Yastıkların yüksek olmasına rağmen mi yaşıyorsun nefes darlığını ? Bide burnunda ödem vs varmı ya da tıkanıklık ?merhabaaaa,,, nefesim yetmiyor uyuyamıyorum yatsam sanki boğulıyormuşum gibi oluyor uykusuzluktan öleceğim :/ böyle olan arkadaşlar ne yaptınız ? Doğumdan sonra düzelir mi
İnşallah canım öyle kızarık gördükçe üzülüyorum canı yanıyor mu acaba diyeYok bizimki de alt açarken sinir oluyor ağlıyorsonra hemen meme veriyorum sakinliyor. Kantaron yağı iyi gelir canım ben de sürüyorum inşallah pişik olmazlar
Kakasını yapıyor gazını çıkarıyor ama yine de gazı oluyor sıkıp duruyor kendisini gazını çıkarıyor 15/ 20 dk sonra yine başlıyor ıkınmaya. Gazını d alışan çıkartıyor aslında ama yine de uğraştırıyor hepimizi.Mama fazla gelmiş demek ki kuzum. Dün gece bizim de aynıydı karni tok alti temiz uykuya dalamadi bı türlü. Bizimkinin derdi gaz ama ben anlıyorum kıpkırmızı oluyor ikiniyor falan mamasını degistirdim bugün bakalım nasıl olacak
Off sorma canım ilk 15 gün rahattım hep uyuyordu ben zorla kaldırıyordum. Gözü açık görünmüyordu bile hep bi uyku modundaydı. Şimdi de koca insan gibi uyumuyor :)) benim gözlerim kapanıyor o hala cingöz. Dinlenemitorız böylece bizdeBenim de kendi kendine düzeldi çok şükür canım o da ayrı bir sıkıntı gerçekten insanın canı yanıyor çok ağrım olmuştu. Hepimiz aynı durumdayız galiba birkaç güne kadar yine biraz uyuyabiliyordum ama artık uyanık kalma süresi arttı uyku süresi azaldı beni de etkiledi bu durum tabieşim izinliydi bugün neyseki ona pasladım biraz 1 saat kestirdim duşa girdim falan. Ama neticede emziren ben olduğum için uzun soluklu uykular imkansız
Aynen ben de zar zor uyandırıyordum emzirmek için artık kendisi 2 saat dolmadan kurulu saat gibi uyanıyor sağolsunOff sorma canım ilk 15 gün rahattım hep uyuyordu ben zorla kaldırıyordum. Gözü açık görünmüyordu bile hep bi uyku modundaydı. Şimdi de koca insan gibi uyumuyor :)) benim gözlerim kapanıyor o hala cingöz. Dinlenemitorız böylece bizde
Yastıklarım yüksek dün hatta 3 yastıkla yattım. Neredeyse oturma pozisyonunda yatacağım. Burnumda tıkanıklık oluyor açmıyorum ama açık olsa bile nefesim yetmiyorYastıkların yüksek olmasına rağmen mi yaşıyorsun nefes darlığını ? Bide burnunda ödem vs varmı ya da tıkanıklık ?
Gündüz gün içinde deneyim kuzum o zamanminseo kuzum çoğu bebek yüzüstü yatmayı çok sever(mutlaka gözün üzerinde olmalı ama) ve gaz sancısı olduğunda yüzüstü yatmak karnına baskı yaptığı için daha rahat hissediyorlar bide yenidoğan döneminde moro refleksi çok aktif o yüzden sık sık sıçrayıp uyanıyorlar ya yüzüstü yatarken o refleks devre dışı kaldığı için daha uzun uyuyorlar
Aynı aynı işte çıkarıyor emiyor mama yiyor 1 saat sonra yine kısır döngü sabaha kadar emzir gaz çıkar altını al bi bakmışsın güneş doğmuşKakasını yapıyor gazını çıkarıyor ama yine de gazı oluyor sıkıp duruyor kendisini gazını çıkarıyor 15/ 20 dk sonra yine başlıyor ıkınmaya. Gazını d alışan çıkartıyor aslında ama yine de uğraştırıyor hepimizi.
Gözünaydın kuzum sağlıcakla büyütünKızlar ben doğum yaptım ikindin 16 gibi dayanılmaz ağrılar başlayınca hastaneye geldik hemen sağ salim oğluma kavuştum darısı doğumu bekleyen arkadaşlarımızın başına
Benim kız her altını açtığımızda çişini yapıyor bi deİnşallah canım öyle kızarık gördükçe üzülüyorum canı yanıyor mu acaba diyePoposunu havalandırmak iyi geliyormuş ama ne mümkün çatlayacak gibi ağlıyor mecbur hemen altını temizleyip yağı damlatıp bezini kapatıyorum :/
Burnunu hep açık tutmaya çalışsan aslında çünkü son haftalarda böyle oluyor 15 gün önce doğum yapan arkadaşımda çok sorun yaşadı böyle doktoru bi sprey vermişti onunla birazda olsa rahatlıyordu ve neredeyse oturur pozisyonda uyuyorduYastıklarım yüksek dün hatta 3 yastıkla yattım. Neredeyse oturma pozisyonunda yatacağım. Burnumda tıkanıklık oluyor açmıyorum ama açık olsa bile nefesim yetmiyor
Hayırlı uğurlu olsunKızlar ben doğum yaptım ikindin 16 gibi dayanılmaz ağrılar başlayınca hastaneye geldik hemen sağ salim oğluma kavuştum darısı doğumu bekleyen arkadaşlarımızın başına
teşekkür ederim inşallah hepimizGözünaydın kuzum sağlıcakla büyütün
Teşekkür ederim anlatırım biraz ağrım hafifleyinceBurnunu hep açık tutmaya çalışsan aslında çünkü son haftalarda böyle oluyor 15 gün önce doğum yapan arkadaşımda çok sorun yaşadı böyle doktoru bi sprey vermişti onunla birazda olsa rahatlıyordu ve neredeyse oturur pozisyonda uyuyordu
Hayırlı uğurlu olsunDoğum hikayeni detayları bekleriz en kısa zamanda
Gözün aydın canımKızlar ben doğum yaptım ikindin 16 gibi dayanılmaz ağrılar başlayınca hastaneye geldik hemen sağ salim oğluma kavuştum darısı doğumu bekleyen arkadaşlarımızın başına
MĵCanım burda birçok arkadaş paylaştı süt yapan yiyecekleri ama ben kendi kullandıklarını yazayım , kayısı kompostosu, tahin helvası, hippi anne çayı şuan sabit kullanıyorum. hastaneden eve gecince pekmez+maya ve bol dereotu yemeyi aralarda e bebek promalt kullanmayı düşünüyorum... benim hem ağrıdan hemde yiyecek tuketememekten kaynaklı sütüm az. (Gaz çıkmayınca katı gıda yasak tamamen ) açım yani sadece sıvı besleniyorum.. Ağrı kesici vermediler mi, parol kullanabilirsin. Bana şuan sadece parol veriyorlar. Göğüs ucu için çıkartıcı aparatlar var. Onlara bakabilirsin canım .. umarım en kısa zamanda tüm ağrıların geçer tüm sorunlar çözülürKuzum ben normal doğumla bu kadar dikisliyim. Ama bi kac gune toparlamam gerekiyor cunku sütüm gelmedi. Ağrıdan ben dinlenemedim. Gogus ucum yok. Napacagim bilmiyorum. Aynı durumda olan bi arkadaş varsa yardim ederse sevinirim
Çok üzüldüm kuzum cidden becerememis resmen ve etkisi çok çabuk geçmişİnşallah hemen toparlanirsin
3 Mart bebeği değil mi canımKızlar ben doğum yaptım kontrol diye gelmiştik hareketleri azalınca çok moralim bozuldu eşim de gidelim bi zaten yarın kontrolümüz var dedi suyumuz azalmış boynunda kordon vardı gelmesini zorlaştırıyormuş nst ye girdim işte nabız falan hızlı olunca galiba tansiyonumda çıkmış acil sezaryene aldılar. İkimiz de iyiyiz
Hayırlısı olsun canımKızlar ben doğum yaptım ikindin 16 gibi dayanılmaz ağrılar başlayınca hastaneye geldik hemen sağ salim oğluma kavuştum darısı doğumu bekleyen arkadaşlarımızın başına
Hahah bizimki de öyle seninki kız en azından bizimki her yere fışkırtıyor sağolsun önüne geçemiyoruzBenim kız her altını açtığımızda çişini yapıyor bi dealtını açınca susuyor kapayip silerken çok ağrıyor yaz olsa acicam altini yatsin öyle