- 29 Temmuz 2022
- 1.089
- 2.595
- 33
Evet canım 3.3.2023MĵCanım burda birçok arkadaş paylaştı süt yapan yiyecekleri ama ben kendi kullandıklarını yazayım , kayısı kompostosu, tahin helvası, hippi anne çayı şuan sabit kullanıyorum. hastaneden eve gecince pekmez+maya ve bol dereotu yemeyi aralarda e bebek promalt kullanmayı düşünüyorum... benim hem ağrıdan hemde yiyecek tuketememekten kaynaklı sütüm az. (Gaz çıkmayınca katı gıda yasak tamamen ) açım yani sadece sıvı besleniyorum.. Ağrı kesici vermediler mi, parol kullanabilirsin. Bana şuan sadece parol veriyorlar. Göğüs ucu için çıkartıcı aparatlar var. Onlara bakabilirsin canım .. umarım en kısa zamanda tüm ağrıların geçer tüm sorunlar çözülür
insallah canim... Sans artık ne diyeyim artık. Kötü bir tecrübe olarak kötü anılar sayfama altın harflerle yazıldı resmen....
3 Mart bebeği değil mi canımaramiza hos gelmiş minnos ağrın sizin nasıl? Bebis nasil kaç haftalık doğdu?
Canım anne çayı diye bi bitki çayı ve bira mayası kapsül kullanıyorum ben baya faydasını gördüm aklında olsun. Bi de sağım yap mutlaka ben ilk günler çok sallamadim ama şimdi sağım da yaptıkça baya farkettiMĵCanım burda birçok arkadaş paylaştı süt yapan yiyecekleri ama ben kendi kullandıklarını yazayım , kayısı kompostosu, tahin helvası, hippi anne çayı şuan sabit kullanıyorum. hastaneden eve gecince pekmez+maya ve bol dereotu yemeyi aralarda e bebek promalt kullanmayı düşünüyorum... benim hem ağrıdan hemde yiyecek tuketememekten kaynaklı sütüm az. (Gaz çıkmayınca katı gıda yasak tamamen ) açım yani sadece sıvı besleniyorum.. Ağrı kesici vermediler mi, parol kullanabilirsin. Bana şuan sadece parol veriyorlar. Göğüs ucu için çıkartıcı aparatlar var. Onlara bakabilirsin canım .. umarım en kısa zamanda tüm ağrıların geçer tüm sorunlar çözülür
Çok detaya girmişler bence, gaz yeterliEvet canım 3.3.2023
38+5 haftalık
Ağrım felaket, karnıma beton bağlamışlarda temel atıyorlar gibiyimNeyseki gazı çıkardım ama şimdi de sürekli büyük tuvaleti soruyorlar Yapmadan çıkamaz mıyım cidden?.
Yaaa gerçekten mi? Sen yapmadan çıktın mı? Yoksa lavman dediler bir de onu istemiyorum bu kadar travmanın üstüneÇok detaya girmişler bence, gaz yeterli
Onu soruyorlar da bende mesela yapmadan cikartmislardi, şimdi de sadece soruyoruz herkesin süreci farklı ama gaz çıkmadan çıkış yok dedilerEvet canım 3.3.2023
38+5 haftalık
Ağrım felaket, karnıma beton bağlamışlarda temel atıyorlar gibiyimNeyseki gazı çıkardım ama şimdi de sürekli büyük tuvaleti soruyorlar Yapmadan çıkamaz mıyım cidden?
Canım biz aynı gün doğum yaptık bu arada değil mi?Onu soruyorlar da bende mesela yapmadan cikartmislardi, şimdi de sadece soruyoruz herkesin süreci farklı ama gaz çıkmadan çıkış yok dediler
Gaz bağırsakların düzgün çalıştığını gösteriyormuş bende halen yokve çok fena gaz sancısı yaşıyorum ama çıkmıyor. Yürüyüş dediler yapıyorum ama çok canim aciyor desteksiz yürüyerek hastaneden çıkamayacakmisim gibi geliyor
Canım dayanamıyorsan hastaneye git istersen belki bebiş gelmek istiyordurKızlar yürürken iğne batıyor sanki yürüyemiyorum afedersin altıma kacırcakmısım hissi var ve asırı kasılıyor pzt sezaryen var napıcam
Ben sadece süt sandım çok iyi valla sadece sütü yetenler için benim yetmiyor maalesef mama vermişsem aç kalıyor çocukBen mama da veriyorum kuzum sadece süt değil
Biz ama verdiğimiz işin doktor 4 saat bile uyuyabilir dedi. Birden o anda içimden dedim ki.Nesi zormuş bebek büyütmenin hani uykusuz geceler olacaktı 4 saat uyurum 2 defa kalkıp emzirip mama versem yeter diye dşye kendş kendime iç geçiriyordum ki gördüm ebesinin örekesiniAynen ben de zar zor uyandırıyordum emzirmek için artık kendisi 2 saat dolmadan kurulu saat gibi uyanıyor sağolsun
Maşallah canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar ben doğum yaptım ikindin 16 gibi dayanılmaz ağrılar başlayınca hastaneye geldik hemen sağ salim oğluma kavuştum darısı doğumu bekleyen arkadaşlarımızın başına
Benimkisi de öyle kakası olduğunu anlıyorum ıkınıyor kızarıyor altını açıyorum bacaklarını karnına çekiyorum hafif hafif hemen kakasını yapıyor tuvalete tutsam yaptırırım maşallah ama öyle sakin öyle uysal oluyro ki altını açınca ağlamıyor bile. Yazın bende muşamba serpip altını açıp bırakacağım havalansın biraz poposu. Zaten doktorlar açın çocuklar rahat etsin diyor.Benim kız her altını açtığımızda çişini yapıyor bi dealtını açınca susuyor kapayip silerken çok ağrıyor yaz olsa acicam altini yatsin öyle
MĵCanım burda birçok arkadaş paylaştı süt yapan yiyecekleri ama ben kendi kullandıklarını yazayım , kayısı kompostosu, tahin helvası, hippi anne çayı şuan sabit kullanıyorum. hastaneden eve gecince pekmez+maya ve bol dereotu yemeyi aralarda e bebek promalt kullanmayı düşünüyorum... benim hem ağrıdan hemde yiyecek tuketememekten kaynaklı sütüm az. (Gaz çıkmayınca katı gıda yasak tamamen ) açım yani sadece sıvı besleniyorum.. Ağrı kesici vermediler mi, parol kullanabilirsin. Bana şuan sadece parol veriyorlar. Göğüs ucu için çıkartıcı aparatlar var. Onlara bakabilirsin canım .. umarım en kısa zamanda tüm ağrıların geçer tüm sorunlar çözülür
insallah canim... Sans artık ne diyeyim artık. Kötü bir tecrübe olarak kötü anılar sayfama altın harflerle yazıldı resmen....
3 Mart bebeği değil mi canımaramiza hos gelmiş minnos ağrın sizin nasıl? Bebis nasil kaç haftalık doğdu?
Doğum sancısı gibi sanki tarif ettiğin, bi doktorunu ara ya da hastaneye git nolur nolmazKızlar yürürken iğne batıyor sanki yürüyemiyorum afedersin altıma kacırcakmısım hissi var ve asırı kasılıyor pzt sezaryen var napıcam
Teşekkür ederim inşGözün aydın canımsağlıcakla büyüsün evladın
Teşekkür ederim çok şükür ikimizde iyiyiz tam 39+0 da doğduHayırlısı olsun canımsağlığınız nasıl ağrın vs var mı? Bebis nasıl? Kac haftalık doğdu?
Aslinda hem baski hem acı, hiç acı hissetmeyeceksin demisti anestezi doktoru ama kadin dogumcu bebegi çıkarırken içim koptu sanki, acidan nefes alamadım. Anestezi doktoru da o baskidir diyor sonucta acı hissetsen dayanamazsin karnin kesik olması kolay kolay dayanılacak birsey değil dedi. Cok şükür geldi geçti, benim gibi hisseden cok azdır herhalde, korkutmak istemedim kimseyi ama olabiliyor sanirim, bir arkadasim söylemişti ben de o baskıyı cok hissettim diye. Sezaryen sırasında tansiyonum yükselmiş 2 gündür de yüksek çıkıyor bir ilaç yazdılar evde de takip edicem, normalde hiç böyle bir sorunum yoktu umarım geçicidirEvet nefes tekniklerini öğrenmek ve bağırıp çağırarak kendini hirpalamazsan o kadar zor değil
Kağan Kocatepe videosu düzenli tepecikler diyordu, sizin nst de gibi .
Ayaklarını yüksekte tutup uzanmaya çalış canım
Çok çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. Nasıldı doğum tecrüben, ben normalden umudu kestim gibi
Canım baskı derken acı mı, tam olarak nedir hissettiğin
Ya sanırım öyle hala geçmedi boşa cıkaın da istemiyorum çok canım yanıyor artıkCanım dayanamıyorsan hastaneye git istersen belki bebiş gelmek istiyordur
Hastaneye gidicem sanırım hala gecmediDoğum sancısı gibi sanki tarif ettiğin, bi doktorunu ara ya da hastaneye git nolur nolmaz