Çok iyi anlıyorum ben keseyi gördüm şükür ama şimdi de ya kalp atışında bi sıkıntı olursa ya boş gebelikse sadece kese varsa diye düşünüyorum. Bu endişeler en az 5 aylık olana kadar geçmeyecek bende galibaİyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama kimyasal 6 tane olunca ister istemez stres yapıyorum daha keseyi görmedim bebeği görmedim var mı yok mu dış mu dış mı her türlüsü aklıma geliyor hep
Kesinlikle öyle hep bi endişe içinde olacağız sanırım. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşalalh canım benimÇok iyi anlıyorum ben keseyi gördüm şükür ama şimdi de ya kalp atışında bi sıkıntı olursa ya boş gebelikse sadece kese varsa diye düşünüyorum. Bu endişeler en az 5 aylık olana kadar geçmeyecek bende galibaZaman nasıl geçecek bilmiyorum..
Amin canım inşallahKesinlikle öyle hep bi endişe içinde olacağız sanırım. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşalalh canım benim
Mr dır o tomografide hareket goremezsiniz. Bazen hamilelere cekiyoruz bebekte sıkıntı varsa diye isteyebiliyor. Yanlışlık yada çok acil bir durum olmadığı sürece bt çekilmez aklınızda olsun yanlış bir şey yapmayin diye söylüyorum.Bu ilk gebeliğin mi korkma inşallah güzel geçer gebelik doktor kızamıkçık için ne dedi tomografidende korkma benim eşim sağlık çalışanı geçen Hamile bir kadının tomografisini gösterdi bebeğin hareklerini falan sıkıntı değil mi dedim hayır dedi
Umarım gebelik vardır erken gebelik testi yaparsanız sabah ilk idrarla mutlaka çıkar.Benimde bu gruba dahil olma ihtimalim var son adet tarihim 5 hazırandı bazı belirtiler yasıyorum bı kac gun once pembe kahve rengi arası hafif lekelenmem oldu.ıkı gundur kasıgımda arada batmalar hissediyorum ve çogu sol tarafımda adetim genel olarak düzenlidir 28-29 gün civarında olur.Bugun burnum bazı kokulara asırı hassaslastı normalde ıyı koku almam.ıkı aydır korunmuyorduk kan vermeye gitme sansım yok adet günümün gecmesini bekleyip test yapacagım benim için dua edin olurmu hakkımızda hayırlısıysa hamile olmayı nasip etsin rabbim..
Hafta sonu oldugu için nöbetçi eczane aramam lazım baktım yakında yok pazartesi kan testi vermeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsaUmarım gebelik vardır erken gebelik testi yaparsanız sabah ilk idrarla mutlaka çıkar.
Kurban olurum sana seni cok iyi anliyorum insallah 1 gun sonra muthis guzel haberler alacaksin canim benimDeğerlerin güzel yükselmiş benve canım hayırlsı olsun düşük yapan anne adayları olarak çok tedirgin oluyoruz hep ben de 24 Haziranda en son betam 677 çıktı reglime de daha tam 1 vardı. Şimdi günüm geçti doktora pazartesi gideceğim daha da be kan yaptırdım ne de doktora gitmiştim sürekli düşük yapacakmışım da kanamam gelecekmiş gibi hissediyorum.
Bikaç haftasonra inşallah hep birlikte gebeliğimizin nasıl ilerleyişlerinden nakşedeceğiz. Rabbim izin verirse canım benimKurban olurum sana seni cok iyi anliyorum insallah 1 gun sonra muthis guzel haberler alacaksin canim benim
Insallah canim benim ne cok isterimBikaç haftasonra inşallah hep birlikte gebeliğimizin nasıl ilerleyişlerinden nakşedeceğiz. Rabbim izin verirse canım benim
Benimde 6 haziran adet olacak gibi hissediyorum sankiBenimde bu gruba dahil olma ihtimalim var son adet tarihim 5 hazırandı bazı belirtiler yasıyorum bı kac gun once pembe kahve rengi arası hafif lekelenmem oldu.ıkı gundur kasıgımda arada batmalar hissediyorum ve çogu sol tarafımda adetim genel olarak düzenlidir 28-29 gün civarında olur.Bugun burnum bazı kokulara asırı hassaslastı normalde ıyı koku almam.ıkı aydır korunmuyorduk kan vermeye gitme sansım yok adet günümün gecmesini bekleyip test yapacagım benim için dua edin olurmu hakkımızda hayırlısıysa hamile olmayı nasip etsin rabbim..
Tabiki haberleselim mutlu olurum İnşallah gebeyızdir :)Benimde 6 haziran adet olacak gibi hissediyorum sanki.. İNşallah ikimizde gebeyizdir canm gelişmelerden benide haberdar eder misin. Ben şuan adet olacak hibi hissediyorum ve belim ağrıyor
Kaç haftalık cnm söyledimi şükür herşey yolunda haftaya kalbinide dinlersin hayirlisiylaKızlar ben bugün doktora gittim dünkü testim 13077 çıktı. Bugün üstten baktı doktor kese gözüktü yolk ta gözüküyor dedi benek oluşmaya başlıyor haftaya gel kalp atışını duyalım dedi içim rahat etti en azından boş veya dış gebelik olmadığını anladım. Ama tabiki kalp atışını duymadan doktorlar kesin gebelik tanısı koymuyorlar inşallah bir sıkıntı yaşamam keza 2 defa kalp atışını duymuştum düşüklerimin içinden. 2 tanesinde kalp atışı vardı ama ya kanamalıydı ya da değerler yavaş ilerliyordu ilk defa bu günü gününe uyumlu inşalalh olacak bu sefer rabbim isteyen uğraşan emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hauirli olsun canim bilgim yok ama kötü dusunceyi at kafandan hayırlısı olsun de ve güzel şeyler düşün. Bnim aklima gelir gibi oluyo hemen farkli seyler düşünüyorum. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun tum topiktekilere duamKizlar bat dundu ama ben gebeligimi oncesinden ogrenmistim artisim bu sekilde sizce nasil cok korkuyorum dis bos gebelikten ilkini 1 temmuzda verdim kirmiziliyi bugun verdim
Kan vericeksiniz. Iki gün sonra bi daha vericeksiniz. %60artis olması gerekiyor en az. Sonrasında hesap yaparsınız 1500 û geçince doktora gidersiniz kese gozukur 5. Haftalarda.Kizlar slm hayırlısıyla bu topiğe geleceğim. Idrar da pozitif çıktı. Hemen doktora gorunmeli miyim yada 2 gunde bir kan mi vermeliyim. Bir de dr muayenesinde hemen ultrason kağıdı veriliyor mu.
Cok teşekkür ederimKan vericeksiniz. Iki gün sonra bi daha vericeksiniz. %60artis olması gerekiyor en az. Sonrasında hesap yaparsınız 1500 û geçince doktora gidersiniz kese gozukur 5. Haftalarda.
6 ve ya 7. Haftada da kalp atışı duyulur
Doktora gittiğinizde size ultrason kağıdı verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?