2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet canım 3.3.2023
38+5 haftalık
Ağrım felaket, karnıma beton bağlamışlarda temel atıyorlar gibiyim Neyseki gazı çıkardım ama şimdi de sürekli büyük tuvaleti soruyorlar Yapmadan çıkamaz mıyım cidden?

Canım anne çayı diye bi bitki çayı ve bira mayası kapsül kullanıyorum ben baya faydasını gördüm aklında olsun. Bi de sağım yap mutlaka ben ilk günler çok sallamadim ama şimdi sağım da yaptıkça baya farketti

Onu soruyorlar da bende mesela yapmadan cikartmislardi, şimdi de sadece soruyoruz herkesin süreci farklı ama gaz çıkmadan çıkış yok dediler
Gaz bağırsakların düzgün çalıştığını gösteriyormuş bende halen yok ve çok fena gaz sancısı yaşıyorum ama çıkmıyor. Yürüyüş dediler yapıyorum ama çok canim aciyor desteksiz yürüyerek hastaneden çıkamayacakmisim gibi geliyor

Canım biz aynı gün doğum yaptık bu arada değil mi?
Evet ben de bir gün sonra çıkarttım gaz çok rahatladım sonra birkaç kez daha rahat yaptım ama tuvalet olayı yok bende onu ne yapacağım bilmiyorum

Aynen ben de zar zor uyandırıyordum emzirmek için artık kendisi 2 saat dolmadan kurulu saat gibi uyanıyor sağolsun
Biz ama verdiğimiz işin doktor 4 saat bile uyuyabilir dedi. Birden o anda içimden dedim ki.Nesi zormuş bebek büyütmenin hani uykusuz geceler olacaktı 4 saat uyurum 2 defa kalkıp emzirip mama versem yeter diye dşye kendş kendime iç geçiriyordum ki gördüm ebesinin örekesini tek gözümle uyutmaya çalıştıpımda anladım. Bazen bebek beşiğindeykejn bile uyuduğum zaman bebek kucağımda sanıyorum geçen gece yastığı almışım kucağıma poposuna vuruyorum ya emzirirken hafif hafif yastığa da öyle vuruyordum. Allahtan kimse görmedi kızlar bi uyandım yastığa vuruyorum yemin ediyorum beyin göçü yaşıyorum allahtan yastığın kılıfını çekip fermuarlı açıp meme dayamıyorum

Benim kız her altını açtığımızda çişini yapıyor bi de altını açınca susuyor kapayip silerken çok ağrıyor yaz olsa acicam altini yatsin öyle
Benimkisi de öyle kakası olduğunu anlıyorum ıkınıyor kızarıyor altını açıyorum bacaklarını karnına çekiyorum hafif hafif hemen kakasını yapıyor tuvalete tutsam yaptırırım maşallah ama öyle sakin öyle uysal oluyro ki altını açınca ağlamıyor bile. Yazın bende muşamba serpip altını açıp bırakacağım havalansın biraz poposu. Zaten doktorlar açın çocuklar rahat etsin diyor.

Rheaa canım doğurdun mu sen hiç haberim yok

Aslinda hem baski hem acı, hiç acı hissetmeyeceksin demisti anestezi doktoru ama kadin dogumcu bebegi çıkarırken içim koptu sanki, acidan nefes alamadım. Anestezi doktoru da o baskidir diyor sonucta acı hissetsen dayanamazsin karnin kesik olması kolay kolay dayanılacak birsey değil dedi. Cok şükür geldi geçti, benim gibi hisseden cok azdır herhalde, korkutmak istemedim kimseyi ama olabiliyor sanirim, bir arkadasim söylemişti ben de o baskıyı cok hissettim diye. Sezaryen sırasında tansiyonum yükselmiş 2 gündür de yüksek çıkıyor bir ilaç yazdılar evde de takip edicem, normalde hiç böyle bir sorunum yoktu umarım geçicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…