2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Değerlerin güzel yükselmiş benve canım hayırlsı olsun düşük yapan anne adayları olarak çok tedirgin oluyoruz hep ben de 24 Haziranda en son betam 677 çıktı reglime de daha tam 1 vardı. Şimdi günüm geçti doktora pazartesi gideceğim daha da be kan yaptırdım ne de doktora gitmiştim sürekli düşük yapacakmışım da kanamam gelecekmiş gibi hissediyorum.

Kızlar belirtilerinizi yazar msınız? beliniz ağrıyor mu bazen bi ağrı oluyo ayağıma vuruyor resmen bazen de kasıklarımda batma oluyor ama geçiyor sonra. Midem bulanmıyor sadece bişeyi zorlarsam tiksiniyorum. Ateşim hep 37/ 37,4 arası. Halsizlik hep yatmak istiyorum. Dış gebelik boş gebelik vs olmasından korkuyorum 24 haziranda son testim 677 çıkmıştı daha sa yaptırmadım tatile geldim ancak Pazartesi doktora gideceğim hep düşük olacak gibi hissediyorum 6 düşük geçmişim var sanırım bundan dolayı

Kuzum Allah korusun inşallah oyke değildir. İçini ferah tut.benimde belmagrim var , Kasım ağrım bide. Islaklık oluyor habire regl oldum sanıyorum. Allah'ım yavrunu sana bağışlasın inşallah sağlıkla hepimiz kavusalim bebeklerimize ve büyütelim

Benim ara ara bel ağrım oluyor Hızlı kalkarken de kasigimda batma oluyor okadar. Göğüslerim patlicak ama her biri bir kilo gelir şuan arada midemde bi huzursuzluk hissediyorum çok şükür diyorum kendini hatırlatıyor yavrum

Bende de öyle oluyor arada ıslaklık oluyor kanama geldi diye koşuyorum WC ye oh diyorum değilmiş sürekli bıçak altındayım sanki

Benimde göğüsler davul gibi oldu güzel duruyorlar ama zaten küçüklerdi biraz büyüdüler 80 di 95 oldular ben memnunun ama çok ağrı var sütyeni çıkartınca resmen yanıyor her yeri. Midem hep yanıyor tiksiniyorum mesela belirtiler var ama değerim yüksek çıktığı için kormuyorum dış gebelikte de belirtiler aynıymış gebelikle. Dua edin kızlar bu sefer olsun şimdi gebe olmadaydım kurbandan sonra hemen tekrardan tüp bebek tedavisine başlayacaktım. Verdiyse bir bildiği vardır rabbimin inşallah

Allahım sağlıklı keyifli bir süreç gecirmenizi nasip etsin. Hiç dış gebelik düşük boş gebelik düsünmeyin. Varsa yicek ekmegi olcak inşallah tedbir bizden taktir allahtan. Allahıma emanet. Tadını çıkaralım. çok bekledik bugünleri.

Yaşasın büyük memeler

Ama azcik göğüs acımasından baska birsey yok bir ton ilac kullanıyorum o da ondan sebeptir

Ama azcik göğüs acımasından baska birsey yok bir ton ilac kullanıyorum o da ondan sebeptir
Belirtim yok diye dertlenme bende de yok daha önce 8. Hafta düşük yaşamıştım o zaman da ne öncesinden ne gebelik sırasında hiç belirtim olmadi

İnşallah canım rabbim sağlıkla ilerlememizi nasip etsin

Kızlar ya ben normalde çok çay içen biriyim. İçmeyince başım çok ağrıyor. Günde 4-5 bardak içiyorum. Azaltayım dedim ama yok başım çatlıyor resmen alışmışım sonuçta gün zehir oluyor ağrıdan. Sizce zarar verir mi bu durum? Benimle aynı olan var mı

Kızlar 24 hazirandaki testim 677 ydi bugün yaptırdım test 13077 çıktı sizce değer güzel mi 13 bine gelmiş dış gebelik riski yoktur değil mi ya sa boş gebelik olabilir mi kuzular lütfen bilgisi olan yazabilir mi korkuyorum yine 6 kimyasalım var ilk defa 13 binleri gördüm

Bu ilk gebeliğin mi korkma inşallah güzel geçer gebelik doktor kızamıkçık için ne dedi tomografidende korkma benim eşim sağlık çalışanı geçen Hamile bir kadının tomografisini gösterdi bebeğin hareklerini falan sıkıntı değil mi dedim hayır dedi

Normal bence canım 2 katı olarak artmış hep. Sen pazartesi hem keseyi hem kalp atışını rahatlıkla duyarsın :)

İlk Değerine düz 700 desek. Örneğin 24ünde 700, 26sında 1400, 28inde 2800, 30unda 5600, 2sinde 11200 olmalıydı. Tabi daha fazla artış olabiliyor benim de hep 2 katından fazla arttı için rahat olsun kuzum

Normal bence canım 2 katı olarak artmış hep. Sen pazartesi hem keseyi hem kalp atışını rahatlıkla duyarsın :)
İnşallah canım dış gebelik boş gebelik olmasında artık şu stresin korkularım bitse

İlk Değerine düz 700 desek. Örneğin 24ünde 700, 26sında 1400, 28inde 2800, 30unda 5600, 2sinde 11200 olmalıydı. Tabi daha fazla artış olabiliyor benim de hep 2 katından fazla arttı için rahat olsun kuzum
İyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama kimyasal 6 tane olunca ister istemez stres yapıyorum daha keseyi görmedim bebeği görmedim var mı yok mu dış mu dış mı her türlüsü aklıma geliyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…