2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
minseo kuzum çoğu bebek yüzüstü yatmayı çok sever(mutlaka gözün üzerinde olmalı ama) ve gaz sancısı olduğunda yüzüstü yatmak karnına baskı yaptığı için daha rahat hissediyorlar bide yenidoğan döneminde moro refleksi çok aktif o yüzden sık sık sıçrayıp uyanıyorlar ya yüzüstü yatarken o refleks devre dışı kaldığı için daha uzun uyuyorlar

merhabaaaa,,, nefesim yetmiyor uyuyamıyorum yatsam sanki boğulıyormuşum gibi oluyor uykusuzluktan öleceğim :/ böyle olan arkadaşlar ne yaptınız ? Doğumdan sonra düzelir mi
Yastıkların yüksek olmasına rağmen mi yaşıyorsun nefes darlığını ? Bide burnunda ödem vs varmı ya da tıkanıklık ?

Yok bizimki de alt açarken sinir oluyor ağlıyor sonra hemen meme veriyorum sakinliyor. Kantaron yağı iyi gelir canım ben de sürüyorum inşallah pişik olmazlar
İnşallah canım öyle kızarık gördükçe üzülüyorum canı yanıyor mu acaba diye Poposunu havalandırmak iyi geliyormuş ama ne mümkün çatlayacak gibi ağlıyor mecbur hemen altını temizleyip yağı damlatıp bezini kapatıyorum :/

Kakasını yapıyor gazını çıkarıyor ama yine de gazı oluyor sıkıp duruyor kendisini gazını çıkarıyor 15/ 20 dk sonra yine başlıyor ıkınmaya. Gazını d alışan çıkartıyor aslında ama yine de uğraştırıyor hepimizi.

Off sorma canım ilk 15 gün rahattım hep uyuyordu ben zorla kaldırıyordum. Gözü açık görünmüyordu bile hep bi uyku modundaydı. Şimdi de koca insan gibi uyumuyor :)) benim gözlerim kapanıyor o hala cingöz. Dinlenemitorız böylece bizde

Aynen ben de zar zor uyandırıyordum emzirmek için artık kendisi 2 saat dolmadan kurulu saat gibi uyanıyor sağolsun

Gündüz gün içinde deneyim kuzum o zaman

Aynı aynı işte çıkarıyor emiyor mama yiyor 1 saat sonra yine kısır döngü sabaha kadar emzir gaz çıkar altını al bi bakmışsın güneş doğmuş

Benim kız her altını açtığımızda çişini yapıyor bi de altını açınca susuyor kapayip silerken çok ağrıyor yaz olsa acicam altini yatsin öyle

Yastıklarım yüksek dün hatta 3 yastıkla yattım. Neredeyse oturma pozisyonunda yatacağım. Burnumda tıkanıklık oluyor açmıyorum ama açık olsa bile nefesim yetmiyor
Burnunu hep açık tutmaya çalışsan aslında çünkü son haftalarda böyle oluyor 15 gün önce doğum yapan arkadaşımda çok sorun yaşadı böyle doktoru bi sprey vermişti onunla birazda olsa rahatlıyordu ve neredeyse oturur pozisyonda uyuyordu
Kızlar ben doğum yaptım ikindin 16 gibi dayanılmaz ağrılar başlayınca hastaneye geldik hemen sağ salim oğluma kavuştum darısı doğumu bekleyen arkadaşlarımızın başına
Hayırlı uğurlu olsun Doğum hikayeni detayları bekleriz en kısa zamanda

Teşekkür ederim anlatırım biraz ağrım hafifleyince

Kuzum ben normal doğumla bu kadar dikisliyim. Ama bi kac gune toparlamam gerekiyor cunku sütüm gelmedi. Ağrıdan ben dinlenemedim. Gogus ucum yok. Napacagim bilmiyorum. Aynı durumda olan bi arkadaş varsa yardim ederse sevinirim
MĵCanım burda birçok arkadaş paylaştı süt yapan yiyecekleri ama ben kendi kullandıklarını yazayım , kayısı kompostosu, tahin helvası, hippi anne çayı şuan sabit kullanıyorum. hastaneden eve gecince pekmez+maya ve bol dereotu yemeyi aralarda e bebek promalt kullanmayı düşünüyorum... benim hem ağrıdan hemde yiyecek tuketememekten kaynaklı sütüm az. (Gaz çıkmayınca katı gıda yasak tamamen ) açım yani sadece sıvı besleniyorum.. Ağrı kesici vermediler mi, parol kullanabilirsin. Bana şuan sadece parol veriyorlar. Göğüs ucu için çıkartıcı aparatlar var. Onlara bakabilirsin canım .. umarım en kısa zamanda tüm ağrıların geçer tüm sorunlar çözülür
Çok üzüldüm kuzum cidden becerememis resmen ve etkisi çok çabuk geçmiş İnşallah hemen toparlanirsin
insallah canim... Sans artık ne diyeyim artık. Kötü bir tecrübe olarak kötü anılar sayfama altın harflerle yazıldı resmen....
3 Mart bebeği değil mi canım aramiza hos gelmiş minnos ağrın sizin nasıl? Bebis nasil kaç haftalık doğdu?

Benim kız her altını açtığımızda çişini yapıyor bi de altını açınca susuyor kapayip silerken çok ağrıyor yaz olsa acicam altini yatsin öyle
Hahah bizimki de öyle seninki kız en azından bizimki her yere fışkırtıyor sağolsun önüne geçemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…