2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yok canım eşim oğlumla geldim çok şükür ama doğum anında eşim oğlumu bırakmayabilir o zaman doğuma ben de tek girmek zorunda kalabilirim demek istedim aslında..15 gün kala kaynım gelecek bir sorun olmazsa,yoksa benim oğlan 8 yaşında tek başına nerde nasıl bekler hep meçhul
Anladim canim haklisin inşallah ayarlayabilirsiniz

Kızlar 23.02.2023 16.16'da sezeryanla ben bebeğimi kucağıma aldım 🩵
2550 gram doğdu çok şükür ikimizde çok iyiyiz.
15 dakika içinde doğuma alma kararı aldı doktorumuz su gibi geçti🙏🏼 sağlıkla hepiniz zamanında kucağınıza alın inşallah
Hayırlı olsun cnm darısı başımıza inş. Çocuklarımızda bizde sağsalim olalım bu stresler bitsin bir an önce. Kaç haftalıktın?

Kızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Dualarımız seninle güzel haberlerle gel insallah canım 🙏🏻
Kizlar hepinize günaydın hastanedeyim saat 09.30 da doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin 🙏
Hayırlı güzel haberlerle gel canım 🙏🏻

Kızlar kontrole gidiyorum🙈 Doktorla doğuö pazarlığı yapılıyor mu😁 bir sorun çıkmazsa 39u bekleyelim demişti geçen kontrolde ama ben çatlarım o zamana kadar 🥺 37 sonu alın desem ne der acaba
Canim senin ilk miydi? Bence bekle sutun gec olursa daha iyi iner ... Sabredecegiz, ben de bazen dogsa mi nedir bu falan kafasina giriyorum valla

X