- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Aminn kuzum inşaAllahhBu süreç hiç bitmiyor cnm Allah sağlıkla kucağımda almayi nasip etsin inşallah mucizelerilizi
sen de çok stres yapma bebişin sana sımsıkı tutunur Allahın ziniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn kuzum inşaAllahhBu süreç hiç bitmiyor cnm Allah sağlıkla kucağımda almayi nasip etsin inşallah mucizelerilizi
He burda özel hastane yok zate hastane doktorlarından bazılarının yeri var özel hergun orda olmuyolar yarinhastane bı gün endîyerlerindelerCanımm nasıl bi sistemmiş bu böyle şaşırdım lekelenmen varsa progestan falan vermeleri lazımdı.
Benim de değerim 205 iken lekelenmem var diye doktor hemen progestana başlattı ve lekelenmeyi kesti direk.
Özel kendi yerleri olan doktorlar oluyo mı orda? O tarz bi yere gitsen nasıl olur acaba
Yaaa ben kendimi sabırsız sanırdımmm sen neymişsin böylee
Keseyi görürürz bu kez de kalp atışı diye gün saymaya başlarız kuzu biz ne zaman rahat nefes alırız acaba
Rabbim yardımcımız olsunn
Ben yarın başlayacağım biraz araştırdım öyle yapıyormuş evet ama mecbur yapacak başka bir şey yok bugün ilk kontrole gittim doktor uzun uzun anlattı hatta kalçadan bir iğne ve serum verdi onları da yaptık sağlıkla gebeligimiz ilerlesin de morluklar varsın olsunYa ben de 5 gündür kullanıyorum göbeğim mosmor oldu. Bi de 9 ay kullanıcaksın dedi doktorum. Korktum öyle görünce
Ben doktora hiç kanamam yokken sordum sancım oluyor bazen dedim progestan kullan dedi bugün de kontrole gittim devam etmemi söylediHe burda özel hastane yok zate hastane doktorlarından bazılarının yeri var özel hergun orda olmuyolar yarinhastane bı gün endîyerlerindeler
Ya Türkiye'de çok iyi hiç riske atmiyolar direk başlatmış senide burda malesef cnmBen doktora hiç kanamam yokken sordum sancım oluyor bazen dedim progestan kullan dedi bugün de kontrole gittim devam etmemi söyledi
Kizlar anadolu yakasinda pendik kartal civari memnun oldugunuz kadin dogum doktoru var mi devlet yada ozel.
Yani canım orası öyle, iğne versin diye gözünün içine baktım doktorun zaten. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa..Ben yarın başlayacağım biraz araştırdım öyle yapıyormuş evet ama mecbur yapacak başka bir şey yok bugün ilk kontrole gittim doktor uzun uzun anlattı hatta kalçadan bir iğne ve serum verdi onları da yaptık sağlıkla gebeligimiz ilerlesin de morluklar varsın olsun
Ben Pendik medicalparka gidiyorum Neslihan Alan'a. Çok iyi ama çok da meşgul bi doktor. İşinde iyi olduğu için hastası da fazla tabi. Memnunum yine de güzel ilgileniyor çok naif tatlı dilli güleryüzlüKizlar anadolu yakasinda pendik kartal civari memnun oldugunuz kadin dogum doktoru var mi devlet yada ozel.
Teşekkür ederim canim not aldımBen Pendik medicalparka gidiyorum Neslihan Alan'a. Çok iyi ama çok da meşgul bi doktor. İşinde iyi olduğu için hastası da fazla tabi. Memnunum yine de güzel ilgileniyor çok naif tatlı dilli güleryüzlü
Evet canım gebelik yaşayanların yarısında görülüyor diş eti hassasiyeti ve ya kanama. 1 çocuk 1 diş götürür derle hep. Çünkü bebekler karnımızdaylen diş etimizden beslenirler ilk haftalar o yüzden çekilme hassasiyet ve çürümeye yol açılabiliyor. Sıkıntı stres yapmana gerek yok belirtilerden birisini yaşıyorsun işte canım. Benim kızımda da diş eti hassasiyeti ve kanaması oluyordu hemde aylarca devam etti.Arkadaşlar Hamile kaldıktan sonra diş etlerimde hassasiyet başladı aslında çok alakasız geliyor ama hamile kalmadan önce diş saglıgımla ilgili hiç problemim olmamıştıböyle bir durumu yaşayan var mı
Hadi hayırlısı olsun canım sağlıkla atlatalım inşallah şu ilk 3 ayımızı en riski zamanlar bu zamanlar sonra stresimiz azaldıkça daha da mutlu olacağız hepimizKızlar bugün ultrason a girdim 5 haftalık ile uyumlu dedi doktor. Kese güzel yeri güzel rahim kalınlığı güzel dedi çok şükür embriyoyu da gördüm içeride. benim minik susam tanem. Haftaya kalp atışını duyarız şuan da hafif bir atım var dedi.
Canm bende kartal da oturuyorum Pendik'te Emsey hospital de Gülcan akdemir de doğurdum mükemmel bir Dr imkanin varsa git derim ben daha uygun bi hastane bakıyorum içime sinmezse şartları biraz zorlayıp gitmeyi düşünüyorumKizlar anadolu yakasinda pendik kartal civari memnun oldugunuz kadin dogum doktoru var mi devlet yada ozel.
Aaa ilk defa duydum canımEvet canım gebelik yaşayanların yarısında görülüyor diş eti hassasiyeti ve ya kanama. 1 çocuk 1 diş götürür derle hep. Çünkü bebekler karnımızdaylen diş etimizden beslenirler ilk haftalar o yüzden çekilme hassasiyet ve çürümeye yol açılabiliyor. Sıkıntı stres yapmana gerek yok belirtilerden birisini yaşıyorsun işte canım. Benim kızımda da diş eti hassasiyeti ve kanaması oluyordu hemde aylarca devam etti.
Ben de anlamsız bulmuştum ama başıma geldi sonra çalıştığım hastanede bu sıkıntıyı yaşayan bir çok gebeye şahit oldum…Aaa ilk defa duydum canım
Ya ne güzel bende 6 haftama giricem bayram girdi araya haftaya çarşamba kaldıdoktora kaç haftalık dedim doktor embriyoyu görüncem öle söylücem dediKızlar nasılsınız gebelikler nasıl gidiyor herkes kaçıncı haftasında benim 4+7 bugün yarın tam 5 olacağım kese göründü yolk a da benzer görüntü gördü doktor ama. Ben perşembe kendi doktoruma randevu aldım inşallah kalp atışı da görünür bebekte görünür inşallah. Artık şu haftalarımız geçsin biz de diğer torpikler gibi hafta hafta belirtilerimizi konuşalım
Diş doktorunada gidemem artık gitsemde hamileyim diye birşey yapmazlar bildigim kadarıyla neyse yapacak birşey yok 32 dişten birini feda edicezBen de anlamsız bulmuştum ama başıma geldi sonra çalıştığım hastanede bu sıkıntıyı yaşayan bir çok gebeye şahit oldum…