• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu ilk gebeliğin mi korkma inşallah güzel geçer gebelik doktor kızamıkçık için ne dedi tomografidende korkma benim eşim sağlık çalışanı geçen Hamile bir kadının tomografisini gösterdi bebeğin hareklerini falan sıkıntı değil mi dedim hayır dedi
İkinci hamileligim 🥰 kızamık için aşılısındır hafif atlatırsın dedi o kadar canım teşekkür ederim içimi rahatlattın tatlım hep aklım onda tomografide radyasyon çok varmış korkum bu yönde, tomografi çekilmemde tam döllenme zamanıma denk gelmiş bilmiyordum ki canım bilsem asla girmezdim

Kızlar benim reglim gecikti lekelenme olmadı bende yarın kan vereceğim artık hayırlısı bende 18 temmuza randevu bulabildim daha önceden gitmeme gerek var mı acaba işler yoğun olmazsa gitsem diyorum ama gerek var mı bilemedim

4+6 ya uyumlu dedi sata göre de kese uyumluymuş öyle dedi. Bakalım kalp atışını bekleyeceğim şimdi inşallah her şey gönlümüce olur canımm

Kızlar ben bugün doktora gittim dünkü testim 13077 çıktı. Bugün üstten baktı doktor kese gözüktü yolk ta gözüküyor dedi benek oluşmaya başlıyor haftaya gel kalp atışını duyalım dedi içim rahat etti en azından boş veya dış gebelik olmadığını anladım. Ama tabiki kalp atışını duymadan doktorlar kesin gebelik tanısı koymuyorlar inşallah bir sıkıntı yaşamam keza 2 defa kalp atışını duymuştum düşüklerimin içinden. 2 tanesinde kalp atışı vardı ama ya kanamalıydı ya da değerler yavaş ilerliyordu ilk defa bu günü gününe uyumlu inşalalh olacak bu sefer rabbim isteyen uğraşan emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Haftaya da hayırlısıyla kalp atışını duyarsın inşallah 🤲🏻 sizin beta çok yüksek çıkmış maşallah ben 4 gün önce yaptırdım 1019 çıktı bugün tekrar yaptım 3398 çıktı az mı yükselmiş acaba diye düşündüm hafta olarak uygulamada 5. Hafta diye gösteriyor

Kızlar ben bugün doktora gittim dünkü testim 13077 çıktı. Bugün üstten baktı doktor kese gözüktü yolk ta gözüküyor dedi benek oluşmaya başlıyor haftaya gel kalp atışını duyalım dedi içim rahat etti en azından boş veya dış gebelik olmadığını anladım. Ama tabiki kalp atışını duymadan doktorlar kesin gebelik tanısı koymuyorlar inşallah bir sıkıntı yaşamam keza 2 defa kalp atışını duymuştum düşüklerimin içinden. 2 tanesinde kalp atışı vardı ama ya kanamalıydı ya da değerler yavaş ilerliyordu ilk defa bu günü gününe uyumlu inşalalh olacak bu sefer rabbim isteyen uğraşan emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Çok sevindim canım maşallah 🧿🥰🙏

Haftaya da hayırlısıyla kalp atışını duyarsın inşallah 🤲🏻 sizin beta çok yüksek çıkmış maşallah ben 4 gün önce yaptırdım 1019 çıktı bugün tekrar yaptım 3398 çıktı az mı yükselmiş acaba diye düşündüm hafta olarak uygulamada 5. Hafta diye gösteriyor
Bence güzel yükselmiş sizinde stres yapmayın ben reglimden 12 gün önce test yaptırdım234 çıktı 2 gün sonra yaptırdım 677 çıktı sonra dün akşam kadar yaptırmadım. Dünn yaptırdım 13077 ye yükseldi yani erken olmuş olabilirde ama kesem haftasına uygunmuş sizinde öyledir merak etmeyin gönlünüzü ferah tutun. Şuan ben de kalp atışına kadar tedirginim o yüzden kesin gebeyim diyemiyorum.

• Beğen
Reactions: Cmz
Kizlar bat dundu ama ben gebeligimi oncesinden ogrenmistim artisim bu sekilde sizce nasil cok korkuyorum dis bos gebelikten ilkini 1 temmuzda verdim kirmiziliyi bugun verdim
Canım benim de senin gibi 2 katından fazla yükselerek çıktı.
Çarşamba günü 205di bugun de 1758 çıktı.
Niye bu kadar artış oldu anlamadım.
İnşaAllah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kesemizi görürüz🤲🏻

Eklentiler

• BD6DDB52-94ED-4F36-BAFF-75879E6E0CA8.jpeg
    BD6DDB52-94ED-4F36-BAFF-75879E6E0CA8.jpeg
    39,7 KB · Görüntüleme: 37
  • B7B3B0E1-268B-4717-ACFE-86937BD5B4B2.jpeg
    B7B3B0E1-268B-4717-ACFE-86937BD5B4B2.jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 43
İkinci hamileligim 🥰 kızamık için aşılısındır hafif atlatırsın dedi o kadar canım teşekkür ederim içimi rahatlattın tatlım hep aklım onda tomografide radyasyon çok varmış korkum bu yönde, tomografi çekilmemde tam döllenme zamanıma denk gelmiş bilmiyordum ki canım bilsem asla girmezdim
İnşallah birşey olmaz sıkma canını hayırlısı inşallah bir şey sorucam ilk bebekte de mart annesi miydin sen

Benin pembe akıntım başladı galiba adet oldum,🥺 inşallah sen hamilesindir canım
Benim adet günüm yarın ama adet belirtilerim ıkı gün once yok oldu sadece koku hassasıyeti ile kasığımda arada batma var yarın kan testi vermeye gideceğim bir aksilik olmaz ise inşallah hamileyimdir sizde lütfen üzülmeyin belki tutunma kanamasıdır.

Benim adet günüm yarın ama adet belirtilerim ıkı gün once yok oldu sadece koku hassasıyeti ile kasığımda arada batma var yarın kan testi vermeye gideceğim bir aksilik olmaz ise inşallah hamileyimdir sizde lütfen üzülmeyin belki tutunma kanamasıdır.
Bende yarın kan vercem banada haber ver cnm sonucunu bende yazarım olumlu olumsuz nasipte ne varsa

Belirtilerin tam tutuyor canm hakkında hayırlısı inşallah istediğin gibi sonuçlanır herşey 🌺 Ben umudumu kaybettim gene ama yine de tutunuyorum yerleşme kanamasıdır belki diye hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

Belirtilerin tam tutuyor canm hakkında hayırlısı inşallah istediğin gibi sonuçlanır herşey 🌺 Ben umudumu kaybettim gene ama yine de tutunuyorum yerleşme kanamasıdır belki diye hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
Yaptıgın yorum moral oldu yarın için çok stresliyim olmazsa çok üzülmekten korkuyorum çünkü bundan 1 ay kadar önce hamile oldugumu görmüştüm rüyamda ve sankı bu ay hamileymiş gibi bir hissiyat içine girdim

Yaptıgın yorum moral oldu yarın için çok stresliyim olmazsa çok üzülmekten korkuyorum çünkü bundan 1 ay kadar önce hamile oldugumu görmüştüm rüyamda ve sankı bu ay hamileymiş gibi bir hissiyat içine girdim
Şaka gibi canm bende rüyamda Çocuğum olduğunu gördüm ne kadar hevesim kırılsa da sanki hamile gibi hissediyorum kendimi.. Herşeye rağmen inşallah ikimizde doğru hissediyoruzdur 🌺💝. Ama olmazsa da vardır Allahın bir bildiği ne kadardır bekliyorsun bilmiyorum ama 6 ay oldu bana

İnşallah birşey olmaz sıkma canını hayırlısı inşallah bir şey sorucam ilk bebekte de mart annesi miydin sen
İnşallah canım herşeyin hayırlısı 🤲 ilk bebegimde haziran dogumlu aslında ağustosda dogucaktı gebelik zehirlenmesi yaşadım 29 haftalıkken dogdu prematüre🥰

Arkadaşlar Hamile kaldıktan sonra diş etlerimde hassasiyet başladı aslında çok alakasız geliyor ama hamile kalmadan önce diş saglıgımla ilgili hiç problemim olmamıştı🙄böyle bir durumu yaşayan var mı

Şaka gibi canm bende rüyamda Çocuğum olduğunu gördüm ne kadar hevesim kırılsa da sanki hamile gibi hissediyorum kendimi.. Herşeye rağmen inşallah ikimizde doğru hissediyoruzdur 🌺💝. Ama olmazsa da vardır Allahın bir bildiği ne kadardır bekliyorsun bilmiyorum ama 6 ay oldu bana
2 aydır düşünüyoruz ama gecen ay kesin adımlar attık.Aynen oyle olan da da olmayandada vardır bir hayır birde sunu sormak istiyorum bilgin varmı bilmiyorum ates olcumu yapıyorum 10 gündür 3 gün oncesıne kadar 36.0 ile 36.5 arasında gidip geliyordu son 3 gündür ölçümlerim 36.9 -37.1 ve 37.3 bu bir belirti mi yoksa cok istediğim için kendimi mi kandırıyorum

2 aydır düşünüyoruz ama gecen ay kesin adımlar attık.Aynen oyle olan da da olmayandada vardır bir hayır birde sunu sormak istiyorum bilgin varmı bilmiyorum ates olcumu yapıyorum 10 gündür 3 gün oncesıne kadar 36.0 ile 36.5 arasında gidip geliyordu son 3 gündür ölçümlerim 36.9 -37.1 ve 37.3 bu bir belirti mi yoksa cok istediğim için kendimi mi kandırıyorum
Canom bu ateş ölçümüyle ilgili hiç bişey bilmiyorum maalesef nerden nasıl ölçülüyor ne anlama geliyor

Back