2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yok canım sütüm gelince bol bol emzirdim sarılık değeri de düşünce doktorumuz mamayı bırak dedi toplam 3 gün mama takviyesi yapmış olduk. Emdikten sonra üstten gazını rahat çıkarıyor alttan gazı olunca anlıyoruz zaten kıpkırmızı oluyor bacaklarını karnına çekiyor ıkınıyor genelde çıkarıyor çok zorlanmıyor nadiren biraz uğraşıyoruz. Bu arada mama olarak aptamil 1 vermiştik bebek sütü olarak geçiyor. Devam etseydim onunla mı devam ederdim bilmiyorum tam deneyimleyemedim eşime eczacı en iyisi hangisiyse onu versin demiştim bunu vermiş. Bu arada böyle bir video çıktı karşıma seninle de paylaşmak istedim

Anladım canım ben hala veriyorum bizim kız minik doğdu ya Sütünü sağiyor musun hiç kaç cc çıkıyor?

Anladım canım ben hala veriyorum bizim kız minik doğdu ya Sütünü sağiyor musun hiç kaç cc çıkıyor?
Yerler o miniği Emzirirken diğer göğsüme mochiyi takıyorum emdiği süreye göre miktarı değişiyor canım. İlk zamanlar az bile emse baya doluyordu çünkü göğüslerim çok doluydu hatta mastitten korkmuştum çok ağrım oluyordu. Birkaç gündür indi göğüslerim emme sıklığı arttığı için mi dolmaya vakit olmuyor yoksa artık terbiye mi oldular bilmiyorum. Bi an korktum hatta sütüm mü azalıyor acaba diye ama çişli kakalı bez sayımız gayet iyi. Yani cc olarak bir şey söylemem zor bazen daha az bazen daha çok emme süresine göre değişiyor

Kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz kaç gündür giremedim. Benim fındığım bugün 3 defa kustu hastalandı diye doktorumuza götürürdüm hasta değilmiş maması fazla gelmiş 1 haftada 30 cc den 80/90 lara yükselttim ya belki ondandır. 245 gr almış 1 hafta içinde. Daha da kusması peş peşe yarım saat içinde 3 defa kustu. Öyle mama fazlası değil bildiğin koca insan gibi kustu. Çok şükür hasta olmadığına dua ettim hep. Şimdide kakasını yaptı gazını çıkarıyor karnı doydu ana hala uyumuyor. Belkii 6/7 saat oldu hiç gözünü kapatmadı. Şimdi de beşiğinde 22:30 da 60 cc mama verdim kakasını yaptı emmek istedi arandı hep. 23:40 ta emzirmeye başladım daha şimdş yatağına koydum. Hala uyumadı aranıyor emzik verdim ağzına. Emziği düşüyor ağlıyor geri veriyorum yine düşürüyor yine ağlıyor. Allahım uyumadı gitti. Şimdi emzik ağzında ayağımla beşiğini salluorım. Hayır sallamaya da alışkın değil. Belkş uyur diye ben sallıyorum. O uykusunda ben de deliksiz 2/3 saat uyuyabileyim artık. Ayakta uyuyorum şuan.
Siz ne yaştınız bebişler nasıl aynı sıkıntıları yaşıyor musunuz kızlar? Uykusu rahat olsun diye ne içirmem lazım Rezene çayı berin diyorlar birkaç çay kaşığı versem mi bilemedim de

Benim de azalıyor gibi geliyor ama vücut bi süre sonra ne kadar üreteceğini bilip o kadar üretiyormuş. Ben de çişe kakaya güveniyorum. Günde kaç kakalı bez alıyorsun sen bizim en az 4-5 tane çıkıyor

Canım benim de öyle olmuştu makinayla sağdım rahatladım sonra azaldı öyle dolmadı hiç. Ama emzirmeye devam ettim. Benim sütüm azdı tabiki yeni yeni artmaya başladı sanki artık. Ama yine de mama veriyorum dün sağdım 30 cc çıktı. İçerken lukur lukur ses çıkartıyordu bende sütüm fazla demekki diyordum. Kilo almayınca anladık bezide dolmuyordu hergün kakasını ds yapmıyordu. Maşallah ama mamadan sınra bezi doldu kakası arttı… prolaktın en çok uyuduğumuz zaman salgı yapıyormuş. Sütün çoğalması ve kalitesi için dinlenmek lazımmış.ama ben maalesef dinlenemiyorummm bşr türlü.

Benim de azalıyor gibi geliyor ama vücut bi süre sonra ne kadar üreteceğini bilip o kadar üretiyormuş. Ben de çişe kakaya güveniyorum. Günde kaç kakalı bez alıyorsun sen bizim en az 4-5 tane çıkıyor
4/5 kakalı bez çok iyi canım bence. Ben sadece emzirirken iki günde bir azıcık alıyordum. Mamadan sonra 4/5 defa olmaya başladı kakalı. Bazen 2 defa sağlam yapıyor ama. Seninkisi çok iyi canım sütün bol yetiyor demekki yavruna. Maşallah

merhabaaaa,,, nefesim yetmiyor uyuyamıyorum yatsam sanki boğulıyormuşum gibi oluyor uykusuzluktan öleceğim :/ böyle olan arkadaşlar ne yaptınız ? Doğumdan sonra düzelir mi

Çabucak iyileşir inşallah canım

Bizim de en az 4 kakalı bez çıkıyor canım önceden 1 max 2 idi emmeye başladıkça arttı. Popomuzda kızarıklık var pamuk kullandığım halde biraz onunla uğraşıyoruz şuan. Kantaron yağı döküyorum inşallah geçer bir an önce. Alt açma serüvenimiz apayrı zaten çığlık çığlığa böyle bir ağlama yok yani. Her altını değişmemizde aynı, üstünü değiştirirken de.. Kucağımıza aldığımız an susuyor hiç ağlamamış gibi. Seninki nasıl alt açarken sakin mi

Mama fazla gelmiş demek ki kuzum. Dün gece bizim de aynıydı karni tok alti temiz uykuya dalamadi bı türlü. Bizimkinin derdi gaz ama ben anlıyorum kıpkırmızı oluyor ikiniyor falan mamasını degistirdim bugün bakalım nasıl olacak

Benim de kendi kendine düzeldi çok şükür canım o da ayrı bir sıkıntı gerçekten insanın canı yanıyor çok ağrım olmuştu. Hepimiz aynı durumdayız galiba birkaç güne kadar yine biraz uyuyabiliyordum ama artık uyanık kalma süresi arttı uyku süresi azaldı beni de etkiledi bu durum tabi eşim izinliydi bugün neyseki ona pasladım biraz 1 saat kestirdim duşa girdim falan. Ama neticede emziren ben olduğum için uzun soluklu uykular imkansız

Ben mama da veriyorum kuzum sadece süt değil

Yok bizimki de alt açarken sinir oluyor ağlıyor sonra hemen meme veriyorum sakinliyor. Kantaron yağı iyi gelir canım ben de sürüyorum inşallah pişik olmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…