4+6 ya uyumlu dedi sata göre de kese uyumluymuş öyle dedi. Bakalım kalp atışını bekleyeceğim şimdi inşallah her şey gönlümüce olur canımmKaç haftalık cnm söyledimi şükür herşey yolunda haftaya kalbinide dinlersin hayirlisiyla
İkinci hamileligimBu ilk gebeliğin mi korkma inşallah güzel geçer gebelik doktor kızamıkçık için ne dedi tomografidende korkma benim eşim sağlık çalışanı geçen Hamile bir kadının tomografisini gösterdi bebeğin hareklerini falan sıkıntı değil mi dedim hayır dedi
4+6 ya uyumlu dedi sata göre de kese uyumluymuş öyle dedi. Bakalım kalp atışını bekleyeceğim şimdi inşallah her şey gönlümüce olur canımm
Haftaya da hayırlısıyla kalp atışını duyarsın inşallahKızlar ben bugün doktora gittim dünkü testim 13077 çıktı. Bugün üstten baktı doktor kese gözüktü yolk ta gözüküyor dedi benek oluşmaya başlıyor haftaya gel kalp atışını duyalım dedi içim rahat etti en azından boş veya dış gebelik olmadığını anladım. Ama tabiki kalp atışını duymadan doktorlar kesin gebelik tanısı koymuyorlar inşallah bir sıkıntı yaşamam keza 2 defa kalp atışını duymuştum düşüklerimin içinden. 2 tanesinde kalp atışı vardı ama ya kanamalıydı ya da değerler yavaş ilerliyordu ilk defa bu günü gününe uyumlu inşalalh olacak bu sefer rabbim isteyen uğraşan emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın
masallah cnm haftaya güzel haberler yazarsın inşallah ve de satış başıma inşallah4+6 ya uyumlu dedi sata göre de kese uyumluymuş öyle dedi. Bakalım kalp atışını bekleyeceğim şimdi inşallah her şey gönlümüce olur canımm
Çok sevindim canım maşallahKızlar ben bugün doktora gittim dünkü testim 13077 çıktı. Bugün üstten baktı doktor kese gözüktü yolk ta gözüküyor dedi benek oluşmaya başlıyor haftaya gel kalp atışını duyalım dedi içim rahat etti en azından boş veya dış gebelik olmadığını anladım. Ama tabiki kalp atışını duymadan doktorlar kesin gebelik tanısı koymuyorlar inşallah bir sıkıntı yaşamam keza 2 defa kalp atışını duymuştum düşüklerimin içinden. 2 tanesinde kalp atışı vardı ama ya kanamalıydı ya da değerler yavaş ilerliyordu ilk defa bu günü gününe uyumlu inşalalh olacak bu sefer rabbim isteyen uğraşan emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bence güzel yükselmiş sizinde stres yapmayın ben reglimden 12 gün önce test yaptırdım234 çıktı 2 gün sonra yaptırdım 677 çıktı sonra dün akşam kadar yaptırmadım. Dünn yaptırdım 13077 ye yükseldi yani erken olmuş olabilirde ama kesem haftasına uygunmuş sizinde öyledir merak etmeyin gönlünüzü ferah tutun. Şuan ben de kalp atışına kadar tedirginim o yüzden kesin gebeyim diyemiyorum.Haftaya da hayırlısıyla kalp atışını duyarsın inşallahsizin beta çok yüksek çıkmış maşallah ben 4 gün önce yaptırdım 1019 çıktı bugün tekrar yaptım 3398 çıktı az mı yükselmiş acaba diye düşündüm hafta olarak uygulamada 5. Hafta diye gösteriyor
Canım benim de senin gibi 2 katından fazla yükselerek çıktı.Kizlar bat dundu ama ben gebeligimi oncesinden ogrenmistim artisim bu sekilde sizce nasil cok korkuyorum dis bos gebelikten ilkini 1 temmuzda verdim kirmiziliyi bugun verdim
İnşallah birşey olmaz sıkma canını hayırlısı inşallah bir şey sorucam ilk bebekte de mart annesi miydin senİkinci hamileligimkızamık için aşılısındır hafif atlatırsın dedi o kadar canım teşekkür ederim içimi rahatlattın tatlım hep aklım onda tomografide radyasyon çok varmış korkum bu yönde, tomografi çekilmemde tam döllenme zamanıma denk gelmiş bilmiyordum ki canım bilsem asla girmezdim
Benin pembe akıntım başladı galiba adet oldum,Tabiki haberleselim mutlu olurum İnşallah gebeyızdir :)
Benim adet günüm yarın ama adet belirtilerim ıkı gün once yok oldu sadece koku hassasıyeti ile kasığımda arada batma var yarın kan testi vermeye gideceğim bir aksilik olmaz ise inşallah hamileyimdir sizde lütfen üzülmeyin belki tutunma kanamasıdır.Benin pembe akıntım başladı galiba adet oldum,inşallah sen hamilesindir canım
Bende yarın kan vercem banada haber ver cnm sonucunu bende yazarım olumlu olumsuz nasipte ne varsaBenim adet günüm yarın ama adet belirtilerim ıkı gün once yok oldu sadece koku hassasıyeti ile kasığımda arada batma var yarın kan testi vermeye gideceğim bir aksilik olmaz ise inşallah hamileyimdir sizde lütfen üzülmeyin belki tutunma kanamasıdır.
Tabiki buraya yazarımBende yarın kan vercem banada haber ver cnm sonucunu bende yazarım olumlu olumsuz nasipte ne varsa
Belirtilerin tam tutuyor canm hakkında hayırlısı inşallah istediğin gibi sonuçlanır herşeyBenim adet günüm yarın ama adet belirtilerim ıkı gün once yok oldu sadece koku hassasıyeti ile kasığımda arada batma var yarın kan testi vermeye gideceğim bir aksilik olmaz ise inşallah hamileyimdir sizde lütfen üzülmeyin belki tutunma kanamasıdır.
Yaptıgın yorum moral oldu yarın için çok stresliyim olmazsa çok üzülmekten korkuyorum çünkü bundan 1 ay kadar önce hamile oldugumu görmüştüm rüyamda ve sankı bu ay hamileymiş gibi bir hissiyat içine girdimBelirtilerin tam tutuyor canm hakkında hayırlısı inşallah istediğin gibi sonuçlanır herşeyBen umudumu kaybettim gene ama yine de tutunuyorum yerleşme kanamasıdır belki diye hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
Şaka gibi canm bende rüyamda Çocuğum olduğunu gördüm ne kadar hevesim kırılsa da sanki hamile gibi hissediyorum kendimi.. Herşeye rağmen inşallah ikimizde doğru hissediyoruzdurYaptıgın yorum moral oldu yarın için çok stresliyim olmazsa çok üzülmekten korkuyorum çünkü bundan 1 ay kadar önce hamile oldugumu görmüştüm rüyamda ve sankı bu ay hamileymiş gibi bir hissiyat içine girdim
İnşallah canım herşeyin hayırlısıİnşallah birşey olmaz sıkma canını hayırlısı inşallah bir şey sorucam ilk bebekte de mart annesi miydin sen
2 aydır düşünüyoruz ama gecen ay kesin adımlar attık.Aynen oyle olan da da olmayandada vardır bir hayır birde sunu sormak istiyorum bilgin varmı bilmiyorum ates olcumu yapıyorum 10 gündür 3 gün oncesıne kadar 36.0 ile 36.5 arasında gidip geliyordu son 3 gündür ölçümlerim 36.9 -37.1 ve 37.3 bu bir belirti mi yoksa cok istediğim için kendimi mi kandırıyorumŞaka gibi canm bende rüyamda Çocuğum olduğunu gördüm ne kadar hevesim kırılsa da sanki hamile gibi hissediyorum kendimi.. Herşeye rağmen inşallah ikimizde doğru hissediyoruzdur. Ama olmazsa da vardır Allahın bir bildiği ne kadardır bekliyorsun bilmiyorum ama 6 ay oldu bana
Canom bu ateş ölçümüyle ilgili hiç bişey bilmiyorum maalesef nerden nasıl ölçülüyor ne anlama geliyor2 aydır düşünüyoruz ama gecen ay kesin adımlar attık.Aynen oyle olan da da olmayandada vardır bir hayır birde sunu sormak istiyorum bilgin varmı bilmiyorum ates olcumu yapıyorum 10 gündür 3 gün oncesıne kadar 36.0 ile 36.5 arasında gidip geliyordu son 3 gündür ölçümlerim 36.9 -37.1 ve 37.3 bu bir belirti mi yoksa cok istediğim için kendimi mi kandırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?