doktora gidin. Iki gün sonra tekrar kan verin 2 kat artmış mi bakın mutlaka.

Leke devam ediyor mu? protestan veriyorlar yada iğne veriyorlar. Bence başka bir doktora gidin. Iki gün sonra tekrar kan verin 2 kat artmış mi bakın mutlaka.
Ediyor canm lekem var ama ilaç alamıyorum burda başkasına da gitsem aynı prosedür bekliceksin diolar

Uyku tutmadı yaaa, uyanmıstım :)
salı gunu geleyım dıye cok ısrar ettım doktoruma oda garantıcı olalım carsamba sabahtan gel dedi :halay: :KK53:
bende hem salı hem carsamba geleyım dedım gerek yok kızım yorma kendını bu kadar dedı yoksa gıdecektım yarın ve carsamba:KK70::KK70:
hayırlısı ıle saglıkla gorelım keselerı, sonra kalp atılaslarını ınsallaahh :KK36:
saglıkla kucaklarımıza alalım,büyütelım.
Yaaa ben kendimi sabırsız sanırdımmm sen neymişsin böylee🤣🤣
Keseyi görürürz bu kez de kalp atışı diye gün saymaya başlarız kuzu biz ne zaman rahat nefes alırız acaba🤣
Rabbim yardımcımız olsunn🤲🏻😍

Yaaa ben kendimi sabırsız sanırdımmm sen neymişsin böylee🤣🤣
Keseyi görürürz bu kez de kalp atışı diye gün saymaya başlarız kuzu biz ne zaman rahat nefes alırız acaba🤣
Rabbim yardımcımız olsunn🤲🏻😍
Bu süreç hiç bitmiyor cnm Allah sağlıkla kucağımda almayi nasip etsin inşallah mucizelerilizi ❤️

Ediyor canm lekem var ama ilaç alamıyorum burda başkasına da gitsem aynı prosedür bekliceksin diolar
Canımm nasıl bi sistemmiş bu böyle şaşırdım lekelenmen varsa progestan falan vermeleri lazımdı.
Benim de değerim 205 iken lekelenmem var diye doktor hemen progestana başlattı ve lekelenmeyi kesti direk.
Özel kendi yerleri olan doktorlar oluyo mı orda? O tarz bi yere gitsen nasıl olur acaba

Back