2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İnşallah doğum sonrası geçiyordur :/ Allah alerjisi olan, astımı olanlara şifa versin kötü bi şey nefes alamamak

Bebege bir sey icirme canim henuz cok cok kucuk.Mama nasil yaramissa masallah 1 hafta da guzel almis

Canim paca corbasi daha.once de soylemistim cok guzel gaz cikartiyor. Temiz guvendigin yer varsa aldir suyunu ic.

Yaaa gerçekten mi? Sen yapmadan çıktın mı? Yoksa lavman dediler bir de onu istemiyorum bu kadar travmanın üstüne
Yok canım bana sadece gazı sordular lavmana gerek yok bence kayısı suyu falan iç eve çıkınca yaparsin zaten hastanedekilere yaptım de kanıt isticeklerini sanmıyorum
Ben sadece süt sandım çok iyi valla sadece sütü yetenler için benim yetmiyor maalesef mama vermişsem aç kalıyor çocuk
Yok kuzum mama takviyesine devam sen hangi mamayi veriyordun ben bugün golden goattan evolvia ya geçtim gaz olayimiz bugün daha rahat gece rahat geçti
Kahkaha attim seni arada uyutsunlar gün içinde
Günde kaç kaka yapiyor her beslenmeden sonra yapiyor mu ? Benim kiz gaz cikarirken kakasını da yapıyor bazen korkuyorum acaba kilo kaybina sebep olur mu diye ama kakasını yapması da iyi diye biliyorum kafam karıştı dr a gidince sorucam bi

3 kişi resmen üstüme çıktı, hoca diyor ki bastır hocam bastırıyorum kızın üstüne çıkıcam nerdeyse, hoca dedi ki çık o zaman kaburgalarim ağrıyor yeminle hala. Bebek çıktı bende bir mide bulantısı anlatamam. Dedim miden bulanıyor doktor diyor normal mideye baskı oldu
Ya kıyamam bebeklere yaaaa. Benim kızım da yanımızdan gitmek istemiyor, Eşimle kalıyorlar birlikte uyuyorlar vs. Rutinimiz baya değişti. Bugün bana mesafeli davranıyor biraz. Efe doğdu anne uf oldu vs dedi durup dururken. Hastaneden eve çıkınca onunla daha fazla vakit geçirip o küçücük dünyasında kurduğu olumsuz şeyleri kaldırmaya çalışacağım. Oğuz Can adıyla sağlıkla mutlulukla uzun yıllar yaşasın
Kızlar lansinoh elektrikli süt sağma makinesi kullanan var mı memnun musunuz ?
Bende var 2li elektrikli. Kızımda çok kullanmıştım. Şimdi eve cikinca yeniden kullanmaya devam
Hamilelikte kullandığım demir e devam ettirdiler . Sabah aksam olarak devam ediyorum. Birde hamileyken oceon mummy vitamin kullanıyordum. Bitene kadar kullanmaya devam et dediler. Bitince başka vitamine geçiş yaparım artık.
Doğumum başlamiş oysa geldigimde direkt yatis yaptilar ben de doğurdum
Ya gözün aydın canım umarım yazdığın gibi çabucak olmuştur doğumun sağlıkla büyüsün minik
Tebrik ederim
Sağlıkla büyüt
Tesekkurler canım.
Kızlar pelvipedal alçıya alınmış tanıdığınız bebis var mi bikac sorum olacaktı da
Benim arkadaşımın çocuğunu almislardi. Femur kırığı olduğu için. İlk 1.5 ay kalmıştı sonra yanlış kaynama olunca ikinciye kırdılar, yeniden alçı yapıp 1 ay daha kaldı çocuk pelvipedal alçıda.
Eğer kesik kesik çıkarıyorsa fazla gelmiş olabilir veya midesi ogutmediği için olabilir. Fışkırır tarzda ise , genelde reflu diyebiliyorlar. Alerji de akla gelen bir diğer seçenek, Mide kapakcigi tam gelismedigi icin de olabilir de demisti. Kizimda fışkırır tarzda olduğunda doktorum emzirmeyi bölerek yap demisti bana kızımda. Mesela nasıl diyim 10 dakika aralıksız emiyor ya, 3 dakka emzir 1 dakka kafası yukarda sırtından gaz mesajı yap, sonra yeniden 3 dakka emzir 1 dakka yine bekle şeklinde dene demişti. Bizde ise yaramisti.
Kızlar ben doğum yaptım ikindin 16 gibi dayanılmaz ağrılar başlayınca hastaneye geldik hemen sağ salim oğluma kavuştum darısı doğumu bekleyen arkadaşlarımızın başına
Hayırlısı olsun canım, detaylari bekliyoruz, kac hafta doğdu kaç kilo nasılsıniz?
Gözün aydın canım sağlıcakla büyüsün evladın
Tesekkurler canım
Bira mayası kapsül nasıl bir şey canım?
Canım biz aynı gün doğum yaptık bu arada değil mi?
Evet ben de bir gün sonra çıkarttım gaz çok rahatladım sonra birkaç kez daha rahat yaptım ama tuvalet olayı yok bende onu ne yapacağım bilmiyorum
Evet canım 3 martta bak 2 gün geçmiş bile. Ben hala gaz çıkartamadım karnım patlayacak gibi hissediyorum. Bende ikisi de yok malesef yaa..
Rheaa canım doğurdun mu sen hiç haberim yok
Evet canım doğurdum

İsmi çok güzel bence cam ismini çok severim..ismiyle yaşasın

İşe yaramasına çok sevindim…Mamadan önce mutlaka herseferinde önce emzir,emmesi bitince sağdığını veya mamayı ver böylece kasları gelişir..geliştikçe memedeki ile doyacak zaten biberona zamanla gerek bile kalmayabilir..çok sevindim işe yaramasına bizimki 3 gün aç kaldı tüm hastaneyi ayağa kaldırmıştı, 0 uyku ile ben bir de normal doğumdan çıkmışım tüm sinirlerim alt üst olmuştu,sonra mama alınca bizimki de 4 saat uyudu .doktor 4saate kadar uyusun uyandırma demişti,çocuk yazık açlıktan mahvolmuş..şimdikinde inşallah ben de hiç direnmeyeceğim biberon mama olmasın diye süreç nasıl izin verirse öyle ilerlemeyi düşünüyorum

36.hafta kan ve idrar tahlili veren oldu mu? Benim doktorum istedi. Bana luzumsuz geldi ama istedi artik yaptiracagim pazartesi gunu...
Merhaba,benden her hafta idrar alıyorlar bakteri veya enfeksiyon taraması için sanırım..35. Hafta sonrası doğuma kadar böyle imiş uygulama,hatta bu hafta smear de aldılar…yurt dışındayım ama bu söylediğim ABD prosedürü..

Merhaba, benim doktor da rutin bir test istiyorum dedi. Her hafta yapilmasi da ilgincmis. Herhalde enfeksiyondan erken dogum olur diye istiyorlar orda da. Avrupa bu konularda cok rahat. Ben de yarim yaptiracagim insallah. Tesekkur ederim

Dün 3 defa yaptı ından önceki gğn 2 defa hergğn ya 2 ya 3 defa yapıyor ama kilo kaybına neden olmaz canım sindirim sistemi güzel çalışıyor demekki yedikçe gelişiyor çocuk. O yüzden çabuk acıkıyor. Gaz çıkartırken de ıkınınca bazen az bişey çıkarıyor valla gazını sağlam çıkarıyor koca insan gibi hayır milletin yanında yapsa insanlar benden şüphe eder aptamil kullanıyorum bu arada canım büyük kızda da onu kullanmıştım memnundum çok şimdilik bu da iyi bakalım böyle devam ederse kullanmaya devam ederim csnım

Yastıklarım yüksek dün hatta 3 yastıkla yattım. Neredeyse oturma pozisyonunda yatacağım. Burnumda tıkanıklık oluyor açmıyorum ama açık olsa bile nefesim yetmiyor
Canım bende de nefes darlığı oluyor…geçen gece full havalandırma klima açtırdım boğuşacal gibi oldum odada..herkes soğuk diyor eşim falan dedim ya açacam ya beni burada tutamazsın dışarı çıkacağım resmen nefesim kesiliyor gibi oluyor..bu bir kaç gündür daha iyi ama hiç uyuyamıyorum az uyuyorum..iyice uykum gelmeden de yatmıyorum öyle olunca bir 2-3 saat kesintisiz uyuyorum sonrası bölük pörçük..çok üzülüyorum böyle olmasına bebek doğunca zaten uykusuz kalacağım ama ne yapayım uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…